"Скуадра адзура" ще играе с Камерун, Мексико и Швейцария

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: "Скуадра адзура" ще играе с Камерун, Мексико и Швейцария

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 19:47

Masaba написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bo_iB87X3sc[/youtube]
ох,сладкоо :lol:

Прекрасно видео 8-) Много се накефих на великата италианска победа и дразних баща ми,който е върл фен на швабите :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 фев 2010 20:55

Полезни контроли,поне няма да играят като нас с Малта или клубни отбори 8-) Камерун са равностойни,Мексико е с малък превес като класа над Швейцария,но и двата тима са доста корави...Като цяло очаквам доста интересни мачове

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 фев 2010 20:56

acmilan написа:
Captain Stottlemeyer написа:
acmilan написа:Ники,за мен пък Малдини е най-големият защитник в историята на футбола,а сега де :mrgreen:

Обръщаш се към колегата, но все пак аз ще си позволя да те попитам: Да си чувал случайно за Джалма Сантос? ;)

Чувал съм,разбира се.Всеки има свой фаворит,нормално е с оглед годините ми,Малдини да е номер едно за мен,защото гледам футбол от 14-15 години.

Няма лошо, аз гледам футбол ма-а-лко по-отрано - от средата на 60-те. ;) Значи, трябва да задаваме въпросите коректно (примерно най-добър защитник за последните 15-20 години), щото иначе и Пеле няма никакъв шанс да попадне в твоята евентуална класация за най-добър нападател. :o
Трябва да правим и статистиката коректно, защото от общо 29 мача между националните отбори на Италия и Германия действително "скуадра адзура" има 14 победи срещу 7 за немците и 8 равни, но считано от 1971 г. включително (след световното в Мексико) досега балансът е: по 5 победи за двата тима и 4 равни мача. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 21:01

Капитане,разбира се,че е излишна иронията ти към мен и,надявам се,осъзнаваш това.Не съм казал,че футболистите,които не съм гледал не могат да бъдат най-великите.Аз мога да определя кои от тези,които съм гледал са добри,големи,велики и т.н.Най-големият вратар,който съм гледал е Оливър Кан,най-големият защитник-Паоло Малдини,най-големият халф-Роналдиньо от годините му в Барса и най-големият нападател-Роналдо Феномена.Кажи сега ти най-големите,които си гледал по постове :)Що се отнася до двубоите Италия-Германия,адзурите печелят трите най-важни мача помежду им-полуфиналът на Мондиал 1970 с 4-3(обявен за мача на века),финалът на Мондиал 1982 с 3-1 и полуфиналът на Мондиал 2006 с 2-0 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 фев 2010 22:01

acmilan написа:Капитане,разбира се,че е излишна иронията ти към мен и,надявам се,осъзнаваш това.Не съм казал,че футболистите,които не съм гледал не могат да бъдат най-великите.Аз мога да определя кои от тези,които съм гледал са добри,големи,велики и т.н.Най-големият вратар,който съм гледал е Оливър Кан,най-големият защитник-Паоло Малдини,най-големият халф-Роналдиньо от годините му в Барса и най-големият нападател-Роналдо Феномена.Кажи сега ти най-големите,които си гледал по постове :)Що се отнася до двубоите Италия-Германия,адзурите печелят трите най-важни мача помежду им-полуфиналът на Мондиал 1970 с 4-3(обявен за мача на века),финалът на Мондиал 1982 с 3-1 и полуфиналът на Мондиал 2006 с 2-0 8-)

1. Няма ирония, младостта не е порок :) С времето се лекува. ;)
2. Вратар(и): Дино Дзоф, Оливер Кан, Гордън Бенкс (много малко съм го гледал).
3. Защитници: Франц Бекенбауер, Франко Барези, Паоло Малдини.
4. Полузащитници: Зинедин Зидан, Джордж Бест, Мишел Платини.
5. Нападатели: Диего Марадона, Йохан Кройф, Пеле (малко съм го гледал).
6. За двубоите Германия - Италия е вярно, доколкото това са и май единствените големи изяви на италианците на световни форуми през последните години. На останалите те не са достигали на етап, на който да могат да спорят с Германия. :mrgreen: Не съм забравил и полуфинала в САЩ'94, когато с мощна съдийска подкрепа срещу България "жабарите" стигнаха до финал, където бяха размазани заслужено.
7. Полуфиналът през 1970 г. е обявен за мач на века само от "Гадзета дело спорт" :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 фев 2010 23:21

Щом говориме за футболисти които сме гледали(аз сЪм малко ограничен,защото гледам футбол от 1994г. :mrgreen: ) ще спомена,по постове-Оливер Кан,Лотар Матеус,Ефенберг(като опорен :mrgreen: ),Зидан и Раул 8-) ...Иначе и аз мога да пусна клипче как Германия триумфира в Рим,на стадио Олимпико,през 1990г. ;)... :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 23:26

niki87 написа:Щом говориме за футболисти които сме гледали(аз сЪм малко ограничен,защото гледам футбол от 1994г. :mrgreen: ) ще спомена,по постове-Оливер Кан,Лотар Матеус,Ефенберг(като опорен :mrgreen: ),Зидан и Раул 8-) ...Иначе и аз мога да пусна клипче как Германия триумфира в Рим,на стадио Олимпико,през 1990г. ;)... :)

Но не е победила скуадрата преди това ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 фев 2010 23:28

acmilan написа:
niki87 написа:Щом говориме за футболисти които сме гледали(аз сЪм малко ограничен,защото гледам футбол от 1994г. :mrgreen: ) ще спомена,по постове-Оливер Кан,Лотар Матеус,Ефенберг(като опорен :mrgreen: ),Зидан и Раул 8-) ...Иначе и аз мога да пусна клипче как Германия триумфира в Рим,на стадио Олимпико,през 1990г. ;)... :)

Но не е победила скуадрата преди това ;)

Еее да,те аржентинците свЪршиха мръсната работа 8-)

Върни се в “Футбол - Свят”