Невероятна футболна история (9) - Юда! Юда! Юда!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Невероятна футболна история (9) - Юда! Юда! Юда!

Мнениеот unist_gp » 21 дек 2009 19:15

еми нямало е смисъл да спират кариерата на Аугенталер.......
в Космос Ню Йорк Бекембауер е играл с Пеле :lol:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 дек 2009 20:48

quote]т unist_gp на 21 Дек 2009 18:07

Аз пък като се замиля съм против ограбването на Байерн на добрите играчи от Бундеслигата. Така например преди няколко години баварците купиха в пакет Балак, Зе Роберто и Лусио от Леверкузен. Преди това изтарашиха и Карлсруе да им дадат Оливър Кан и Мемет Шол.....
Ами какво да кажем когато ЦСКА се напълни с играчи на Левски към средата на 90те години. Михтарски, Кременлиев, Мъри стоилов, Божидар Искренов, Георги Йорданов - Ламята, Георги Славчев, Асен Букарев, станислав Ангелов и вратарят Митко Попов (за последния не съм мн сигурен), като прибавим и Гочето Василев -половината на всичко по-качествено минало през ЦСКА в предиода 95/2000 бяха кадри на Левски. Ако скоро Иван Иванов облече синята фланелка, ще е единственото добро попълнение при сините след Пламен Гетов от вечния враг.

П.С.
Деян не е обърнал внимание на доста горчивата раздяла на Балак с Кайзерслаутерн [/quote]

Станислав Ангелов и Букарев са кадри на ЦСКА :shock: Славчев и Гибона дойдоха в ЦСКА пред пенсия .Не пиши ей така излагаш се!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 дек 2009 20:51

лисунгер , първо се научи да цитираш, после давай квалификации!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 дек 2009 07:33

от Бижутера на 21 Дек 2009 21:51

лисунгер , първо се научи да цитираш, после давай квалификации!

Бижутерче,не си прав да се подиграващ.Фактите са прави,а и на мене от време на време не ми се получава с цитата и то не,защото не зная как,а дава някаква грешка.И при мен не се получи в един пост по тая тема :(
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 дек 2009 14:24

Ей обърнахте темата пак на Левски-ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 дек 2009 00:52

днес рожден ден има Бернд Шустер - първият играч, играл подред в Барселона, Реал и Атлетико и оставил забележителна следа във всеки един от испанските грандове (с което попада в тази тема)
при завръщането си в Бундеслигата в предпенсионна възраст вкарва гола на годината 1995 срещу Франкфурт, като същия сезон сам спасява Леверкузен от изпадане (виж клипчето)
-Конфронтацията,не е правилното действие- обича да казва специалистът и не се разсърди на президента на Реал, след като го уволни ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5aGNsMy1FLM[/youtube]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 дек 2009 15:23

Това е един от футболистите, за които съжалявам, че не съм могъл да гледам на живо. Сега като дават чат пат по Еврооспорт записи от европейските първенства, щом стигнат до 1980 се инсталирам пред телевизора и не могат да ме мръднат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 дек 2009 13:29

Съдбата на Шустер е много интересна.Той стана известен по време на европейското първенство през 1980 година.Тогава беше двайсетина годишен,но направи впечатление като най-креативния халф в Бундес тима.След първенството отиде да играе в Испания.Тогава започна сагата му,за която е виновен чепатия му хатактер,по точно тоя на съпругата му(няколко години по възрастна от него).Не си спомням, по какъв повод избухна скандал между него и ръководството на националния отбор.Тогава Шустер заяви,че прекратява участието си в Бундестима и удържа на думата си.Същото стана и по време на престоя му в Барселона.Беше наказана заради поведението си да не играе в представителния отбор.В продължение на една година "русия демон с ангелското лице" ходеше чинно на всички тренировки,без да играе в официални мачове,като в испанския печат излезе публикация,в която бе кръстен "най-високоплатения безработен" ;) След това отиде в Реал,което мисля че бе първия трансфер в тая посока между двата клуба.От тук натам следите му като професионален футболист ми се губят.Имам някакви спомени,че завърши футболната си кариера в Швейцария или Германия.До последно удържа на думата си и не игра в представителния тим на Германия,въпреки многото повиквателни от няколко национални треньора!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - Свят”