Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Middlesbrough написа:Udoji90 написа:На мен лично ми се гледа двубой между Барса и Юве, защото скоро не са срещали - ако не ме лъжат спомените, за последно играха един срещу друг през пролетта на 2003 г. Нямам претенции обаче дали да бъде на полуфинал или на финал въпросният сблъсък - по-вероятно разбира се изглежда да е на полуфинал.
Дай да е на финала : )
Pragmatichen написа:Не харесвам Ювентус, но искам да са те, защото би било изненада, ако станат носители на ШЛ.
Според мен обаче, вероятността Барселона да спечели трофея е над 90%.
Гуардиола не е способен да донесе титла на Германия, купа нa Германия и ШЛ в една година, и понеже първите 2 са му почти гарантирани, то ШЛ според мен ще я изпусне. Просто това го може само Юп Хайнкес.
Реал са въздух под налягане, щом в 2 мача срещу Атлетико вкараха едва 1 гол(при това в 88 мин) и то след ч.к. на Арда Туран, това показва, че от 4-те отбора най-добра е формата на Барселона.
Даже не съм сигурен, ако Реал играеше с ПСЖ, дали нямаше ПСЖ да ги елиминира.
Стига да няма някоя контузия на ключов играч, според мен в момента Барселона е фаворит.
Преди месец, когато коефициентите още бяха високи, в края на март, сложих в бет365 на дългосрочен залог за победител в ШЛ на Порто, Барса и Юве. Никога не познавам световният шампион, там съм слаб, но в ШЛ не знам как, винаги усещам евентуалния победител, от няколко години играя на дългосрочен залог и точно в края на май ми идват едни пари(а те никога не са излишни), даже тази година няма да се учудя, ако финалът е именно Барселона - Ювентус.
Това е моето мнение, желая на всички хубав ден и късмет!
barca4ever написа:Middlesbrough написа:Udoji90 написа:На мен лично ми се гледа двубой между Барса и Юве, защото скоро не са срещали - ако не ме лъжат спомените, за последно играха един срещу друг през пролетта на 2003 г. Нямам претенции обаче дали да бъде на полуфинал или на финал въпросният сблъсък - по-вероятно разбира се изглежда да е на полуфинал.
Боро, ако Барса и Ювето цъкат на финала за кой ще си :D.
Иначе за жребия все ми едно кой ще ни се падне, играем ли така както последните 2-3 месеца с малки изключения, няма кой да ни спре по пътя към 5тата!!!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Рейтингът на едно Ел Класико на финала ще бие всякакви рекорди, така че според мен двата испански колоса няма да се паднат на полуфинал един срещу друг.
barca4ever написа:Middlesbrough написа:Udoji90 написа:На мен лично ми се гледа двубой между Барса и Юве, защото скоро не са срещали - ако не ме лъжат спомените, за последно играха един срещу друг през пролетта на 2003 г. Нямам претенции обаче дали да бъде на полуфинал или на финал въпросният сблъсък - по-вероятно разбира се изглежда да е на полуфинал.
Боро, ако Барса и Ювето цъкат на финала за кой ще си :D.
Иначе за жребия все ми едно кой ще ни се падне, играем ли така както последните 2-3 месеца с малки изключения, няма кой да ни спре по пътя към 5тата!!!
Udoji90 написа:Боро, абсолютно убеден бях, че ще го напишеш това.И аз искам да се срещнат на финал - просто са ми една идея по-симпатични от другите 2 отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта