Висшата лига по телевизията. Все още без дом?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Висшата лига по телевизията. Все още без дом?

Мнениеот dreben23 » 05 авг 2016 14:26

И на бат Венци е, щото изведнъж смекчи тона и насторението оти виде, че продуктът не му се харчи без ЦСКА. Едно две-три години лоша дума за нас от него не очаквам, поне докато не му напълним малко търбуха. Много е хитър той. Сега от тв права ще изкара някой лев, после пак ще чифне на некой лош 0-2 на "Овча купел". :) Ако не го е и чифнал вече, щото първият мач му бе 0-2 ако си спомняте. 8-)

[offtopic]Кво е това заглавие на темата бре- то и въпроса и отговора в едно. Човек ще си помисли, че ще ги дават по тв. Слагайте некакви нормално здравомислещи заглавия като правите некви теми, кликове тей или иначе ще ви наравим. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 авг 2016 16:49

Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 05 авг 2016 17:25

NOMER14 написа:Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.

аз лично имам 3 лаптопа.... и единия е постоянно закачен на ТВ-то.... не залагам.... така че не ми пука от закъснението.... то обикновено е около една минута... и да.... качеството е HD.... повечето са на 720p... но доста често има и на FullHD....

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 05 авг 2016 18:45

Инсталирах тая програма и влезнах в сайта на магистралката , кликнах на мача на Славишата срещу Нюкасъл и ми показва часовник с оставащото време до началото му.. Предполагам ,че малко преди да почне ще се включа нЕли ?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 05 авг 2016 19:09

saffron написа:Инсталирах тая програма и влезнах в сайта на магистралката , кликнах на мача на Славишата срещу Нюкасъл и ми показва часовник с оставащото време до началото му.. Предполагам ,че малко преди да почне ще се включа нЕли ?

тц.... нещо неправилно си направил.... като отидеш на мача който искаш да гледаш.... има секции с линкове.... има секция Flash.... под нея има и секция SopCast.... и там има списък на каналите.... в момента там има един канал.... но той все още е offline.... около 20-30 мин преди мача ги активират.... и трябва да кликнеш там дето пише "смотреть"... ето инструкция на руски....
http://livesport.ws/print:sopcast-faq.html

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 05 авг 2016 19:20

Маги Стралска написа:
saffron написа:Инсталирах тая програма и влезнах в сайта на магистралката , кликнах на мача на Славишата срещу Нюкасъл и ми показва часовник с оставащото време до началото му.. Предполагам ,че малко преди да почне ще се включа нЕли ?

тц.... нещо неправилно си направил.... като отидеш на мача който искаш да гледаш.... има секции с линкове.... има секция Flash.... под нея има и секция SopCast.... и там има списък на каналите.... в момента там има един канал.... но той все още е offline.... около 20-30 мин преди мача ги активират.... и трябва да кликнеш там дето пише "смотреть"... ето инструкция на руски....
http://livesport.ws/print:sopcast-faq.html

Ммммерси :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 авг 2016 20:03

NOMER14 написа:Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.

Не залагам ! И зависи към какво смяташ закъснението ;) Мога да ти кажа , че закъснение на Диема е толкова колкото и на стрийма на SkySports или друг канал с екслузивен достъп ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 05 авг 2016 21:26

Маги Стралска написа:

аз лично имам 3 лаптопа.... и единия е постоянно закачен на ТВ-то.... не залагам.... така че не ми пука от закъснението.... то обикновено е около една минута... и да.... качеството е HD.... повечето са на 720p... но доста често има и на FullHD....

Може ли едно въпросче?
На кой оператор ти е интернетът в Германия и нямаш ли проблеми с това че стриймваш?
Питам защото на приятели тук им пращаха писма от адвокатски къщи за това че са теглили филми и са стриймвали мачове и глобите които им искаха бяха от порядъка на над 800 евро! Това бих си го инсталирал с най-голямо удоволствие ако знам че няма да имам правни проблеми в Германия!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 05 авг 2016 21:35

sirakov77 написа:
Маги Стралска написа:

Може ли едно въпросче?
На кой оператор ти е интернетът в Германия и нямаш ли проблеми с това че стриймваш?
Питам защото на приятели тук им пращаха писма от адвокатски къщи за това че са теглили филми и са стриймвали мачове и глобите които им искаха бяха от порядъка на над 800 евро! Това бих си го инсталирал с най-голямо удоволствие ако знам че няма да имам правни проблеми в Германия!

това тук са най-вече руски програми.... и предполагам нямат защитени авторски права в Германия.... при това със Сопкаст ти не предоставяш съдържание като при торентите.... а тук най-ного гонят ако ти предоставяш съдържание.... Сопкаст ползвам от около 3 години.... един украинец ме научи.... и така.... :)

пп... ей на... Фулъм - Нюкасъл тъкмо почна.... приятно гледане....

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 05 авг 2016 21:52

Маги Стралска написа:
sirakov77 написа:
Маги Стралска написа:

Може ли едно въпросче?

това тук са най-вече руски програми.... и предполагам нямат защитени авторски права в Германия.... при това със Сопкаст ти не предоставяш съдържание като при торентите.... а тук най-ного гонят ако ти предоставяш съдържание.... Сопкаст ползвам от около 3 години.... един украинец ме научи.... и така.... :)

пп... ей на... Фулъм - Нюкасъл тъкмо почна.... приятно гледане....

Мерси , ей сега ще го пробвам! :lol:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”