Манолев най-после свободен - разтрогна с ПСВ Айндховен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Манолев най-после свободен - разтрогна с ПСВ Айндховен

Мнениеот Балкански Орел » 17 яну 2014 18:37

Blue&Honour написа:Да идва при нас

+1, гледам тук много хора са го отписали, ама кво ти пука.На мен ще ми е един от любимите ми футболисти, много сърцат и истински българин.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 яну 2014 18:38

Винаги му се подигравахме как не може да тича като хората (поне нашата компания) но поне се раздава и вкарва от време на време...иначе аз друг футболит, който да тича по толкова крив начин не съм виждал :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 17 яну 2014 18:56

kingofpop написа:Винаги му се подигравахме как не може да тича като хората (поне нашата компания) но поне се раздава и вкарва от време на време...иначе аз друг футболит, който да тича по толкова крив начин не съм виждал :lol: :lol:

Хахах има нещо вярно :) :)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Футболен Фен
Контакти:

Мнениеот Футболен Фен » 17 яну 2014 19:12

Пожелавам му да си намери нов отбор който играе в силно първенство ;)
[offtopic][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412088297v.png[/wrapimg][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/arx1412088267x.png[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 яну 2014 19:30

Националът Станислав Манолев заяви, че по всяка вероятност ще продължи кариерата си в чужбина.

Днес футболистът разтрогна договора си с холандския ПСВ и е свободен агент. Подготовка в следващите дни той ще води с бившия си тим Литекс.

„Има само запитвания, но нищо конкретно. Чакам засега“, коментира Манолев възможностите къде би продължил кариерата си.

„Малък е шансът да ме видите в България, но все пак го има. Предполагам, че ще излязат по-добри оферти от чужбина и вероятно отново ще замина“, добави националът пред TV7.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 яну 2014 19:41

ебаси злобарите,
В Манолев има още хляб! Минумум 3г. още може да играе на ТОП ниво, а след това да ходи в Русия или да се връща у нас. На мен лично ми е симпатичен и вярвам, че ще си намери ТОП клуб

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 17 яну 2014 19:42

galin56 написа:
bilyaletdinov написа:Божин, Мини Божин и Манолев в близкия месец ги виждам единствено в Найт Флайт :lol:

+1
"Най-после свободен" - все едно са го държали на сила. Напротив те от 2-3 години се опитват да се отърват от него, и без пари само и само да му не плащат заплата, но даже и така не се намериха желаещи. Пращаха го и до Фулъм, игра 2-3 мача и им си го върнаха. Истината е, че Манолев е горе долу добър играч, но не е топ играч и такива като на неговото ниво и позиция в Англия, Холандия, Испания, Германия и т.н. по академиите им ги "ринат с лопати". Ако се уреди по Русия или някъде на изток добре, иначе с рВалери наистина ще си обикалят дискотеките из София и ще играят само на масите и евентуално в някой бг отбор.

много точно :!: кво се е отървал?та той не е искал да си тръгва заради заплатата :idea: те са се отървали от него

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 яну 2014 20:04

Балкански Орел написа:
Blue&Honour написа:Да идва при нас

+1, гледам тук много хора са го отписали, ама кво ти пука.На мен ще ми е един от любимите ми футболисти, много сърцат и истински българин.

Вие хубаво го искате, ама питате ли го той дали иска :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 яну 2014 20:18

kingofpop написа:Винаги му се подигравахме как не може да тича като хората (поне нашата компания) но поне се раздава и вкарва от време на време...иначе аз друг футболит, който да тича по толкова крив начин не съм виждал :lol: :lol:

Хендерсън ;) Какво ще кажеш ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 17 яну 2014 21:40

Идва при нас,и мачкаме наред!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Футбол - Свят”