Blue&Honour написа:Да идва при нас
+1, гледам тук много хора са го отписали, ама кво ти пука.На мен ще ми е един от любимите ми футболисти, много сърцат и истински българин.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue&Honour написа:Да идва при нас
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Винаги му се подигравахме как не може да тича като хората (поне нашата компания) но поне се раздава и вкарва от време на време...иначе аз друг футболит, който да тича по толкова крив начин не съм виждал![]()
Националът Станислав Манолев заяви, че по всяка вероятност ще продължи кариерата си в чужбина.
Днес футболистът разтрогна договора си с холандския ПСВ и е свободен агент. Подготовка в следващите дни той ще води с бившия си тим Литекс.
„Има само запитвания, но нищо конкретно. Чакам засега“, коментира Манолев възможностите къде би продължил кариерата си.
„Малък е шансът да ме видите в България, но все пак го има. Предполагам, че ще излязат по-добри оферти от чужбина и вероятно отново ще замина“, добави националът пред TV7.
galin56 написа:bilyaletdinov написа:Божин, Мини Божин и Манолев в близкия месец ги виждам единствено в Найт Флайт
+1
"Най-после свободен" - все едно са го държали на сила. Напротив те от 2-3 години се опитват да се отърват от него, и без пари само и само да му не плащат заплата, но даже и така не се намериха желаещи. Пращаха го и до Фулъм, игра 2-3 мача и им си го върнаха. Истината е, че Манолев е горе долу добър играч, но не е топ играч и такива като на неговото ниво и позиция в Англия, Холандия, Испания, Германия и т.н. по академиите им ги "ринат с лопати". Ако се уреди по Русия или някъде на изток добре, иначе с рВалери наистина ще си обикалят дискотеките из София и ще играят само на масите и евентуално в някой бг отбор.
Балкански Орел написа:Blue&Honour написа:Да идва при нас
+1, гледам тук много хора са го отписали, ама кво ти пука.На мен ще ми е един от любимите ми футболисти, много сърцат и истински българин.
kingofpop написа:Винаги му се подигравахме как не може да тича като хората (поне нашата компания) но поне се раздава и вкарва от време на време...иначе аз друг футболит, който да тича по толкова крив начин не съм виждал![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост