Рафа Бенитес за пореден път счупи идиотомера

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Рафа Бенитес за пореден път счупи идиотомера

Мнениеот Gonzo0009 » 19 дек 2009 23:51

Споко Ицо Стоичков става мениджър на Ливърпул след коледа :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 дек 2009 11:58

Не мога да разбера какво толкова плюете по Бенитез-не,че го защитавам,но с такъв набор от играчи какво да прави :) Ако сте очаквали нещо повече,жалко за вас.Не казвам,че няма вина Рафа,напротив-има и не малка,но ако вземете 3-4 попълнения през зимата и махнете ненужните играчи,нещата ще потръгнат :) Не само отбора на Рафа е в такова положение,ей вижте МЮ-вчера за пореден път се изложихме,но какво-да махаме САФ :roll: Не става така,всеки един отбор изпада в криза,въпроса е колко е силен и за какво време ще е преодолее :) Ще кажете МЮ е 2-ри,а ние сме чак 6-7...Да,но аз казвам пък,че никога не е късно да се осереш и това,че си 2-ри не значи,че не можеш да станеш 5-ти,а от там всичко става...Може и 8-ми да завършиш,така че карайте по леко :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 дек 2009 12:09

Бенитес е със сигурност най-бездарния треньор в англия...постоянно пише и гледа тъпо, а повечето му успехи са късметлийски, такива мишки като него мнооо ме дразнат :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 20 дек 2009 12:23

Пожелавам на привържениците на Ливърпул като коледен подарък да получат нов мениджър на любимия си отбор.На Рафаел Бенитес във времето постоянно нещо му пречи.Или липса на късмет или пък както сега съдиите са виновни.Испанеца е голям инат.Той никога не вижда своите грешки и винаги намира проблемите навсякъде другаде , но не и себе си...
Много се говори за това , че Бенитес не е получил достатъчно пари за да направи трансфери на футболисти. Всъщност , ако се направи сметка Ливърпул е похарчил много повече от Манчестър Юнайтед и Арсенал за трансфери в последните четири години или откакто Бенитес води Ливърпул.Според мен колкото по-бързо той освободи своя пост , толкова по-добре за самия клуб.Мисля , че Ливърпул никога няма да стане шампион докато Бенитес е мениджър на "червените".

Върни се в “Футбол - Свят”