ivan56 написа:boabbb написа:ivan56 написа:Александров грешният отбор си избрал.Вожда симпатизира на друг отбор.
Да, на Спартак симпатизирам![]()
![]()
![]()
Е, милиционер човек на кой да симпатизира.![]()
Ванка,това истина ли е за ст.Черноморец и мола бе, човек?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:boabbb написа:ivan56 написа:Александров грешният отбор си избрал.Вожда симпатизира на друг отбор.
![]()
![]()
FLANKER написа:ivan56 написа:boabbb написа:ivan56 написа:Александров грешният отбор си избрал.Вожда симпатизира на друг отбор.
![]()
![]()
Ванка,това истина ли е за ст.Черноморец и мола бе, човек
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:FLANKER написа:ivan56 написа:boabbb написа:ivan56 написа:Александров грешният отбор си избрал.Вожда симпатизира на друг отбор.
![]()
![]()
Ванка,това истина ли е за ст.Черноморец и мола бе, човек
[offtopic]Псевдопатриотите си правят реклама.Все пак наближават избори.
То ако беше толкова лесно,да се смени статута на спортно съоръжение нали се сещаш колко мола щеше да има на местата отредени за спорт.Евтин популизъм,жалкото е,че има кой да им се вързва на глупостите.
Александров да извинява че му осираме темата[/offtopic]
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
scb написа:Егати налазването. Не остана уеб пространство откъдето да не цвъкат все невинни руски информация - я за оръжие, я за социални успехи, я за право да си различен от белия свят, а сега и с футболни новини се обзавеждаме. Действат любезните хората, не се балтаятА ние балъците стоим и си чакаме "директивата" от Брюксел как да действаме срещу любезно предоставените ни информационни потоци от Путинска Москва.
ivan56 написа:Чел съм че феновете им са едни от най-буйните в Русия.
aleksandrov77 написа:ivan56 написа:Чел съм че феновете им са едни от най-буйните в Русия.
Аз съм ходил в Санкт Петербург на мача Зенит - Байерн Мюнхен 4:0! Беше страхотна атмосфера и радост!
А пък и общувах доста интелигентни хора , даже ме поканиха на гости веднага ми се зарадваха щом разбраха, че съм от България! Казаха ми на никакъв хотел няма да ходиш - идваш вкъщи на гости, това беше след мача , подариха ми и фланелка и шал на Зенит!![]()
Такова добросърдечно отношение не съм виждал никъде другаде, а аз съм обиколил Западна и централна Европа!
След разгромната победа над Байерн ядохме пихме и се веселихме!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
aleksandrov77 написа:ivan56 написа:Чел съм че феновете им са едни от най-буйните в Русия.
Аз съм ходил в Санкт Петербург на мача Зенит - Байерн Мюнхен 4:0! Беше страхотна атмосфера и радост!
А пък и общувах доста интелигентни хора , даже ме поканиха на гости веднага ми се зарадваха щом разбраха, че съм от България! Казаха ми на никакъв хотел няма да ходиш - идваш вкъщи на гости, това беше след мача , подариха ми и фланелка и шал на Зенит!![]()
Такова добросърдечно отношение не съм виждал никъде другаде, а аз съм обиколил Западна и централна Европа!
hajitsu написа:aleksandrov77 написа:ivan56 написа:Чел съм че феновете им са едни от най-буйните в Русия.
Коя година е било това? По Бай-Тошово време?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта