Стоичков-роден за победител!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Стоичков-роден за победител!!!

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 14:24

Yanev написа:Стоичков някога директно да е обиждал родината си ?? Или очаквате извинение,след като всички го гаврите за лошия му английски ?

Той в прав текст ви казва,че за него сте нищо,вие продължавате да го величаете,да го броите за цесекар и да му лъскате обувките.Ей тва лакейство не го разбирам.Освен,ако вие самите не се считате част от този народ,който той обижда:
http://vbox7.com/play:25fd0dbf
"-Да не сте обиден на България?
-България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах много малък."
Още да цитирам ли или стига толкоз?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 28 дек 2009 14:51

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wsC6gsKSPWY[/youtube]
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 14:59

Като се замислиш какво му е дала ДЪРЖАВАТА.
Орден Стара планина дето и Ганьо и Лупи имат?
Иск за неплатени данъци, който се оказа неоснователен и сега той съди същата тази държава?
Какво?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 15:19

ros написа:Като се замислиш какво му е дала ДЪРЖАВАТА.
Иск за неплатени данъци, който се оказа неоснователен и сега той съди същата тази държава?
Какво?

По същата логика:какво му е дал клубът ЦСКА(щото,когато той играеше там,той беше държавен,нали не си забравил?),че да го броите за цесекар?Държавата не му ли пълни гушата две квалификации,само за да го гледаме как ги проваля(нали не мислиш,че е работил без пари?)?Ако тази същата ДЪРЖАВА не се беше класирала за световното в САЩ,той щеше ли да получи възможността да се прави на голям "отворко" по американските терени(нали не си мислиш,че той еднолично класира България?)?Да ти изброявам ли още какво му е дала ДЪРЖАВАТА или ти стига толкоз?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 15:42

deepblue1963 написа:
Какво?

По същата логика:какво му е дал клубът ЦСКА(щото,когато той играеше там,той беше държавен,нали не си забравил?),че да го броите за цесекар?Държавата не му ли пълни гушата две квалификации,само за да го гледаме как ги проваля(нали не мислиш,че е работил без пари?)?Ако тази същата ДЪРЖАВА не се беше класирала за световното в САЩ,той щеше ли да получи възможността да се прави на голям "отворко" по американските терени(нали не си мислиш,че той еднолично класира България?)?Да ти изброявам ли още какво му е дала ДЪРЖАВАТА или ти стига толкоз?

Ще ти кажа какво мисля
Самият факт че казваш КЛУБЪТ ЦСКА /отвява влиянието на държавата/, защото той не дължи класата си на държавните ръководители, стадиона, вратите и пейките, а на треньорите, съотборниците и себе си
Кой пълни гушата в квалификациите ще види и Мъри в две квалификации - дано поне има късмет втория път - т.е всеки който е треньор на националите си пълни гушата. Но знай, че ако Стоичков беше опрял точно до тези пари НЯМАШЕ САМ ДА СИ ТРЪГНЕ. Той пари си има
Държавата се класира в САЩ само на пистата на самолета на отиване и връщане - виж снимки с Желю Желев - другото го направиха футболистите
И да - изброй ми други примери, защото тези не издържат на спора
И още нещо... Държавата продължава да дава на спортистите ни и те си го признавата - няма зали, няма финанси, няма треньори , няма стратегия, няма закон. Та ето какво дава ДЪРЖАВАТА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 16:42

ros написа:
deepblue1963 написа:
Какво?

Ще ти кажа какво мисля
Самият факт че казваш КЛУБЪТ ЦСКА /отвява влиянието на държавата/, защото той не дължи класата си на държавните ръководители, стадиона, вратите и пейките, а на треньорите, съотборниците и себе си
Кой пълни гушата в квалификациите ще види и Мъри в две квалификации - дано поне има късмет втория път - т.е всеки който е треньор на националите си пълни гушата. Но знай, че ако Стоичков беше опрял точно до тези пари НЯМАШЕ САМ ДА СИ ТРЪГНЕ. Той пари си има
Държавата се класира в САЩ само на пистата на самолета на отиване и връщане - виж снимки с Желю Желев - другото го направиха футболистите
И да - изброй ми други примери, защото тези не издържат на спора
И още нещо... Държавата продължава да дава на спортистите ни и те си го признавата - няма зали, няма финанси, няма треньори , няма стратегия, няма закон. Та ето какво дава ДЪРЖАВАТА

1.И треньорите му,и съотборниците му в ЦСКА бяха държавни служители.Надявам се няма и за това да спориш.
2.Ако държавата не беше построила стадиона,който между впрочем и сега ползувате(щото не виждам да сте "достроили" нещо),вратите и пейките,където Стоичков игра срещу Барселона,дали щеше да помирише Европа?
3.Не бил дошъл за пари в национала.Аз бих попитал:защо,изобщо,дойде?Може би за да повдигне класата на нац.отбор,да ни "осветли" с "гениалните" си тактически хрумвания,а?Може би ти ще ми разясниш,щото от неговия престой не ми стана ясно.
4.Помниш ли един блестящ футболист Дж.Уеа?Той спечели всичко на клубно ниво,но...ДЪРЖАВАТА му така и не успя да се класира на световно.Ако Стоичков се беше родил в една такава ДЪРЖАВА,щеше да гледа световните през крив макарон.Така,че не ми обяснявай,че държавата е само Ж.Желев.Да,държавата ни е бедна и,по една или друга причина не прави кой знае колко за спорта,но с богатата държава САЩ дали щеше да стигне до полуфинал на световно,как мислиш?
Държавата не е дала много и на Й.Йовчев.Ти чул ли си го да дава интервюта,в които да плюе по България и народа и?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 16:55

Роки,как да няма загуба начело на националния отбор,ти явно не помниш мачовете България-Швеция 0-3,България-Хърватска 1-3,Швеция-България 3-0.Незабравими за мен остават и героичните хиксове с Унгария,Албания и апотеозът на всичко 1-1 с Малта :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 16:56

1.От цялата работа по-горе не разбрах дава ли държавата или не дава?
2.И аз съм държавен служител, но освен гласи си и емоцията си друго на Стоичков не съм дал
3. Да ти припомня ли кой игра на финала за купата на конфедерациите това ляго?
4.Това, че ти не си разбрал какво правеше Ицо в националния преди, а аз Мъри сега е въпрос към един друг палав сладур с блага усмивка и жена гимнастичка
И щеше още неща да изброяваш дето държавата е дала на Стоичков

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 17:06

ros написа:1.От цялата работа по-горе не разбрах дава ли държавата или не дава?
2.И аз съм държавен служител, но освен гласи си и емоцията си друго на Стоичков не съм дал
4.Това, че ти не си разбрал какво правеше Ицо в националния преди, а аз Мъри сега е въпрос към един друг палав сладур с блага усмивка и жена гимнастичка

Предполагам,че този пост е в отговор на дийпблу1963,но по точка 4 смятам,че можем да спорим доста време.Същите,които стоят сега зад Мъри,стояха и преди зад Ицо.Те дори му се извиняваха в интервюта,че му се е развалил имиджа с воденето на националния :lol: А благият сладур също е дал много за националния отбор,но не е особено благ по принцип :lol: Не ми е ясно само защо делиш четвъртите в света и за теб само част от тях са се провалили начело на родния футбол,а истината е,че се провалиха доста от важните фигури.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 17:43

ros написа:1.От цялата работа по-горе не разбрах дава ли държавата или не дава?

Пак изброявам:
1.Държавата му даде:стадиона,треньора,отбора(всички по това време държавни),с които да се "покаже" пред Барселона.
2.Аз също не съм му дал нищо,не искам и да му дам и не ми пука какво си мисли селяндур като него за мен.Той за мен е никой,ти си този,дето се кичиш с него.Така,че ти си прави "равносметка" какво си му дал и какво-не.
3.Ти на Купата на Конфедерациите световно ли му викаш?
4.То,общо взето,никой не разбра какво точно правеше Стоичков в националния(и тез,дето го назначиха,и те,сигурно,се питаха накрая).
Стоилов е друга тема-тук става въпрос за Стоичков,нали?
Последна промяна от deepblue1963 на 28 дек 2009 19:16, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”