Черният козел написа:Да,най-добрият коментатор ! Даже вика малко.Искам един ден и на любимият ми Левски да коментира мачове в Европа.
Голям пич,пълни ми душата.
Е той нали коментира или забрави вече
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Черният козел написа:Да,най-добрият коментатор ! Даже вика малко.Искам един ден и на любимият ми Левски да коментира мачове в Европа.
Achtung_Juden написа:Това е клубен футбол и коментарите на Сокачев са абсолютно неадекватни. Ако човек е фен на Ливърпул а не на Лудогорец, коментарът ще го дразни. Коментаторите трябва да са обективни и безпристрастни, а тоя клоун определено не е.
Кировец написа:Черният козел написа:Да,най-добрият коментатор ! Даже вика малко.Искам един ден и на любимият ми Левски да коментира мачове в Европа.
Е той нали коментира или забрави вече![]()
голямо крякане падна покрай тъчовете в полза на Левски срещу Барселона.
![]()
Achtung_Juden написа:Това е клубен футбол и коментарите на Сокачев са абсолютно неадекватни. Ако човек е фен на Ливърпул а не на Лудогорец, коментарът ще го дразни. Коментаторите трябва да са обективни и безпристрастни, а тоя клоун определено не е.
Черният козел написа:Кировец написа:Черният козел написа:Да,най-добрият коментатор ! Даже вика малко.Искам един ден и на любимият ми Левски да коментира мачове в Европа.
![]()
Не бе да бием и да викам и аз с него,безценно !
Кировец написа:Черният козел написа:Да,най-добрият коментатор ! Даже вика малко.Искам един ден и на любимият ми Левски да коментира мачове в Европа.
![]()
ivodm72 написа:Кировец написа:Черният козел написа:Да,най-добрият коментатор ! Даже вика малко.Искам един ден и на любимият ми Левски да коментира мачове в Европа.
![]()
А ваш мач кога ще коментира бе ръб?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта