Официално: Снайдер се разбра с Галатасарай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: Снайдер се разбра с Галатасарай
Ми да беше отишъл в ЦСКА или Левски, защото играят редовно в ЕКТ....
- Levskar_90
Karsa Orlong написа:На всички е ясно, че отиде дам заради парите. Защо не си стои сега в Интер и да играе ШЛ, като толкова много иска? Нали именно заради пари отказа да подпише нов договор
+1 В Англия даже в КПР да беше играл, щеше да е по престижно отколкото в Анадола. Защото в Англия лесни мачове и слаби отбори няма. Даже отбори от 4-та девизия се опъват на елитните справка Брадфорд

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ми това си е негова работа бе пич, все си мисля че той най-добре си знае за себе си, много повече отколкото компетентните за всичко форумци в Гонг
Защо не се запитаме кога български отбор ще докара действащ холандски национал, взет директно от един от световните грандове във футбола - Интер ?

- Levskar_90
Viktor4o_Rs написа:Ми това си е негова работа бе пич, все си мисля че той най-добре си знае за себе си, много повече отколкото компетентните за всичко форумци в ГонгЗащо не се запитаме кога български отбор ще докара действащ холандски национал, взет директно от един от световните грандове във футбола - Интер ?
Когато има пари.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Viktor4o_Rs написа:Извинявай, че сбърках с цели 2 места, наистина как може![]()
![]()
Аз никога не съм казвал, че турското първенство е най-гледано или нещо такова. Казах , че Галатасарай е силен отбор и всяка година може да играе в ШЛ, за разлика от Ливърпул, това е. А и в крайна сметка той знае най-добре за себе си. Колкото и да ви е странно, някои футболисти предпочитат ШЛ пред Карлинг къп (или както там се казва сега) и ФА къп и са на мнение, че по-добре първи на село, отколкото последен в града, предпочитат да са в челото на по-слабо първенство, отколкото 6-ти или 7-ми във Висшата лига.
Да бре да си 12-ти от 30 първенства във , които се играе някакъв професионален футбол си е постижение

И мен ме е яд на той си знае най добре за жалост Галатасарай не е слаб отбор а доста силен сега в отбора имат много силни футболисти и спокойно тази година могат да стигнат 1/4 финал в ШЛ а 1/4 ШЛ е голям успех.
Пфууу заради тоя Снайдер вече не можем да продаваме и в Турция. Изяде хляба на някое българче...
Като се замисля в Италия колко играчи си намалиха заплатите, някои даже останаха и във втора дивизия. Пък и от 6М да получаваш 4М едва ли гладен ще умреш. А не знам какви спонсорски договори има, ама в Турция дали ще подпише по-добри?
Като се замисля в Италия колко играчи си намалиха заплатите, някои даже останаха и във втора дивизия. Пък и от 6М да получаваш 4М едва ли гладен ще умреш. А не знам какви спонсорски договори има, ама в Турция дали ще подпише по-добри?
DmG написа:Трето , да отидеш във Турция на 28 години си е чисто заробване .
Ще ми е интересно някой да ми посочи , поне двама супер класа футболисти , които са направили такава крачка назад и после да са постигнали нещо повече от купата на Турция .
Анелка

Няма нужда Снайдер да бъде съден и обвиняван,че бил сребролюбец

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
След като толкова много му се играе в ШЛ за мен най-правилното решение беше да приеме намаляване на заплатата
и да си остане в Интер. Ей го може да се бори за купата на Италия тази година, догодина могат да са сериозен конкурент
на Юве и за титлата. Истината е че Снайдер си искаше заплатата, за него другите условия са на 2-ри план !!!
И вище какво прави пазара с такъв играч, нито един отбор не иска да му плаща заплатата и Интер също
в резултат той напуска за 7,5 млн. Е и евентуални бонуси и отива във втора глуха. Какво може да спечели с
Галатасарай ? -> нищо значимо като трофеи но пък достатъчно пари => сребролюбец !!!
Те могат но не искат да му плащат тази заплата !!!
и да си остане в Интер. Ей го може да се бори за купата на Италия тази година, догодина могат да са сериозен конкурент
на Юве и за титлата. Истината е че Снайдер си искаше заплатата, за него другите условия са на 2-ри план !!!
И вище какво прави пазара с такъв играч, нито един отбор не иска да му плаща заплатата и Интер също
в резултат той напуска за 7,5 млн. Е и евентуални бонуси и отива във втора глуха. Какво може да спечели с
Галатасарай ? -> нищо значимо като трофеи но пък достатъчно пари => сребролюбец !!!
Основният въпрос трябва да е:Как Галатасарай могат да му плащат заплатата,а отбори като Ливърпул и МЮ не могат
Те могат но не искат да му плащат тази заплата !!!
Снайдер напусна, защото тази заплата му беше по ценна и от трофеите които е печелил. Вчера е казал на Морати че ще си намали заплатата и ще подпише договор, но Морати му е било кипнало от това чакане и му е казал, че вратата в Интер за него е затворена и вече е нямал изобр и за това прие офертата на турците.