ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ
Двете положения са коренно различни. Като видях дузпата си помислих, че феновете на ЦСКА ще кажете вижте същата дузпа и дадоха на Ливърпул.
ricco написа:Двете положения са коренно различни. Като видях дузпата си помислих, че феновете на ЦСКА ще кажете вижте същата дузпа и дадоха на Ливърпул.
еее щом си си го помислил значи си видял нещо общо,браво на тебе пич поне си го призна
- david_villa
- Контакти:
Поклон пред "мърсисайдци", дано да бият, тази воля трябва да бъде възнаградена!!!
Уникално смешен съдия
За тоя мисля Стоичков наскоро каза че е най-продажното копеле сред испанските съдии
Няма по смотани и калитарски отбори от Лузърпул и Юнайтед,просто са смешни

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
slavia1913
- Контакти:
Те и Педалси са един добър отбор. 
Lord of memories написа:dindan написа:Видяхте ли каква дузпа дадоха за Ливърпул,прилича ми на тази за ЦСКА с/у Славия,а сега кажете,че Ливърпул ги подпират
Подпират ги.
ЧИСТА ДУСПА.
slavia1913 написа:Те и Педалси са един добър отбор.
Ми то се видя в 1вия мач кой колко струва
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
lpdfen написа:Lord of memories написа:dindan написа:Видяхте ли каква дузпа дадоха за Ливърпул,прилича ми на тази за ЦСКА с/у Славия,а сега кажете,че Ливърпул ги подпират
Подпират ги.
ЧИСТА ДУСПА.
По тая логика спестена после и за Челси а
Момчета вие гледате ли мача ?!?!?! Това си е 100% дуспа и това , че съдията бил подкупен
, това да не е някоя селска група ...