Еврофутбол-мачове за вторник и сряда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Еврофутбол-мачове за вторник и сряда

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 00:17

IvailoRz написа:Мисълта ми е .. колко хора , които не гледат с фенски очила предполагаха ,че МЮ , който е в криза и е на 7-мо място в Англия няма да загуби с 2-3 гола от европейския шампион , шампиона на Германия , който е с 20т пред втория ?... за това казвам .. познах го на късмет , просто предчувствие подтикнат от добрия коеф :mrgreen:

Пак си направил някакъв анализ. :) Не е примерно като да избереш ези или тура на монетата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 00:38

sam_vimes написа:
Tommi написа:Редно е да плащаш под някаква форма, когато използваш знанията и/или уменията на друг, още повече напълно непознат. Сиренето е за пари. ;) От подобно прикрепяне към някой Master и следене на неговите прогнози обикновено са доволни и двете страни. В някои други сфери, в които се използват прогнози, това си е популярна практика.

заради тая липса на солидарност сме го докарали дотук ... Но май няма смисъл да го говоря, ти си си изградил веруюто и няма да ме разбереш. Важното е да се оцелява поединично, да го духат останалите, освен ако не снасят парички...
Поднасям извинения на автора за офтопика в темата му!

И аз пиша точно за липсата на солидарност. :) Нали всяка от страните трябва да е солидарна към другата и да извличат взаимна изгода. В другия случай имаме използване. Отбелязвам, че не говоря за отношенията между приятели и познати, там е различно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 апр 2014 00:40

Tommi написа:
Черният козел написа:Преди десетина години бях свидетел, на интересна сценка.Един дядо беше заложил цялата си пенсия /явно подлъган от разбирачите/на един мач:Арсенал-Ман.Юн 1.Мача вървеше 0-0 но към 90-сетата мин.Арсенал получи дузпа,всички наскачаха и зареваха-казахме ли ти,казахме ли ти,но Денис Беркамп я пропусна,мача завърши 0-0 и тогава видях дърт човек как реве като малко дете! Всички го гледаха като ******и,разбирачите!

Дядото си е виновен. Първо, че никога не се носят всички яйца в една кошница и второ, че винаги съществува риск да загубиш цялата заложена сума (затова спортните залагания спадат към хазартните игри, въпреки че не всичко е въпрос на късмет).

То е ясно,че той си е виновен.Аз играя още от кафе"Колумбия" и го знам това.Мисълта ми е,че сайтовете за прогнози и другите разбирачи са пълни глупости.Който си знае дадено събитие как ще завърши,залага и печели! Няма такива щуротии,че можело да капнат и от шушнене 10-на лева! Пари капат, само от балъците! Да, като знам някой мач, го казвам примерно на комшията,но без 10-сет лева защото вече съм ги изкарал с залога.Няма никаква логика, да знаеш изхода от срещи и да ги продаваш вместо да се възползваш от това!А и ако знам,бих ги казал на всеки безплатно,моето не се губи!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 01:00

Черният козел написа:То е ясно,че той си е виновен.Аз играя още от кафе"Колумбия" и го знам това.Мисълта ми е,че сайтовете за прогнози и другите разбирачи са пълни глупости.Който си знае дадено събитие как ще завърши,залага и печели! Няма такива щуротии,че можело да капнат и от шушнене 10-на лева! Пари капат, само от балъците! Да, като знам някой мач, го казвам примерно на комшията,но без 10-сет лева защото вече съм ги изкарал с залога.Няма никаква логика, да знаеш изхода от срещи и да ги продаваш вместо да се възползваш от това!А и ако знам,бих ги казал на всеки безплатно,моето не се губи!

Ако питаш мен, цялата работа е глупост, не само сайтовете за прогнози, защото букмейкърът ти определя коефициентите и ти винаги играеш от по-неизгодна позиция. ;)
А иначе има логика да продаваш прогнози вместо да се възползваш от тях, защото така намаляваш риска за сметка на по-ниска печалба. Никоя прогноза не е 100% сигурна и ако заложиш може да изгубиш, а така този, който ти е "купил" прогнозата си носи риска. ;)
Ако играеш ти, а в това време и продаваш прогнози пак намаляваш риска, защото при грешна прогноза печелиш поне от продадената прогноза.
Ако даваш прогнозите безплатно пропускаш финансови ползи, но печелиш любовта на хората. И от време на време по някое "Благодаря!". :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 апр 2014 01:13

Tommi написа:Големият играч не си разкрива залозите безплатно. ;)

Колко басове съм печелил от ей такива :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 01:16

stefani написа:
Tommi написа:Големият играч не си разкрива залозите безплатно. ;)

Колко басове съм печелил от ей такива :lol:

0 :mrgreen:

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 08 апр 2014 08:09

Като видях темата си помисли, че е за да дадем мнение за мачовете от вторник и сряда :roll: :roll: :roll:

Затова ето някои прогнози от мен за мачовете от Чемпиъншип

Nottingham Forest - Sheffield Wednesday...........1
Charlton Athletic - Yeovil Town.......................1
Barnsley - Burnley......................................X :roll:
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 апр 2014 09:41

crazy_one написа:Като видях темата си помисли, че е за да дадем мнение за мачовете от вторник и сряда :roll: :roll: :roll:

Затова ето някои прогнози от мен за мачовете от Чемпиъншип

Nottingham Forest - Sheffield Wednesday...........1
Charlton Athletic - Yeovil Town.......................1
Barnsley - Burnley......................................X :roll:

Леле мале, мачове от Чемпиъншип :shock: Пичага, ти честно ли искаш да си дадеш парите на Божков :?: :lol: Все едно да играеш мачове от Бундеслигата :lol: Мани тия работи ;) За мачовете на пиринеца - Лудогорец ще бие, ЦСКА също, Атлетико също ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 08 апр 2014 10:18

Челси да вкара 3 гола
и 2-ка на Реал 8-)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти: