Ювентус - Реал Мадрид | Барселона-Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Шампионска лига-жребий за 1/2 финалите | 13:00

Мнениеот kingofpop » 24 апр 2015 12:16

Пепито е наш човек, ще го порим като риба :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 24 апр 2015 12:18

Middlesbrough написа:
Udoji90 написа:На мен лично ми се гледа двубой между Барса и Юве, защото скоро не са срещали - ако не ме лъжат спомените, за последно играха един срещу друг през пролетта на 2003 г. Нямам претенции обаче дали да бъде на полуфинал или на финал въпросният сблъсък - по-вероятно разбира се изглежда да е на полуфинал.

Дай да е на финала : )

Боро, ако Барса и Ювето цъкат на финала за кой ще си :D.
Иначе за жребия все ми едно кой ще ни се падне, играем ли така както последните 2-3 месеца с малки изключения, няма кой да ни спре по пътя към 5тата!!!
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 апр 2015 12:19

Боро, абсолютно убеден бях, че ще го напишеш това. :lol: И аз искам да се срещнат на финал - просто са ми една идея по-симпатични от другите 2 отбора. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 24 апр 2015 12:23

Pragmatichen написа:Не харесвам Ювентус, но искам да са те, защото би било изненада, ако станат носители на ШЛ.
Според мен обаче, вероятността Барселона да спечели трофея е над 90%.
Гуардиола не е способен да донесе титла на Германия, купа нa Германия и ШЛ в една година, и понеже първите 2 са му почти гарантирани, то ШЛ според мен ще я изпусне. Просто това го може само Юп Хайнкес.
Реал са въздух под налягане, щом в 2 мача срещу Атлетико вкараха едва 1 гол(при това в 88 мин) и то след ч.к. на Арда Туран, това показва, че от 4-те отбора най-добра е формата на Барселона.
Даже не съм сигурен, ако Реал играеше с ПСЖ, дали нямаше ПСЖ да ги елиминира.
Стига да няма някоя контузия на ключов играч, според мен в момента Барселона е фаворит.
Преди месец, когато коефициентите още бяха високи, в края на март, сложих в бет365 на дългосрочен залог за победител в ШЛ на Порто, Барса и Юве. Никога не познавам световният шампион, там съм слаб, но в ШЛ не знам как, винаги усещам евентуалния победител, от няколко години играя на дългосрочен залог и точно в края на май ми идват едни пари(а те никога не са излишни), даже тази година няма да се учудя, ако финалът е именно Барселона - Ювентус.
Това е моето мнение, желая на всички хубав ден и късмет! :)

Щом си прави такива заключения от мач между Реал и Атлетико значи изобщо не следиш двата отбора. Атлетико няма нищо общо с отбора от миналата година и за 180 минути излязоха за 0:0, а във вторият мач всичките 11 бяха се прибрали отзад като успяха да направят нещо като натиск само 10 минути и то някъде между 25 и 35 минута на мача. Мисълта ми е че който и отбор да беше се изправил срещу тях в ШЛ щеше да има същото кюскане и същите мъки и това не е определящ фактор. Не знам дали си гледал и двата им мача, но Реал ги смаза и от към игра и от положения, но Атлетико имаха един Облак, който извади куп невероятни удара.

Относно жребият нещо не ми се вижда да допуснат за втора поредна година испански финал пък бил той и Ел Класико.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 апр 2015 12:25

barca4ever написа:
Middlesbrough написа:
Udoji90 написа:На мен лично ми се гледа двубой между Барса и Юве, защото скоро не са срещали - ако не ме лъжат спомените, за последно играха един срещу друг през пролетта на 2003 г. Нямам претенции обаче дали да бъде на полуфинал или на финал въпросният сблъсък - по-вероятно разбира се изглежда да е на полуфинал.

Иначе за жребия все ми едно кой ще ни се падне, играем ли така както последните 2-3 месеца с малки изключения, няма кой да ни спре по пътя към 5тата!!!

И аз съм така, реално само Юве ако цъкат катеначо може да ни метнат по пързалката, Байерн особено, ако играем както в последните 2-3 месеца, може да ги бием с 3-4 гола в Испания като ги знаем колко "силни" гости са, Реал са по-опасни :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 апр 2015 12:34

кинг ,това на аватара ти Суарез с номер 10 на гащите ли е :confused:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 апр 2015 12:39

Рейтингът на едно Ел Класико на финала ще бие всякакви рекорди, така че според мен двата испански колоса няма да се паднат на полуфинал един срещу друг.

Това е така,но като цяло няма никаква гаранция,че ще се случи,така че...Както се казва - сега им се е паднало и като нищо УЕФА могат да си "вържат гащите"($$) в аванс :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 апр 2015 12:42

Барса има да си връща на Байерн за онова 0:7 общо Байерн пък на Реал за онова 0:5 общо и най - вече срамното 0:4 на Алианца - ще бъде интересно :) Дано и ЛЕ ни зарадва с интригуващ сблъсък като Наполи и Севиля...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 апр 2015 12:54

barca4ever написа:
Middlesbrough написа:

Е за никой , ще се наслаждавам на финала :mrgreen: 8-)
Ама ако Юве спечелят съм се хванал на бас със Джак , ще ни купува оригинални фланелки на Юве на мен и на Сардукара :twisted: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 апр 2015 12:55

Udoji90 написа:Боро, абсолютно убеден бях, че ще го напишеш това. :lol: И аз искам да се срещнат на финал - просто са ми една идея по-симпатични от другите 2 отбора. ;)

И на мен така , само една идея :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”