Pichichi написа:Тотнъм според мен изтърваха Бентеке, това беше нападателя за тях за който си струваше да се изръсят.
Солдадо е супер футболист но не вярвам Тотнъм да плати 30 млн. Е а също така не вярвам Валенсия да преговаря при по-ниска цена.
Ясно заявиха че ако някой плати 30 млн. Е до 03.08 ще го продадат ако не остава във Валенсия, те продадоха няколко играчи
и не им е проблем да задържат Солдадо, даже е доста важно за тях. Според мен Тотнъм бяха твърде зависими от головете
на Бейл миналия сезон и нападателите им -> Адеба и Дефоу бяха разочароващи, също може да се каже че и атакуващи
футболисти като Демпси и Сигурдсон също не направиха силен сезон. Аз не се сещам за добър трансфер на атакуващ
футболист да са направили това лято и помня че АВБ заяви че всички нападатели от миналия сезон се продават и са в трансферната им листа.
Като цяло им трябват трансфери на поне 2-ма нападатели но то с всеки изминал ден имената стават все по-малко. Засега
на пазара са: Освалдо (слаб е), Вучинич/Матри/Кулиярела(Вучинич е добър),Л.Реми(добър играч),Дамиао(загадка),
Фред(класа),Лисандро Лопес (слаб е).
Ако продадат Бейл никакви шансове за топ 4. Ако Бейл остане и вземат Вучинич/Реми и Фред големи шансове за топ 4.
Според мен ще е хубаво,ако АВБ продаде Дефоу(в отбора е от цяла вечност а мен така и не ме убеди в класата си) и да даде нов шанс на Адебайор(да направи слаб минал сезон,но според мен с опита и класата си ще ни е от полза,а и го загатна в мачовете с Евертън и Челси)
А колкото до бъдещи цели за нападтели,според мен 35 милиона за 24 годишния Бентеке с 1 силен сезон не си струват,а пък играч от Италия няма да вземем,Фред и Дамиао също,към Реми интерес няма отпада,остават като варианти пазарлък за Солдадо или пък Лопес.Има още време до 18 август ще видим