Кога ще дава пак интервю Христо Стоичков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Кога ще дава пак интервю Христо Стоичков?

Мнениеот анто маина » 05 дек 2009 10:21

Бижутера написа:
анто маина написа:Казвате да не дава интервюта,а Бардон да дава ли?

Убеден съм, че Бардон знае повече български на гражданско ниво, от колкото Стоичков ;)

Знае български колкото Стоичков англииски. Както и Тасевси ,ама както става обикновенно за едни се вижда за други не.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 05 дек 2009 10:27

Бижутера написа:
анто маина написа:Казвате да не дава интервюта,а Бардон да дава ли?

Убеден съм, че Бардон знае повече български на гражданско ниво, от колкото Стоичков ;)

Освен това, английският език е най-лесния на земата, докато българския е някакъв ужас за един чужденец. Да не говорим, че вече и на голяма част от по-младите българи не им се удава родния език :)
Един картоф, една чорба, един коптор!

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 05 дек 2009 10:55

аз се присъединявам към мнението на theprideofplovdiv...Трябва да се прави разлика между футболни и човешки качества! Ицо е страшен футболист бива го и за треньор, но като човек си е най-обикновен селски простак! Не мога да разбера феновете на ЦСКА! Подобен тип мнение не е левскарско, а точно и вярно...Ицо си е абсолютен див селянин, който не го е еня нито за ЦСКА (колкото и да е тъжно за някои хора) нито за България нито за когото и да било...такъв си е просто!

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 05 дек 2009 11:28

XARHTNA написа:аз се присъединявам към мнението на theprideofplovdiv...Трябва да се прави разлика между футболни и човешки качества! Ицо е страшен футболист бива го и за треньор, но като човек си е най-обикновен селски простак! Не мога да разбера феновете на ЦСКА! Подобен тип мнение не е левскарско, а точно и вярно...Ицо си е абсолютен див селянин, който не го е еня нито за ЦСКА (колкото и да е тъжно за някои хора) нито за България нито за когото и да било...такъв си е просто!

+1

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 05 дек 2009 11:45

Абе просто си го говори "малко" твърдо :) иначе си е верно, но това "ВИЖ СЯ" ме разбива тотално :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 05 дек 2009 11:47

ivan_kalev написа:
XARHTNA написа:аз се присъединявам към мнението на theprideofplovdiv...Трябва да се прави разлика между футболни и човешки качества! Ицо е страшен футболист бива го и за треньор, но като човек си е най-обикновен селски простак! Не мога да разбера феновете на ЦСКА! Подобен тип мнение не е левскарско, а точно и вярно...Ицо си е абсолютен див селянин, който не го е еня нито за ЦСКА (колкото и да е тъжно за някои хора) нито за България нито за когото и да било...такъв си е просто!

+1

И аз да съм на негово място и аз така ще постъпвам! Селянин, граждин, той си е българин от световно ниво... ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 дек 2009 11:58

Хубавото е че на интервюто се беше взел много насериозно, вярваше си и направо човек да си умре от смях.. :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 дек 2009 12:05

Ако продължава в същият дух скоро може да заличи позитивите, които е дал на България :roll: Като не знаеш някой език си го казваш и ако има някой да те пита на език, който знаеш отговаряш, а не да ставаш за смях...
А колко добър треньор може да бъде човек, който не знае имената на играчите си е ясно и на малките деца...
Иначе не съм аз човекът, който може да му държи сметка какво да прави, но пък не пречи да се посмея малко, защото като изключим известната трагична нотка си е смешно ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 05 дек 2009 12:09

Айде очакваме интервюто с нетърпение... :)

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 05 дек 2009 12:55

PFC Litex написа:...Относо английския му, I`m sorry но той е бил в Испания, а там на английски не говорят и е съвсем нормално да не го зная...

Е, да де, ама има 3 или 4 години в щатите. Там как е комуникирал с медиите? Все пак си беше световна звезда и вероятно е дал доста интервюта. Еееее, може би на малко по-лош английски от сегашния му. Само можем да мечтаем за интервюта от онези години. :mrgreen:
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”