Левски и разликата в класите в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Левски и разликата в класите в ШЛ

Мнениеот olympic teteven » 24 окт 2013 01:16

badboy95 написа:Белгийският футбол е доста над нашия, та те имат потенциално един от най-добрите отбори национални отбори в света като индивидуални качества, няма място за сравнения с наще футбалерини.

ОК! Белгия е на СП 2014. Но колко от водещите им национали играят в родния шампионат...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 24 окт 2013 01:18

olympic teteven написа:
badboy95 написа:Вие добре ли сте? :? :lol:

Хубаво де! И Барселона наниза пет парчета на Левски с играчи от класата на Ибрахимович, че и по-нагоре. Но тази страна на монетата не се гледа. Сульо и Пульо, дет' не могат да си вържат обувките се хванаха най-напред за резултата, а не за страничните фактори

Аз най-вече коментирах твърденията ти, че Лудогорец биха се справили по-добре от Андерлехт, които са направо смешни, къде съм казал нещо за Левски?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 24 окт 2013 01:22

CHE написа:Наи много се радвам че Лудогорец не влезе в ШЛ и да се излага ,а сега ще направи фурор в ЛЕ.Щом отбори с 140 и 180 мил. евро бюджет като Зенит и ЦСКА москва са трагични в групите на ШЛ какъв хуи ще търсим ние.По добре наште отбори всяка година да прескачат групите на ЛЕ отколкото да се излагат в тези на ШЛ.

"Излагането" в ШЛ е далеч по-доходоносно в сравнение с "мачкането" в ЛЕ, ако питаш мен. Всъщност, разликата е петорна във финансово отношение - отбор, класирал се за ЛЕ, прибира приблизително 2 Млн. евро, а за сравнение едно класиране в ШЛ носи 10,7 млн. евро плюс повече пари от ТВ права, реклами и билети, а разликата в парите, получени при победа, също е значителна.
Проблемът е, че дори и нищо да не направиш в ШЛ, какъвто беше случаят с "Левски", пак си по-на сметка от който и да е отбор в ЛЕ, защото единственият начин един отбор в ЛЕ да заработи такава сума, е да достигне финал и евентуално да го спечели, за да надхвърли тази сума.
Идеята ми е, че отборите искат и трябва да гледат към ШЛ, за да набират пари и респективно да вземат купуват читави играчи и да реинвестират. Няма пари в ЛЕ просто - там ползата ни е само, че можем да понатрупаме повече точки за кефициента(стига да бием де).

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 24 окт 2013 01:23

badboy95 написа:Аз най-вече коментирах твърденията ти, че Лудогорец биха се справили по-добре от Андерлехт, които са направо смешни, къде съм казал нещо за Левски?

Значи Лудогрец би падал с по много на нула досега!?!?!? Не знам кой е смешен в такъв случай...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 24 окт 2013 01:24

olympic teteven написа:
badboy95 написа:Белгийският футбол е доста над нашия, та те имат потенциално един от най-добрите отбори национални отбори в света като индивидуални качества, няма място за сравнения с наще футбалерини.

ОК! Белгия е на СП 2014. Но колко от водещите им национали играят в родния шампионат...

Николко, прав си, но водещите им играчи са от много високо ниво и имат опит в най-големите първенства, нормално е да има само 3-4 от първенството, това не означава, че нивото им е ниско, просто не е колкото в Англия, Испания и др. големи шампионати.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 24 окт 2013 01:26

Kotzata написа:Идеята ми е, че отборите искат и трябва да гледат към ШЛ, за да набират пари и респективно да вземат купуват читави играчи и да реинвестират. Няма пари в ЛЕ просто - там ползата ни е само, че можем да понатрупаме повече точки за кефициента(стига да бием де).

Уж да комерсиализират ЛЕ напоследък, ама... :|

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 24 окт 2013 01:27

Темата на Тетевен е абсолютно безмислена. Всички отбори в шампионската лига ще правят и онзи и този Левски за смях. Лудогорец също. При сблъсъка им с Базел се видя колко огромна е разликата между нашия шампион и шампиона на средно по сила първенство като швейцарското. Виктория Пилзен, Андерлехт, Аустрия В и други губещи с много ще размажат всеки наш отбор с разлика. Почти няма първенство в Европа от тези, чийто шампиони поне участват в евротурнири, което да е по-слабо от нашето. А и какво цели с тази тема автора и. След толкова сезони всички да се извиняват, че са се подигравали на Левски за униженията ли. Ами няма как да стане. И други отбори падат с големи резултати, но надграждат и някои участват всяка година в ШЛ, а Левски какво направи с участието си и как точно се възползва от постъпленията и имиджа си тогава ?
Последна промяна от dido1302 на 24 окт 2013 01:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 24 окт 2013 01:28

olympic teteven написа:
badboy95 написа:Аз най-вече коментирах твърденията ти, че Лудогорец биха се справили по-добре от Андерлехт, които са направо смешни, къде съм казал нещо за Левски?

Значи Лудогрец би падал с по много на нула досега!?!?!? Не знам кой е смешен в такъв случай...

За мен Лудогорец са на едно ниво с Андерлехт в най-добрия случай, така че не смятам, че биха се представили по-добре.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 24 окт 2013 01:30

badboy95 написа:Николко, прав си, но водещите им играчи са от много високо ниво и имат опит в най-големите първенства, нормално е да има само 3-4 от първенството, това не означава, че нивото им е ниско, просто не е колкото в Англия, Испания и др. големи шампионати.

Ще си дойдем на думата...

А да не забравяме, че Андерлехт и Копенхаген започнаха участието си директно в групите, а нямаха "удоволствието" на пресявките...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 24 окт 2013 01:34

dido1302 написа:Темата на Тетевен е абсолютно безмислена. Всички отбори в шампионската лига ще правят и онзи и този Левски за смях. Лудогорец също. При сблъсъка им с Базел се видя колко огромна е разликата между нашия шампион и шампиона на средно по сила първенство като швейцарското. Виктория Пилзен, Андерлехт, Аустрия В и други губещи с много ще размажат всеки наш отбор с разлика. Почти няма първенство в Европа от тези, чийто шампиони поне участват в евротурнири, което да е по-слабо от нашето. А и какво цели с тази тема автора и. След толкова сезони всички да се извиняват, че са се подигравали на Левски за униженията ли. Ами няма как да стане. И други отбори падат с големи резултати, но надграждат и някои участват всяка година в ШЛ, а Левски какво направи с участието си и как точно се възползва от постъпленията и имиджа си тогава ?

Моля ти се, виж ги тия Андерлехт, Бенфика и Олимпиакос, да ги пуснеш срещу Пирин, пак ще падат с разлика, наще грандове са толкова над тях, че не е истина просто :mrgreen:

Офтопик:
Image

Върни се в “Футбол - Свят”