Жозе обясни на "философите" защо паркира автобуса !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

love_hurtz
Контакти:

Re: Жозе обясни на "философите" защо паркира автобуса !!!

Мнениеот love_hurtz » 30 апр 2014 10:43

kalotedi написа:Да поясня.Моу играе мач за мач.Според нуждите.Когато е нужно да бие го прави по безпардонен начин,давам пример с Интер-Барса 3-1 в първи мач,и после КЕШ.Аз не го харесвам,но това не го прави лош треньор.А и на работодателите му не им пука дали го харесваме,те искат успехи,и не рядко ги получават с Моу.

Съжалявам, но Интер тогава разби Барса ! Това, че Барса си подават топката до пръсване не значи, че са надиграли Интер. Може би вчера и Реал бяха по-слабите ?

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 30 апр 2014 10:48

Типично в негов стил,обясни на "философите" ясно и кратко.За пореден път е прав.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 30 апр 2014 10:59

terata написа:
iliyan написа:Жозе обясни на "философите" защо паркира автобуса
А ако отбор Б започне да лежи от 1 мин по терена и умишелно да бави играта как се нарича се Жозе ?!
Ако не знаеш аз ще ти кажа - нарушение на правилата и няма нищо общо с FAIRPLAY !!! Иначе казано си долен мошеник !!!
И дано си гледал снощният мач да видиш,че не всичко е лежане и паркиране на автобуси !!!

Боли ли Илиянчо? :) Цял сезон я барате, докосвате, пипате ахъ ахъ да я вземете след 24 години чакане и накрая резервите на Жозе да ви прецакат, кофти, пич, кофти. :mrgreen: А, я сега кат позабършеш сополите вземи дай линк към това правило във футбола, което нарушава Мауриньо, че нещо не се сещам за такова?

абе тера,тоя кретен убива футбола

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 30 апр 2014 11:04

Che Guevara написа:Типично в негов стил,обясни на "философите" ясно и кратко.За пореден път е прав.

за кое е прав?:)) като срещне отбор от ТОП 5 и играе тази голяма глупост.иначе е много смел срещу Кристал П и Уест Хям например:) срещу кой голям отбор е тръгнал да се надиграва ми кажи? падението му беше срещу Барса с Интер.тоя играе някав друг вид спорт.абе с две думи,невероятен страхливец.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 30 апр 2014 11:17

Победителите не ги съдят. Никой няма толкова титли колкото него.Това е треньор.И един антипод вчера Пеп игра супер нападателно никъде не прочетох браво Пеп падна 4:0 но игра нападателно отбора ти владееше топката в 70 процента от мача. Е според Вас кой е по добрия вариант.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 30 апр 2014 11:21

atanas7510 написа:Победителите не ги съдят. Никой няма толкова титли колкото него.Това е треньор.И един антипод вчера Пеп игра супер нападателно никъде не прочетох браво Пеп падна 4:0 но игра нападателно отбора ти владееше топката в 70 процента от мача. Е според Вас кой е по добрия вариант.

колега,кажи ми тогава,защо всички искате нашия Ботев да играе нападателен футбол?или за Жозе с футболисти за 150млн. може,ама видиш ли за Ботев не може и трябва да играем нападателно.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 30 апр 2014 11:46

emo_75 написа:
atanas7510 написа:Победителите не ги съдят. Никой няма толкова титли колкото него.Това е треньор.И един антипод вчера Пеп игра супер нападателно никъде не прочетох браво Пеп падна 4:0 но игра нападателно отбора ти владееше топката в 70 процента от мача. Е според Вас кой е по добрия вариант.

колега,кажи ми тогава,защо всички искате нашия Ботев да играе нападателен футбол?или за Жозе с футболисти за 150млн. може,ама видиш ли за Ботев не може и трябва да играем нападателно.

Лично аз искам да играем по смело като гости, но супер нападателен футбол както играехме през 80 и 90 години едва ли ще се получи, а другите просто ги мъчи носталгия по онзи отбор на пашата, зехтински костадинов. според мен.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 апр 2014 11:50

iliyan написа:
Жозе обясни на "философите" защо паркира автобуса

А ако отбор Б започне да лежи от 1 мин по терена и умишелно да бави играта как се нарича се Жозе ?!
Ако не знаеш аз ще ти кажа - нарушение на правилата и няма нищо общо с FAIRPLAY !!! Иначе казано си долен мошеник !!!

И в шаха няма феърплей.
Като си забравиш царицата, оня от среща вземе, че ти я прибере.
Тц, тц, тц, нещастен мошенник !
Как може такова нещо, да взема забравена царица... нЕма феърплей никъде, ей. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

iliyan

Мнениеот iliyan » 30 апр 2014 11:58

THE G.A.M.E написа:
iliyan написа:
Жозе обясни на "философите" защо паркира автобуса

И в шаха няма феърплей.
Като си забравиш царицата, оня от среща вземе, че ти я прибере.
Тц, тц, тц, нещастен мошенник !
Как може такова нещо, да взема забравена царица... нЕма феърплей никъде, ей. :lol:

Ми тогава защо навсякъде го има този надпис и т.н. ! Да вземат да го разкрат и да не ни заблуждават !
Тези от УЕФА и ФИФА все говорят за честна игра - да вземат да наказват тези които не го спазват този принцип !
Или просто да се приключи с тази честна игра !

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 апр 2014 12:02

iliyan написа:Жозе обясни на "философите" защо паркира автобуса
И дано си гледал снощният мач да видиш,че не всичко е лежане и паркиране на автобуси !!!

Феърплей ли беше 2 пъти да ви вадим топката от игра за лекарска помощ и 2 пъти да не ни я връщате?! :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Върни се в “Футбол - Свят”