Уникално слаб Бербатов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Re: Уникално слаб Бербатов!

Мнениеот LoLo » 29 авг 2009 21:54

Боримечката написа:Ако не беше влязал-защо?Много слаб и т.н.
Като влезе-изпускал!Пак слаб бил!
Има Българин с N:9 в Юнайтед,малоумници :evil:
След него кой ще го постигне?Затова сме на това дередже.И никога няма да се опеавим за съжаление.
Плюя ви на мутрите зависливи :evil:

Абе пич аз не съм против Бербатов ама това ,че е в Ман Юнайтед значи ли ,че не трябва да играе като хората ?! Край отиде там и повече никви интересни отигравания,голове и т.н. До кога ще се примиряваме само с това някой да отиде някъде ,а като отиде там да не прави нищо и ние само да го възхваляме,че някога си е направил трансфер.. Погледнете обективно! Аз говорех за националния ,Бербо не е във форма не игра този мач и това е лошо , трябват ни изключително стабилни изяви с/у Италия и Черна Гора ако искаме да запазиме и минималните си шансове..
Формата е временна , класата е вечна !!!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 29 авг 2009 21:58

DNNdrago написа:Ама никнете по-бързо от гъби след дъжд веднага след като Митко направи няква грешка... срамота :|

кога беше последния му силен мач?

4400
Контакти:

Мнениеот 4400 » 29 авг 2009 21:58

Много точно ЛоЛо, ама някои са доста зле и не разбират какво имаш предвид...
Последна промяна от 4400 на 29 авг 2009 21:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 29 авг 2009 21:58

NinYo написа:Бербо не влезе за да вкарва голове, а за да забави времото, за да задържа топката.... Изработи си сам много важен ъглов, който успокои играта, върна целия отбор на Арсенал в защита и загуби 2мин. ! За това го пусна САФ. А пък, че беше в центъра на 2-3 100% положения.....толкова наистина нямаха до тук !

Значи съра пуска наш Бербо, за да печели време и да бави играта :o Аз пък си мислех, че го пуска, за да създава опастности пред вратата на Арсенал и евентуално да вкара гол. А за тези, които продължават да хвалят Берба ще изтъкна няколко факта: ако Бербатов играеше добре, дали щеше да влиза само като резерва или щеше да играе цял мач; ако играеше добре, дали сър Алекс щеше да го пусне 5 минути накрая и то в такъв мач като Арсенал... Нищо не играе Бербатов. Откакто отиде в Манчестър кариерата му сякаш тръгна надолу. Все си мисля, че ако беше останал в Тотнъм, щеше да прави много по-добри игри и феновете щяха да го боготворят.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 29 авг 2009 22:00

fen1914 написа:
DNNdrago написа:Ама никнете по-бързо от гъби след дъжд веднага след като Митко направи няква грешка... срамота :|

кога беше последния му силен мач?

Предния мач - срещу Уиган.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 29 авг 2009 22:08

аз не мисля че е слаб футболист, мисля си че не попадна в точния отбор - може би в испания или италия щеше да е по-добре

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 29 авг 2009 22:16

Я дайте видео с дебилщината на Бербо да си я сложа на телефона и като ми е лошо настроението да я гледам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 авг 2009 22:22

леле съдията как нагло подпря юнайтеддд...не даде чиста дузпа за арсенал и измисли такава за барби и компания....безкрайно съм разочарован от съдийството :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 29 авг 2009 22:22

Аман от специалисти пък ще кажа аз

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 29 авг 2009 22:33

LoLo написа:
radko piratko написа:
LoLo написа:Не стига,че го пуснаха за 5 минути,а той успя да се о*ере ... Много лошо ни се пише в предстоящите мачове на националния с тази форма на Бербо ...

Уникално слаб си ти в главата. За 5 минути игра направиха 5 положения за гол,защото знае как да застане. Без него цял мач тичат като мухи без глави

А ти наистина показа колко много не разбираш от футбол !!! Арсенал играеха с 3ма защитнци и всички бяха напред за да изравнят бе , тъпако ! Как няма да създадат положения?! Пфф.. Много ги разбираш нещата :roll:

А ти как разбра че е уникално слаб бе льольо;по това, че отърва гола ли. Ама че си глупав

Върни се в “Футбол - Свят”