_RoKi_ написа:Аз мисля,че Бундеслигата по нищо не отстъпва на Висшата лига,дори бих казал,че там мачовете в повечето случаи са по-интересниВ Англия се знае винаги кои 4-ри отбора ще се борят за титлата и 2-3 за ЛЕ.В Германия нещата не са така,поне 6-7 отбора имат шансове за 1-то място/Визирам Вердер,Шалке,Волфсбург и те последно време играят добре,Байерн М.,Байер Л. правят фурор тази година,Щутгарт,Хамбургер и те до скоро играха добре и дано скоро си възвърнат тази игра,Херта видяхте миналата година какво постигна в шампионата/...Към тези отбори като добавиш Хофенхайм и Нюрнберг нивото на Бундеслигата е много високо.
В Испания също се играе доста добър футбол,макар че и там интригата не е много голяма.
Руското първенство също не е за подценяване,харесва ми като стил,а и дербитата,които се получават са стойностни
Абсолютно съм съгласен!Бундеслигата е може би единственото първенство в света където почти всяка година шампиона се решава последния кръг,а страхотната класа на руската Премиер лига изобщо не подлежи на коментар!
П.п.Приятно изненадън съм,че има фен на Юнайтед,който гледа обективно и реално на нещата