Иначе Депай и Вийналдум едва ли ще се навият за Барса без Куман, което в случая с поне един от двамата може и да е за добро.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Трансферът на Брайтуайт е просто в графа ненужен трансфер по време на криза. Никой не може да ме убеди че беше нужно да дават 18 млн. Е за него и то когато нямат пари. Отделно предизвикаха и лоша кармакато отнеха шансовете на Леганес да се борят за спасение. Та въпросният трансфер беше извън сроковете защото имаха контузени нападатели но можеха да вземат свободен агент, едва ли би било по-лошо. Трансфер за който си мислеха че винаги ще могат да се отърват от играча за същите пари или дори за повече но неправилна преценка. Нали датски национал това онова но сега пазара е съвсем друг. Да не говорим че той си има договор и може да се запъне че е играч на Барса и си иска "малката" заплата.
А иначе ПСЖ ако не вземат Меси/Роналдоза заместник на МБапе то Гризман не е изключен. То МБапе може и да си удължи договора де, те Реал и Барса бая трябва да събират да му дадат заплата над тази от ПСЖ.
Pichichi написа:Трансферът на Брайтуайт е просто в графа ненужен трансфер по време на криза. Никой не може да ме убеди че беше нужно да дават 18 млн. Е за него и то когато нямат пари. Отделно предизвикаха и лоша карма![]()
Pichichi написа:А иначе ПСЖ ако не вземат Меси/Роналдоза заместник на МБапе то Гризман не е изключен.
paceto написа:За пари как за какво. Нали се сещаш колко пари ще дойдат към тях само от фланелки, а да не говорим колко рекламни компании вървят след тях.
Виж само какво се случи с Рома и обявяването на Жозе за треньор от новият сезон, акциите им в първите часове скочиха с 12%.
Bernaleo написа:Тея 12% ще отидат за неустойката ...
Groucho написа:Pichichi написа:Трансферът на Брайтуайт е просто в графа ненужен трансфер по време на криза. Никой не може да ме убеди че беше нужно да дават 18 млн. Е за него и то когато нямат пари. Отделно предизвикаха и лоша карма![]()
Няма значение. Взимат го за резерва. Едно е да ти се провали трансфер за резерва, друго 120 милионната нова перла![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Udoji90 и 5 госта