Кои са фаворитите тази година?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кои са фаворитите тази година?
У нас - "Ботев", в Русия - "Зенит". Другите не са интересни.
България - Левски
Испания - Барса
Франция - ПСЖ
Италия - Ювентус
Германия - Байерн
Англия- Челси
ШЛ - Челси
Казахстан- Актобе
Беларус- Шахтьор Солигорск
Македония - Вардар
Румъния - Стяуа
Албания - Скендербеу Корча
Исландия - Хафнарфьордур
Грузия - Динамо Тб
УЕФА- Лацио
Испания - Барса
Франция - ПСЖ
Италия - Ювентус
Германия - Байерн
Англия- Челси
ШЛ - Челси
Казахстан- Актобе
Беларус- Шахтьор Солигорск
Македония - Вардар
Румъния - Стяуа
Албания - Скендербеу Корча
Исландия - Хафнарфьордур
Грузия - Динамо Тб
УЕФА- Лацио
motg написа:Автора, разбиваш с твоите прогнози, ако уцелиш 1 шампион, пускай веднага тото![]()
![]()
Не могат да се дават прогнози на база представянето в контроли, прогноза за шампионската лига пък е пълен абсурд.
Като потенциал Байерн и Барса изпъкват над останалите, но има още много време за сработване.
България- Литекс, Лудогорец или Ботев, другите просто са много назад в тази първа част от първенството.
Така и баба знае. Дай и ти прогнози да ти се посмеем и на теб малко. Накрая ще видим кой колко е познал. Това мойто в момента са някакви първоначални очаквания и размисли, които разбира се в течение на сезона ще се променят според предствянето на отборите. Както виждаш неща съм ги писал неизвестни. Един шампион съм уцелил, това е ПСЖ, за Ювентус съм почти сигурен, Челси трябва да се види как ще тръгнат и как играят конкурентите им, но мисля че и там съм близко.
В ШЛ никога не може да се даде сигурна прогноза,това за мен е най-интересният и непредвидим клубен турнир в Европа.Не случайно,няма отбор,който досега да е печелил турнира 2 пъти поред. Байерн Мюнхен и Барселона са големите фаворити,но победителя,може да е всеки.
- dreben23
- Контакти:
Германия- Байерн М
Испания- Барселона
Англия-Арсенал
Италия- Наполи
Франция- Монако
България- ЦСКА или Ботев
ШЛ - Наполи
УЕФА - ЦСКА Москва
Испания- Барселона
Англия-Арсенал
Италия- Наполи
Франция- Монако
България- ЦСКА или Ботев

ШЛ - Наполи

УЕФА - ЦСКА Москва

Последна промяна от dreben23 на 04 авг 2013 12:10, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
България - Левски
Испания - Барса
Франция - Лион
Италия - Ювентус
Германия - Байерн
Англия- Манчестър (Сити)
ШЛ - Барселона
Казахстан- Астана
Румъния - Стяуа
УЕФА- Лациo
Белгия- Андерлехт
Дания- Копенхаген
Полша - Легия Варшава
Португалия- Бенфика
Русия- Зенит
Холандия- Аякс
Испания - Барса
Франция - Лион
Италия - Ювентус
Германия - Байерн
Англия- Манчестър (Сити)
ШЛ - Барселона
Казахстан- Астана
Румъния - Стяуа
УЕФА- Лациo
Белгия- Андерлехт
Дания- Копенхаген
Полша - Легия Варшава
Португалия- Бенфика
Русия- Зенит
Холандия- Аякс
- old_traff
- Контакти:
България-Ботев Пд
Испания-Барселона
Франция-ПСЖ
Италия-Ювентус
Германия-Борусия Дортмунд
Англия-Ман Юнайтед
ШЛ-Реал Мадрид
ЛЕ-Фиорентина
Испания-Барселона
Франция-ПСЖ
Италия-Ювентус
Германия-Борусия Дортмунд
Англия-Ман Юнайтед
ШЛ-Реал Мадрид
ЛЕ-Фиорентина
България: 1.Лудогорец 2. Ботев 3. Левски 4. ЦСКА - всичко останало е фенщина.
Германия : БАЙЕРН при това пак много голяма преднина - над 10 точки. Дортмунд е симпатичното малко отборче, което всички харесват, н о накрая на Дунава се дави.
Италия : Ювентус, щото станаха много по-добри от миналата година, а и няма кой друг;
Англия : Сити- като за последно, от догодина Челси и Юнайтед ще мачкат. Ливърпул пак ще са жалки, но ще го преживея
Шамп. лига: Обичайните заподозрени- Барселона, Реал, Байерн, МанЮ, плюс Ювентус може би.
Германия : БАЙЕРН при това пак много голяма преднина - над 10 точки. Дортмунд е симпатичното малко отборче, което всички харесват, н о накрая на Дунава се дави.
Италия : Ювентус, щото станаха много по-добри от миналата година, а и няма кой друг;
Англия : Сити- като за последно, от догодина Челси и Юнайтед ще мачкат. Ливърпул пак ще са жалки, но ще го преживея

Шамп. лига: Обичайните заподозрени- Барселона, Реал, Байерн, МанЮ, плюс Ювентус може би.
1916
venom написа:motg написа:Автора, разбиваш с твоите прогнози, ако уцелиш 1 шампион, пускай веднага тото![]()
![]()
Не могат да се дават прогнози на база представянето в контроли, прогноза за шампионската лига пък е пълен абсурд.
Като потенциал Байерн и Барса изпъкват над останалите, но има още много време за сработване.
България- Литекс, Лудогорец или Ботев, другите просто са много назад в тази първа част от първенството.
Така и баба знае. Дай и ти прогнози да ти се посмеем и на теб малко. Накрая ще видим кой колко е познал. Това мойто в момента са някакви първоначални очаквания и размисли, които разбира се в течение на сезона ще се променят според предствянето на отборите. Както виждаш неща съм ги писал неизвестни. Един шампион съм уцелил, това е ПСЖ, за Ювентус съм почти сигурен, Челси трябва да се види как ще тръгнат и как играят конкурентите им, но мисля че и там съм близко.
Ако трябва да ги подреждам по симпатии:
България -ЦСКА
Германия- Байерн
Испания- Валенсия или Барса
Италия- Интер
Франция- си е ПСЖ, не го следя това първенство
Англия- Нюкасъл, но по-вероятно е да е Сити
Шампионската лига- финал Байерн-Барса
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Челси и Юве ми се виждат като основни фаворити съответно в Англия и Италия, макар че и двата тима няма да са без конкуренция. По-оспорвано очаквам да е в Испания и Германия, където ще се борят по 2 тима - мисля, че няма нужда да споменавам кои. В Холандия се надявам Аякс отново да триумфират, а във Франция Монако се преборят с ПСЖ, които са основен фаворит. Порто и Шахтьор също са фаворити в своите първенства, но много се надявам съответно Бенфика и Динамо да ги излъжат. Селтик би трябвало да са без конкуренция в Шотландия, а в Русия очаквам да спорят ЦСКА и Зенит. За ШЛ и ЛЕ не бих прогнозирал. У нас за момента най-солидни изглеждат "Ботев", но "Лудогорец" имат най-широк състав, което е важно в предстоящия дълъг сезон. "Левски" също може да се намесят, макар че досега се представят зле.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...