Черният козел написа:То е ясно,че той си е виновен.Аз играя още от кафе"Колумбия" и го знам това.Мисълта ми е,че сайтовете за прогнози и другите разбирачи са пълни глупости.Който си знае дадено събитие как ще завърши,залага и печели! Няма такива щуротии,че можело да капнат и от шушнене 10-на лева! Пари капат, само от балъците! Да, като знам някой мач, го казвам примерно на комшията,но без 10-сет лева защото вече съм ги изкарал с залога.Няма никаква логика, да знаеш изхода от срещи и да ги продаваш вместо да се възползваш от това!А и ако знам,бих ги казал на всеки безплатно,моето не се губи!
Ако питаш мен, цялата работа е глупост, не само сайтовете за прогнози, защото букмейкърът ти определя коефициентите и ти винаги играеш от по-неизгодна позиция.
А иначе има логика да продаваш прогнози вместо да се възползваш от тях, защото така намаляваш риска за сметка на по-ниска печалба. Никоя прогноза не е 100% сигурна и ако заложиш може да изгубиш, а така този, който ти е "купил" прогнозата си носи риска.
Ако играеш ти, а в това време и продаваш прогнози пак намаляваш риска, защото при грешна прогноза печелиш поне от продадената прогноза.
Ако даваш прогнозите безплатно пропускаш финансови ползи, но печелиш любовта на хората. И от време на време по някое "Благодаря!".