Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение

Мнениеот UltraBlue » 01 фев 2010 23:15

Lord of memory написа:
Бижутера написа:
blue avalanche написа:Аз,пък,искам да попитам:по какъв критерий Челси влезе в тройката на най-силните отбори в света?Нещо шампиони ли са,кво?

Изброй ми три по-силни отбора от Челси и ще призная мнението ти за меродавно!

Юнайтед, Юнайтед резерви, Юнайтед юноши.
3 отбора.

Абе лъжа ли се, или Юнайтед загубиха директния сблъсък с Челси тоя сезон??? Не знам тогава на каква база ги изброи тея отбори като по силни... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 02 фев 2010 01:01

На тва че реалния резултат от мача игрово беше 0:3 какъвто беше миналия и тоя дето идва мач на ОТ> ;)
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 02 фев 2010 08:37

megan fox написа:Аз пък не разбирам защо сравнявате двама играчи, които не играят на един и същ пост? Меси е крило, а Руни е централен нападател. Нормално е централният нападател да бележи повече и по-често от едно крило. - говоря при равен брой изиграни мачове и да няма контузии.
Иначе факт, че Барса има по-добрите играчи, но ако изключим голямата четворка на Англия (предвид, че Ливърпул са много зле този сезон остава само тройка - МЮ, Арсенал и Челси) другите отбори са далеч по-слаби от испанските! Средняците на Испания са много по-силни от средняците в Англия! Т.е. в Испания по-трудно се бележат голове, така че нещата идват на кантар. Руни има по-слаби съотборници, но срещу Барса всички играят яко окопани пред наказателното си поле с 9 човека отзад, т.е. на Меси (примерно) му е по-трудно да отбележи, отколкото на Руни, защото Руни трябва да мине един-двама противникови играча, а Меси поне 4-ма! ;)

Знам, че ще има несъгласни с мнението ми, но в крайна сметка всеки има право на лично мнение. :)

Ами нормално е да има несъгласни...За теб,ако Тотнъм,Евертън,Вила,Ман Сити и Бирмингам са по-слаби от Атлетик Б.,Виляреал,Атлетико М.,Депортиво значи не гледаш реално за мен...Само виж колко е по-завързано първенството във ВЛ от това в Примера...Виж и представянето на тези отбори в ЕКТ и тогава ми говори 8-)
Да,двамата играят на различни позиции и може би наистина на Меси е по-трудно да бележи,но да ми кажеш,че Руни има да мине само 1-2 е смешно....Колко пъти е навързвал целия отбор и,ако не вярваш,ще ти покажа с факти това :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 02 фев 2010 08:39

megan fox написа:
Lord of memory написа:Тва пък да ми кажеш че Тотнъм, Вила, Евертън (който почнаха да се стабилизират), Шити и Пуул са по-слаби от Валенсия, Севиля (единствените два тима дето стават за нещо извън топ 2), Депортиво, Хетафе и Майорка :lol: :lol: , само ще ти се изсмея. Точно отборите за Лига Европа са с класи над останалите и затова Английското е най-трудното първеснтво в света. ;)

Според мен не е най-силното, но ти си пристрастен (както и аз). Обаче, когато погледна към статистиката - отборите на коя държава в Европа имат повече спечелени ЕКТ - виждам, че Испания е на първо място, а Англия е втора! Сам си направи извода кое първенство е по-силно. ;)

А да, през последните няколко години на финалите на Шампионската Лига и Купата на УЕФА няколко пъти имаше англо-испански двобои и испанските отбори (Барселона и Севиля) ги спечелиха всичките! Единственият трофей спечелен от английски отбор от 2006-та година насам е при изцяло английски финал! Както и да ги гледам нещата испанските отбори и испанското първенство са по-силни от английските!

Със здраве, нямам какво повече да кажа по темата, чистата, суха статистика казва достатъчно! Обори първо нея и тогава се опитай да оборваш мен! ;)
Е нали говореше за отборите извън Топ 4,какво сега намесваш Барса,СЕвиля и РЕал М. :roll:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 14:59

Бижутера написа:
blue avalanche написа:Аз,пък,искам да попитам:по какъв критерий Челси влезе в тройката на най-силните отбори в света?Нещо шампиони ли са,кво?

Изброй ми три по-силни отбора от Челси и ще призная мнението ти за меродавно!

Защо трябва да са три?Достатъчен е един,за да изхвърли Челси от тройката.А въпросът ми беше:по какви показатели Челси попада сред трите най-силни отбори в СВЕТА?Не ми отговаряш.Приемам,че и ти не си много наясно.Аз казвам,че Фламенго е по-силен от Челси.А сега,де!Как ще ги сравним?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 фев 2010 22:29

Да, сравнявай ги - в единия отбор играе пропъден от Интер пияница, а в другия голове вкарва играч за 50 милиона евро :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 фев 2010 00:04

Бижутера написа:Да, сравнявай ги - в единия отбор играе пропъден от Интер пияница, а в другия голове вкарва играч за 50 милиона евро :lol:

Е,и?В един друг отбор от "тройката" играч за 30 милиона НЕ вкарва голове."Пропъденият от Интер пияница":
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CFGW3pavPrM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AnTgfC4FFe0&feature=fvst[/youtube]
Ако под играч за 50млн. евро,имаш предвид Дрогба,с прискърбие ще те коригирам:
"Signing for Chelsea in July 2004 for £24 million,...",което прави има-няма 27,5млн. евро.Що се отнася до "вкарването":
"Пияницата от Интер"-27г.,339 мача,155 гола
"Играча за 27,5млн."-31г.,417 мача,184 гола
Гледах скоро купата на Африка.Твоят "приятел" нещо не им "късаше мрежите".
Така,че не разбрах как Челси е по-добър от Фламенго.

Върни се в “Футбол - Свят”