Армения - Дания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ofk pirin
Контакти:

Re: Армения - Дания

Мнениеот ofk pirin » 10 сеп 2013 14:25

Pichichi написа:
ofk pirin написа:Каспер ШМАЙХЕЛ Лестър (Англия)
Симон КЯЕР Волфсбург (Германия)
Симон ПОУЛСЕН Сампдория (Италия)
Кристиан ЕРИКСЕН Аякс (Холандия)
Ласе ШЬОНЕ Аякс (Холандия)
Вилям КВИСТ Щутгарт (Германия)
Денис РОМЕДАЛ Брьондби (Дания)
Михаел КРОН-ДЕЛИ Селта (Испания)
Виктор ФИШЕР Аякс (Холандия)
Ники ЦИМЛИНГ Майнц 05 (Германия)
Даниел ЙЕНСЕН ФК Копенхаген (Дания)
Даниел ВАС Евиан (Франция)

няма да е за вярване ако с тези футболисти Дания не спечели този мач

И кви футболисти са тези, освен Ериксен и Кяер другите са резерви из малки отбори по Европа.
Ериксен пък сега ще бъде резерва в Тотнъм! Доста надценен играч и няма да успее да стане звезда от световна величина.
Дания са слаби в момента и много жалко че не ги бихме тука. Армения пък са отбор за контри и като домакини
не могат да отлепят така че бойко 1 : 1.

Интересно мнение , може би ще споделиш с нас къде играят Арменските футболисти сигурно из европеиските грандове или ? Само за сведение най- добрият им играч или звезда да го наречем играе за колоса Спартак Москва

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 10 сеп 2013 14:30

Много се извинявам , колега на работното място ми прави забележка , че съм изпуснал да напиша в с по- известните футболисти на Дания най- известният и най-добрият за момента и капитан на отбора, един от най- добрите футболисти на Ливърпул а имено Даниел Агер

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 10 сеп 2013 14:33

ofk pirin написа:
Pichichi написа:
ofk pirin написа:Каспер ШМАЙХЕЛ Лестър (Англия)
Симон КЯЕР Волфсбург (Германия)
Симон ПОУЛСЕН Сампдория (Италия)
Кристиан ЕРИКСЕН Аякс (Холандия)
Ласе ШЬОНЕ Аякс (Холандия)
Вилям КВИСТ Щутгарт (Германия)
Денис РОМЕДАЛ Брьондби (Дания)
Михаел КРОН-ДЕЛИ Селта (Испания)
Виктор ФИШЕР Аякс (Холандия)
Ники ЦИМЛИНГ Майнц 05 (Германия)
Даниел ЙЕНСЕН ФК Копенхаген (Дания)
Даниел ВАС Евиан (Франция)

няма да е за вярване ако с тези футболисти Дания не спечели този мач

И кви футболисти са тези, освен Ериксен и Кяер другите са резерви из малки отбори по Европа.
Ериксен пък сега ще бъде резерва в Тотнъм! Доста надценен играч и няма да успее да стане звезда от световна величина.
Дания са слаби в момента и много жалко че не ги бихме тука. Армения пък са отбор за контри и като домакини
не могат да отлепят така че бойко 1 : 1.

Интересно мнение , може би ще споделиш с нас къде играят Арменските футболисти сигурно из европеиските грандове или ? Само за сведение най- добрият им играч или звезда да го наречем играе за колоса Спартак Москва

Аз пък що си мисля че най - голямата им звезда играе в Борусия Дортмунд :roll:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 сеп 2013 14:33

Ами реално погледнато само Аякс може да се смята за по-голям отбор от Спартак М и в момента а и исторически погледнато.
Мхитарян е в Борусия Дортмунд и то основен играч.Примерно Квист който играе в Бундеслигата е резерва и то в по-слаб отбор от
Дортмунд но това няма значение и не това е важното. Дания в момента имат слаб отбор.

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 10 сеп 2013 14:40

Pichichi написа:Ами реално погледнато само Аякс може да се смята за по-голям отбор от Спартак М и в момента а и исторически погледнато.
Мхитарян е в Борусия Дортмунд и то основен играч.Примерно Квист който играе в Бундеслигата е резерва и то в по-слаб отбор от
Дортмунд но това няма значение и не това е важното. Дания в момента имат слаб отбор.

Спирам да пиша след като само Аякс е по голем клуб от Спартак М чието най-големо постижение е полуфинал в Европа, не знам тогава Ливърпул какви са с тези 5 КЕША където играе капитана на Дания , но няма значение, Армения ще загуби това е от ясно по ясно няма какво да се залъгваме , ако са слаби както твърдят някой защо ние не ги победихме

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2013 14:44

MagicMoments написа:хикса ще е перфектен за нас,дано да стане

и аз това го искам въпреки ,че съм го играл във фиша 2 за Дания

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 сеп 2013 15:02

Хикса е най добре за нас.
[center]Levski & Lazio[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 10 сеп 2013 15:05

ofk pirin написа:
Pichichi написа:Ами реално погледнато само Аякс може да се смята за по-голям отбор от Спартак М и в момента а и исторически погледнато.

Спирам да пиша след като само Аякс е по голем клуб от Спартак М чието най-големо постижение е полуфинал в Европа, не знам тогава Ливърпул какви са с тези 5 КЕША където играе капитана на Дания , но няма значение, Армения ще загуби това е от ясно по ясно няма какво да се залъгваме , ако са слаби както твърдят някой защо ние не ги победихме

Просто е ние да не сме някоя световна сила едно е да се опълчиш на гранда когато е леко разсеян друго е да имаш класата да биеш отбори като Чехия и Дания винаги когато ги срещнеш

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 сеп 2013 15:24

Не ми е целта да се заяждам с никой просто в списъка който е постнат няма нито един футболист за който да мога
да кажа че е по-добър от Мхитарян примерно. Не че арменците ме интересуват. ОК Агер наистина играе в голям отбор
но него в списъка го няма! Д.Йенсен и Ромедал пък не са нищо друго освен ветерани които не играят на високо ниво от повече
от 2 години. И пак повтарям един списък с имена не прави отбор най-големия пример за това е Англия, нали има имена
мачкат в квалификациите но какво са спечелили като нац. отбор?
То като погледна и от наще Манолев има етикет ПСВ и Тонев Астън Вила но това ли са ни най-добрите играчи?

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 10 сеп 2013 15:28

Pichichi написа:Не ми е целта да се заяждам с никой просто в списъка който е постнат няма нито един футболист за който да мога
да кажа че е по-добър от Мхитарян примерно. Не че арменците ме интересуват. ОК Агер наистина играе в голям отбор
но него в списъка го няма! Д.Йенсен и Ромедал пък не са нищо друго освен ветерани които не играят на високо ниво от повече
от 2 години. И пак повтарям един списък с имена не прави отбор най-големия пример за това е Англия, нали има имена
мачкат в квалификациите но какво са спечелили като нац. отбор?
То като погледна и от наще Манолев има етикет ПСВ и Тонев Астън Вила но това ли са ни най-добрите играчи?

с това съм съгласен напълно, особено последните 2 изречения

Върни се в “Футбол - Свят”