Фулъм - Суонси Сити по всички канали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- olympic teteven
- Контакти:
Re: Бербулъм - Суонси Сити по всички канали
То е ясно, че да се мрази Бербатов е национален спорт в БГ. Ако вместо Фулъм с Бербо даваха примерно Кубан с Попето или ЦСКА Москва с Гошо Миланов, едва ли щяха да се изсипват подобни злобни коментари 
milka написа:Стига сте ревали като вдовица за уй бе.
1200 пъти са казвали ,че те не избират кои мачове да дават , а кои им се предлага в пакета за уикенда бе !
Искаш да ми кажеш, че англичаните всяка седмица се убиват да предлагат извънземния футбол на Фулъм?
Бербфулъмът
така ми е втръснал, че предварително заключвам канала, за да не сбъркам 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: Фулъм - Суонси Сити по всички канали
Tobacco написа:Пловдивчанинът написа:Tobacco написа:Пловдивчанинът написа:boabbb написа:Миризливата ДиемаСъщата работа са БТВ - там ако играе Барселона в ШЛ, ги дават, ако ще да са с Локо Пд
Бъркаш с Манчестър Юнайтед там ако ще и с Горно Сахране да играят пак ще ги дават...
Като отбора има много фенове и се прави рейтинг,защо да не се дава?
Защото например един мач Ювентус - Галатасарай беше много по-интересен от Шахтьор - Юнайтед. Да не говорим за великия мач Сосиедат - Юнайтед, на който Сокачев каза, че не е коментирал по-скучен мач. Дори и мачът Юнайтед - Шахтьор, който ще е без никакво значение най-вероятно ще се предава гаранция.
Факт,но пък и скучен да е мача феновете си гледат отбора,а е ясно за всеки че Барса,Реал и Юнайтед имат най-много фенове в България. Гледа се интереса като цяло..доакто при Фулъм ми е малко странно,просто не мога да осмисля че Фулъм ще се гледа повече от Арсенал
И между другото,на теб като ти е бил скучен мача срещу Сосиедад,що си го гледал?
Не съм го гледал доверих се на Сокачев
olympic teteven написа:То е ясно, че да се мрази Бербатов е национален спорт в БГ. Ако вместо Фулъм с Бербо даваха примерно Кубан с Попето или ЦСКА Москва с Гошо Миланов, едва ли щяха да се изсипват подобни злобни коментари
Наистина е доста жалко, все едно Бербатов решава какво да дават.
Съединението прави силата!
Офтопик:
haha написа:Пхахаха, тия са болни. Играят 1-ят и 3-ят, те ще ми дават изпадащото отборче от Лондон.
Реално точно така стоят нещата. И на мен ми се гледа Арсенал - Саутхямптън повече, но ...
Като им гледам програмата на "светците" обаче това 3-то място след няколко кръга ще се превърне в 10-то.
Слабо се представя Бербатов този сезон. Дано днес да се отпуши !

...
...
Айде Суонзи!Очаквам 0:2!
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
То е ясно, че в БГ хейтът е национален спорт, ама всеки мач да ти дават Фулъм заради Бербатов.........
Jürgen написа:То е ясно, че в БГ хейтът е национален спорт, ама всеки мач да ти дават Фулъм заради Бербатов.........
Няма ли начин да се направи някаква подписка и да се връчи на Диема или операторите, да се знае какво е точно положението, и че никой не иска да гледа Фулъм?
Съединението прави силата!
Офтопик:
Re: Фулъм - Суонси Сити по всички канали
Накрая се оказа, че няма и да го дават

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване