[offtopic]Кво е това заглавие на темата бре- то и въпроса и отговора в едно. Човек ще си помисли, че ще ги дават по тв. Слагайте некакви нормално здравомислещи заглавия като правите некви теми, кликове тей или иначе ще ви наравим.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.
saffron написа:Инсталирах тая програма и влезнах в сайта на магистралката , кликнах на мача на Славишата срещу Нюкасъл и ми показва часовник с оставащото време до началото му.. Предполагам ,че малко преди да почне ще се включа нЕли ?
Маги Стралска написа:saffron написа:Инсталирах тая програма и влезнах в сайта на магистралката , кликнах на мача на Славишата срещу Нюкасъл и ми показва часовник с оставащото време до началото му.. Предполагам ,че малко преди да почне ще се включа нЕли ?
тц.... нещо неправилно си направил.... като отидеш на мача който искаш да гледаш.... има секции с линкове.... има секция Flash.... под нея има и секция SopCast.... и там има списък на каналите.... в момента там има един канал.... но той все още е offline.... около 20-30 мин преди мача ги активират.... и трябва да кликнеш там дето пише "смотреть"... ето инструкция на руски....
http://livesport.ws/print:sopcast-faq.html
NOMER14 написа:Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.
Маги Стралска написа:NOMER14 написа:Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.
аз лично имам 3 лаптопа.... и единия е постоянно закачен на ТВ-то.... не залагам.... така че не ми пука от закъснението.... то обикновено е около една минута... и да.... качеството е HD.... повечето са на 720p... но доста често има и на FullHD....
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
sirakov77 написа:Маги Стралска написа:NOMER14 написа:Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.
аз лично имам 3 лаптопа.... и единия е постоянно закачен на ТВ-то.... не залагам.... така че не ми пука от закъснението.... то обикновено е около една минута... и да.... качеството е HD.... повечето са на 720p... но доста често има и на FullHD....
Може ли едно въпросче?
На кой оператор ти е интернетът в Германия и нямаш ли проблеми с това че стриймваш?
Питам защото на приятели тук им пращаха писма от адвокатски къщи за това че са теглили филми и са стриймвали мачове и глобите които им искаха бяха от порядъка на над 800 евро! Това бих си го инсталирал с най-голямо удоволствие ако знам че няма да имам правни проблеми в Германия!
Маги Стралска написа:sirakov77 написа:Маги Стралска написа:NOMER14 написа:Стига се говорили глупости - лаптопи, смарт телевизори...HD ли е? С колко секунди ви закъснява сигналът? Повече от от 30-40 секунди. Докато с чиния или кабеларка закъснението е до 5 секунди и качеството е превъзходно и можеш бързо да превключиш на друг мач и лаптопът е свободен да следиш резултатите от другите мачове. Как залагате в реално време при такива закъснения? А Диемите дават и повторения на мачовете.
Може ли едно въпросче?
На кой оператор ти е интернетът в Германия и нямаш ли проблеми с това че стриймваш?
Питам защото на приятели тук им пращаха писма от адвокатски къщи за това че са теглили филми и са стриймвали мачове и глобите които им искаха бяха от порядъка на над 800 евро! Това бих си го инсталирал с най-голямо удоволствие ако знам че няма да имам правни проблеми в Германия!
това тук са най-вече руски програми.... и предполагам нямат защитени авторски права в Германия.... при това със Сопкаст ти не предоставяш съдържание като при торентите.... а тук най-ного гонят ако ти предоставяш съдържание.... Сопкаст ползвам от около 3 години.... един украинец ме научи.... и така....
пп... ей на... Фулъм - Нюкасъл тъкмо почна.... приятно гледане....
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта