Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Мнениеот niki87 » 18 фев 2010 01:15

Btovfan80 написа:Ники, не си прав! Сигналът се чу точно преди головия удар, няма как след това да даде авантаж!
P.S. Абе общо взето много грешки на съдиите, а точно това беше и темата! Моля коментирайте по нея!

Не сЪм чул никакЪв сигнал,ако наистина е дал сигнал преди гола значи си прав :)

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 18 фев 2010 01:16

За гола на Байерн мисля, че е по-редно да се вини страничния рефер. Иначе от другите му решения - за дузпата-според мен трябваше авантаж, червения картон-чист, картона на Клозе-жълт-беше му първо и единствено нарушение. Като цяло се справи.

Не разбирам защо да е чист червения картон, при положение, че удара не чак толкова тежък, а може би и не толкова умишлен, той гърдираше топката, а освен това му беше първи фал. Не казвам, че няма червен картон, но с оглед, че преди този картон мача беше спортсменски можеше да му покаже само жълт, а и ясно се видя как Робен след това симулира като убит. Ианче за дузпата, нямаше такава, но имаше гол така или иначе, т.е. все тая дали е дал дузпата или не. А втория гол, нямам логика да не даде засада, освен да си е помислил, че защитника чисти топката. Но все пак слабо съдийство, много слабо.

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 18 фев 2010 01:18

според Бекенбауер няма червен картон

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 18 фев 2010 01:24

Според мен, червеният картон е реален, но не той реши мача, а голът от засада!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 18 фев 2010 01:27

Сигнал и аз не чух..Но в такива ситуации съдиите обикновено виждат завършващия удар и ако е гол го зачитат, ако не е свирят дузпа..За червения картон - и аз в началото бях по-скоро против, но имаше едно повторение, което доста нагледно показа, че след като топката е вече вън той съвсем умишлено си вдига ръката и го удря..Но всеки има право на мнение ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 фев 2010 01:31

orgi написа:според Бекенбауер няма червен картон

И аз съм на същото мнение. А за гола няма нужда да говорим. Стоях няколко минути безмълвно пред телевизора и не можех да повярвам че такова нещо се случва в мач от 1/4 финалите на ШЛ. Това е направо шокиращо! Оттук нататък мисля, че няма спор, че всеки неутрален зрител ще е на страната на Фиорентина.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 18 фев 2010 01:38

Аз цяла вечер стоях безмълвно(защото не играеше Ман.Юнайтед :) ), но гледах и двата мача паралелно и ако това на Фиорентина беше нечестно, какво да кажеме за гола срещу Арсенал?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 18 фев 2010 01:41

Btovfan80 написа:След днешните двубои от Шампионска лига, аз лично съм много разочарован! :oops: Безобразно съдийство, което убива футбола в един от най-великите турнири в света! Къде са сега комисиите на FIFA, UEFA и т.н.? Защо няма наказания за подобни действия на арбитрите?! Арсенал и Фиорентина бяха ограбени от спорните отсъждания на реферите! А после се говори за феърплей!
http://www.youtube.com/watch?v=RqkpWuQaE64

За съдийството си прав , но Арсенал сами са си виновни!
Фаул имаше и беше изпълнен, както трябва , какво очаквате съдията да си държи топката в раката докато Арсенал се оправи , пък докато поспори малко?Къде ги тези неща , футболистите на Порто са си в пълното право след двоен фаул да искат топката от съдията - той им я дава , а колкото до изпълнението - абсолютно коректно това е двоен фаул и няма нужда от стена защото няма как да има пряк обстрел , все 1 фаул на центъра ;)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 фев 2010 01:43

Linky написа:
Btovfan80 написа:След днешните двубои от Шампионска лига, аз лично съм много разочарован! :oops: Безобразно съдийство, което убива футбола в един от най-великите турнири в света! Къде са сега комисиите на FIFA, UEFA и т.н.? Защо няма наказания за подобни действия на арбитрите?! Арсенал и Фиорентина бяха ограбени от спорните отсъждания на реферите! А после се говори за феърплей!
http://www.youtube.com/watch?v=RqkpWuQaE64

За съдийството си прав , но Арсенал сами са си виновни!
Фаул имаше и беше изпълнен, както трябва , какво очаквате съдията да си държи топката в раката докато Арсенал се оправи , пък докато поспори малко?Къде ги тези неща , футболистите на Порто са си в пълното право след двоен фаул да искат топката от съдията - той им я дава , а колкото до изпълнението - абсолютно коректно това е двоен фаул и няма нужда от стена защото няма как да има пряк обстрел , все 1 фаул на центъра ;)

Абсолютно си прав-гола на Порто си е редовен :)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 18 фев 2010 01:45

А прочетох някъде че съдията пречил на Кембъл - хаха :lol:
Моля ви се , той не знаеше какво става и сам си беше виновен , че тръгна да спори , пък и на дали някой на терена може да попречи по какъвто и да е физически начин на Кембъл... :lol:
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Футбол - Свят”