Великия отбор на Армения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Великия отбор на Армения
Обикновено, когато даден отбор е в слаба серия се мобилизира, когато най-малко очакваш, което е едновременно резултат и на подценяване от другата страна-ето например победата снощи на Шотландия над Хърватска като гост. Арменците със сигурност ще изядат главата на някои от по-класните "на хартия" и не само отбори в групата до края, предстои да видим кой ще се издъни срещу тях.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- metodito
- Контакти:
Аз пък четох в ММ, че арменците не можели да се дишат в съблекалнята... Дано не се "сдушат" баш за нас. Репликата за "днес няма силни и слаби" е тъпашко клише измислено от футболен мозък, а той както знаем е малък. Нещата стоят по съвсем друг начин... Джокер: клубове като Аякс, БАТЕ и Байерн са го разбрали отдавна.
Типично мислене за левскар - тия скиори ги отнасяме, че те тия са от изкуствена държава, ония моля ти се с автобус Чавдарка пък ние с правителствения самолет
Няма ли уважение към съперника всичко може да се случи- ще припомня още 1 изненада от тези квалификации Испания - Финландия 1:1!

Няма ли уважение към съперника всичко може да се случи- ще припомня още 1 изненада от тези квалификации Испания - Финландия 1:1!

Гледах последните 10 мин от мача.Накрая играчите на Малта изпитаха голяма радост
Мисля, че коментатора каза, че последната им победа е над Естония в световна квалификация 90-те години.За гостувани ли става дума или като цяло...., но голямо опълчение.Леко унижение е да те бият такива страни, като си домакин.Вчера и Лихтенщайн се представиха добре 

Никой май не е гледал мача, а коментира кой какво играл,учуди ме че Малта доста организирано се бранеха,допускаха някои разбърквания но като цяло сериозни положения арменците нямаха,иначе си я цъкаха арменците горе-долу добре до наказателното поле и после не знаеха какво да правят.Също така ми направи впечатление че арменците допускаха големи празноти в средата на терена и имаше възможности за бързи контраатаки и ако беше някой по сериозен отбор,а не Малта, щяха да отнесат още голове.Това че тези отбори са с една-две класи под нас не означава че трябва да гледаме несериозно на мачовете които ще играем срещу тях,смятам че ако играем концентрирано и се възползваме от възможностите си а и от грешките които допускат 2-та отбора би трябвало да спечелим мачовете си.И стига с това играем пък каквото стане,не, отиваме мотивирано и с нагласата за победа като една напълно осъществима цел и вземем 6 точки от Армения и Малта.
Aз пък се надявам след тази грешка във вторник да играят като за последно , и да вземат поне точка от Дания......Иначе да припомня на автора , да не се подиграва на арменците , тъй като загуба от Кипър с 4:1 е равносилна на тази изненада , а и вчера отбори като Люксембург и Лихтенщайн които до сега като играеха въпроса беше с колко ще паднат вчера също взеха точки , а и Черна Гора като лидер в група с Англия загуби като домакин 4:0 , изненади във футбола винаги е имало.....
metodito написа:Аз пък четох в ММ, че арменците не можели да се дишат в съблекалнята... Дано не се "сдушат" баш за нас. Репликата за "днес няма силни и слаби" е тъпашко клише измислено от футболен мозък, а той както знаем е малък. Нещата стоят по съвсем друг начин... Джокер: клубове като Аякс, БАТЕ и Байерн са го разбрали отдавна.
Спокойно, ще се "сдушат" за мачовете си с датчаните.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
Рано е да се говори сега за мачовете с Армения и Малта. От една страна е добре, че Арменците паднаха сега, защото каквото и да си говорим всеки отбор мечтае и иска да отиде на световно, което означава, че те сега трябва да скочат като за последно на доста посредствения отбор на Дания. След това идва може би най - важния ни мач в групата - с Италия, който просто не трябва да губим. Ясно е ,че италианците са класа над нас, но ние трябва да излезем едниствено и само за победа.Казвам, че там е най-важния мач , защото хем е добре да запишем актив , хем да не допуснем италианците да се откъснат и да отидат в Дания с втория отбор. Иначе е съвсем друг въпроса, че наистина е много вероятно с очертаващите се максимум 19 точки да сме най-слабия втори отбор, като ни се махнат двете победи от Малта.
- dreben23
- Контакти:
Ако не вземем 6 точки в следващите два мача, нямаме никакъв шанс за бараж - нашата група е супер ялова и почти съм сигурен, че ще има още 2-3 резултата по 1-0 и 0-0, което почти ще ликвидира шансовете за място на баражите. Нима очаквате, че Англия, която е последна при вторите отбори в момента, ще си остане зад нас ли?
За мен голямата изненада от всички квалификационни групи е Албания, която нищо чудно да додрапа до световното и ако евентуално се класираме за баража (за целта ни трябват минимум 7 т. поне в което дълбоко се съмнявам), искам да ни се паднат албанците, ако се преборят за второто място разбира се и за място на баражите. Струват ми се единствените, които бихме могли да преодолеем с лекота, останалите ще са по-силни от всички, с които до момента сме играли в групата- дори Италия е доста слаба и като цяло и групата ни е една от най-слабите, няма какво да се лъжем.
Нека да изчакаме Дания-Армения да изравнят мачовете и ще си видим и шансовете...
Трябва да видим и програмата и в другите групи каква е до края.
Е никой ли не забеляза, че Армения играха с резервите, само и само да си стане тотото.

За мен голямата изненада от всички квалификационни групи е Албания, която нищо чудно да додрапа до световното и ако евентуално се класираме за баража (за целта ни трябват минимум 7 т. поне в което дълбоко се съмнявам), искам да ни се паднат албанците, ако се преборят за второто място разбира се и за място на баражите. Струват ми се единствените, които бихме могли да преодолеем с лекота, останалите ще са по-силни от всички, с които до момента сме играли в групата- дори Италия е доста слаба и като цяло и групата ни е една от най-слабите, няма какво да се лъжем.

Нека да изчакаме Дания-Армения да изравнят мачовете и ще си видим и шансовете...

Е никой ли не забеляза, че Армения играха с резервите, само и само да си стане тотото.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Галфонът с темата - гледаш ли Армения в момента или на лайфскор пак?