Кое ще е дербито във Шампионската лига тоя кръг ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Кое ще е дербито във Шампионската лига тоя кръг ??

Мнениеот metodito » 23 ное 2009 14:26

runnersa написа:.
Грешка Байерн не чака никаква грешка на Бордо защото те ги утупаха 2 пъти и + това вече са сигурни! Байерн чака грешка на Ювентус и след това да бие в Торино!

Опъъ. Прав си ;) . Пообърках.
С оглед пристрастията ми към Милан, за мен ще е най-интересен Милан - Марсилия. Още повече, че си имат зъб от едно време. А най-непредсказуем: ЦСКА (Москва) - Волфсбург.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 ное 2009 14:55

Имало хора който са на мойто мнение за Ман Ю. Просто ми писна от този смешен отбор откровено си го казвам заради един Бербатов (който няма да играе )нито мачовете сам им кой знае какво с изклучение на последния . Толкова що годе интересни мачове изпуснахме зарад тези ритнитопковци
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 ное 2009 15:17

storm написа:Имало хора който са на мойто мнение за Ман Ю. Просто ми писна от този смешен отбор откровено си го казвам заради един Бербатов (който няма да играе )нито мачовете сам им кой знае какво с изклучение на последния . Толкова що годе интересни мачове изпуснахме зарад тези ритнитопковци
Това,че не симпатизираш на отбора,не означава,че той е смешен :evil: 8-) Разбирам злобата ви към МЮ,но не е това начина да я изразите :) И аз мисля,че много се толерира МЮ,което не е правилно.Само заради един Бербатов е смешно всеки техен мач да се дава,нищо че той не е нито интересен,нито завързан :) Но какво да се прави,"Който дава парите,той поръчва музиката"

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 23 ное 2009 15:53

_RoKi_ написа:
storm написа:Имало хора който са на мойто мнение за Ман Ю. Просто ми писна от този смешен отбор откровено си го казвам заради един Бербатов (който няма да играе )нито мачовете сам им кой знае какво с изклучение на последния . Толкова що годе интересни мачове изпуснахме зарад тези ритнитопковци
Това,че не симпатизираш на отбора,не означава,че той е смешен :evil: 8-) Разбирам злобата ви към МЮ,но не е това начина да я изразите :) И аз мисля,че много се толерира МЮ,което не е правилно.Само заради един Бербатов е смешно всеки техен мач да се дава,нищо че той не е нито интересен,нито завързан :) Но какво да се прави,"Който дава парите,той поръчва музиката"

Въпреки, че не симпатизирам на Ман Ю, уважавам феновете им, и в частност мнението ти. Радвам се, че се получава такъв диалог между фенове. Радвам се, че си обективен за ситуацията.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 ное 2009 17:22

yasen написа:
_RoKi_ написа:

Въпреки, че не симпатизирам на Ман Ю, уважавам феновете им, и в частност мнението ти. Радвам се, че се получава такъв диалог между фенове. Радвам се, че си обективен за ситуацията.
И аз се радвам,че ме разбра :) АЗ съм от този тип хора,които гледат абсолютно реално на нещата...не съм и не искам да бъде от тези,които в целта си да защитят понякога любимия си отбор,стават за смях ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 ное 2009 17:22

Барселона-Интер много ясно.... :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 23 ное 2009 17:35

angelov написа:Рубин : Динамо. Рубин ще играят да излезнат от групата, а Динамо да останат в играта. И двата отбора ще търсят гол и това мисля, че ще направи мача много отворен.
Другият мач, който мисля, че ще е добър е Бордо : Ювентус.

За Рубин - Динамо съм съгласен ако не друго мача ще е на кръв, че победителя ще се класира в група с Интер и Барса. За Бордо - Ювее не мисля че ще стане оспорван мач а по скоро някое стратегическо реми че да изклатят Байерн. Бордо ще бъдат и без основния си играч Йоан Гуркюф.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 ное 2009 17:40

yarkost написа:
angelov написа:Рубин : Динамо. Рубин ще играят да излезнат от групата, а Динамо да останат в играта. И двата отбора ще търсят гол и това мисля, че ще направи мача много отворен.
Другият мач, който мисля, че ще е добър е Бордо : Ювентус.

За Рубин - Динамо съм съгласен ако не друго мача ще е на кръв, че победителя ще се класира в група с Интер и Барса. За Бордо - Ювее не мисля че ще стане оспорван мач а по скоро някое стратегическо реми че да изклатят Байерн. Бордо ще бъдат и без основния си играч Йоан Гуркюф.

Стратегическото реми на Бордо-Юве няма да изклати Байерн,а ще го остави в борбата за класиране на 1/8 финал ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 ное 2009 17:41

Вярвате ли че някой от Барса и Интер няма да се класира? И двата отбора ще продължат ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 ное 2009 17:42

durex написа:Вярвате ли че някой от Барса и Интер няма да се класира? И двата отбора ще продължат ;)

Интер и Рубин бият и барса при нас и Ливърпул в ЛЕ :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”