Рафаел Бенитес се изпокара с играчите на Челси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
Re: Рафаел Бенитес се изпокара с играчите на Челси!
Ами виж го този че избива комплекси, такива се убиват с игнор...
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Рафата е гола вода,наи -бързо го разкриха в Интер.
- GGMU_forever
Нормално, ако Бенитес е начело на отбора на Челси. Просто футболистите нямат желание да работят под негово ръководство. След като е направил критикуващи изказвания по адрес на сините, докато беше треньор на Ливърпул. От една страна трябва да слушат повече мениджъра, без значение кой е той. От друга страна трябва повече да се вини нетърпението на Абрамович, отколкото отборът. Роберто можеше да си остане, НО не. Още при първата по-сериозна загуба чукчата се стресна и го уволни. Трябва да взима пример от Арсенал, Юнайтед. Да види по колко години стоят мениджърите там. По 25 години единия, другия по 16-17 години. Също така и с други отбори могат да се дадат такива примери.

Офтопик:
we are the champions написа:saffron написа:gugushito написа:по принцип не ми е ясно защо махнаха Ди Матео ???човека си работеше добре,ама оня комплексиран милиардер не знае да си трае...
Хубаво ,че е комплексирания милиардер ,че да печелиме всяка година големи трофей , гледай си средняка и не коментирай лондонският гранд!
Абе аз не знам средняк ли сме или не сме ама я погледни последните мачове в първенството кога за последно ни бихте ? средняк сме били олелеле божке мила...
някакво отборче създадено от парите и някакъв фен който е фен на отбора си само защото отбора му е богат и печели титли и купи ще ми се прави тука айде бягай от тука ,че такива фенове като тебе са ми ясни ! и не знам какъф средняк трябва да си да имаш 18 титли на Англия по тази логика вие трябва да сте не знам...... сигурно най големите кенефи на света.
Бихме ви в единствения важен за нас мач в Англия миналата година - финала за ФА къп !
Парите на Абрамович можеха да бъдат в касата на Ливърпул ама вие средняците във висшата лига здадохте 4-тото място даващо ви право на участие в ШЛ в последния кръг , когато ви бихме ма Стамфорд Бридж и така Роман избра нас!
В момента сте средняк , факт е ! Последните 20 години сте средняк ! Много отбори имат много титли но в момента те също са средняци , не ме карай да ти изброявам имена ! Титлите немога да ви спасят от орисията преди , сега и за в бъдеще да бъдете един средняшки отбор в Англия ! Запомни това
от becks32milan на 26 Фев 2013 19:20
Такива , като тебе се убиват с Райд
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- we are the champions
- Контакти:
saffron написа:we are the champions написа:saffron написа:gugushito написа:по принцип не ми е ясно защо махнаха Ди Матео ???човека си работеше добре,ама оня комплексиран милиардер не знае да си трае...
Хубаво ,че е комплексирания милиардер ,че да печелиме всяка година големи трофей , гледай си средняка и не коментирай лондонският гранд!
Абе аз не знам средняк ли сме или не сме ама я погледни последните мачове в първенството кога за последно ни бихте ? средняк сме били олелеле божке мила...
някакво отборче създадено от парите и някакъв фен който е фен на отбора си само защото отбора му е богат и печели титли и купи ще ми се прави тука айде бягай от тука ,че такива фенове като тебе са ми ясни ! и не знам какъф средняк трябва да си да имаш 18 титли на Англия по тази логика вие трябва да сте не знам...... сигурно най големите кенефи на света.
Бихме ви в единствения важен за нас мач в Англия миналата година - финала за ФА къп !
Парите на Абрамович можеха да бъдат в касата на Ливърпул ама вие средняците във висшата лига здадохте 4-тото място даващо ви право на участие в ШЛ в последния кръг , когато ви бихме ма Стамфорд Бридж и така Роман избра нас!
В момента сте средняк , факт е ! Последните 20 години сте средняк ! Много отбори имат много титли но в момента те също са средняци , не ме карай да ти изброявам имена ! Титлите немога да ви спасят от орисията преди , сега и за в бъдеще да бъдете един средняшки отбор в Англия ! Запомни товаот becks32milan на 26 Фев 2013 19:20
Такива , като тебе се убиват с Райд
Къци,забавен си казах ти мач за първенството айде сега бягай удари една злобарска и заспивай
Много е интересно когато фенове на два супер посредствени отбора влезнат в словесен спор.

- we are the champions
- Контакти:
sandi74 написа:Много е интересно когато фенове на два супер посредствени отбора влезнат в словесен спор.![]()
![]()
Ооооо фена великия Манчестър $ити се обади.... как е ще празнуваме ли титлата хухахахахахахаха
we are the champions написа:Къци,забавен си казах ти мач за първенството айде сега бягай удари една злобарска и заспивай
Ти трябва да го помниш мача за първенството , Бихме ви на вашия средняшки стадион и станахме шампиони на Англия! Като направите 86 мача без загуба на баналфиилд , тогава имаш право да говориш
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- we are the champions
- Контакти:
saffron написа:we are the champions написа:Къци,забавен си казах ти мач за първенството айде сега бягай удари една злобарска и заспивай
Ти трябва да го помниш мача за първенството , Бихме ви на вашия средняшки стадион и станахме шампиони на Англия! Като направите 86 мача без загуба на баналфиилд , тогава имаш право да говориш
Добре ,добре ! айде стига писа ,че ставаш смешен когато на Анфийлд са се печелели титли и купи за Челси никой не е знаел ,че съществува !!!и не знам какъв трябва да си да наричаш велик стадион като Анфийлд така ...
saffron написа:we are the champions написа:Къци,забавен си казах ти мач за първенството айде сега бягай удари една злобарска и заспивай
MuFc1878 написа:Живи и здрави да са.... само фенове на Пуул могат да ни държат сметка (въпреки, че са в нок даун 20 години).... всички други да козируват пред успехите на Юнайтед и Ливърпул!