E,за вдигане е ясно,че няма как да стане,но ако сега отстранят и Тотнъм ще си е успех за тях тази годинаsomeone написа:Аз съм за Лийдс... дано вдигнат трофея...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
E,за вдигане е ясно,че няма как да стане,но ако сега отстранят и Тотнъм ще си е успех за тях тази годинаsomeone написа:Аз съм за Лийдс... дано вдигнат трофея...
Ticha написа:Страхотен Лийдс! Дори да не спечелят преигрването този отбор, ако запази състава си до 2 години ще се завърне във Висшата Лига, където му е мястото. Днес за втори пореден път Лийдс игра като равен с равен с един от най-силните отбори, при това като гост. Просто с кеф ги наблюдавах, как си разцъкват топката и си правят разиграванията. Също така и страхотен Рединг! След Ливърпул, днес извхърлиха и друг отбор от Премиършип - Бърнли. Не мога да повярвам че този отбор се намира в опасната зона в Чемпиъншип.
Бижутера написа:Само дано не продадат Бекфорд, той е основата на тима, без него пак ще почнат да се лутат...
_RoKi_ написа:Бижутера написа:Само дано не продадат Бекфорд, той е основата на тима, без него пак ще почнат да се лутат...
Трудно ще го задържат,ако продължава с тази игра
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост