Купа на Африканските Нации 2013 (РЮА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Купа на Африканските Нации 2013 (РЮА)
Сър Гара Дембеле! 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- BLUE CHAMPIONS
Благодарско за темата, чудесна е. И тази година големия фаворит от близкото минало Египет не е в битката. По-големи очаквания имам към Гана, Мали, Ангола и Нигерия очквам минимум на четвъртфинал тези отбори. Моят фаворит за купата и тази година е Кот Д'Ивоар. Замбия ни показаха чудесен отборен футбол, но е вече застаряващ тим и няма да могат да подържат според мен нивото си от мин. година. Така мисля. Мароко отиват без звездите си, като обявиха че всичките ще играят за тимовете си в Англия- така, че тях ги отписвам. Домакините от ЮАР и те ще стигнат напред заради домакинското преимущество, но едва ли имат сили за повече от полуфинал. Много любопитен отбор ми е Демократична Република Конго. Много силни игри направиха в квалификациите, а централния им нападател не спира да бележи както за националния, така и за Андерлехт. Ще ги наблюдавам с интерес. И въпреки всичко, заради нашия си Гара, ще стискам палци преди всичко на Мали
въпреки жестоката конкуренция в атаката им с Диабате и Маига. Това закотвяне на пейката във Фрайбург, надали ще се понрави на тренера 
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 02 яну 2013 20:28, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- housestyle
- Контакти:
Според мен е време Дрогба да вдигне и този трофеи. Аз ще съм за Кот д'Ивоар. 
Браво за труда на автора !
Браво за труда на автора !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Камерун пак са отпаднали.Хм.
Сенегал и те.Липсват ми Габон.Направиха добър дебют миналата година.
Поздравления за страхотната тема
Турнирът винаги е привличал доста сериозен интерес,не само със своята екзотика,но и поради непрекъснато израстване в класата на участниците.
За немалка част от футболистите това е и страхотен шанс,да привлекат вниманието на някои големи европейски отбори!
Миналата година отборът на Замбия предивзика истински фурор,спечелвайки КАН по доста драматичен начин,дали ще успее да защити своя трофей!?
Дали Кот д'Ивоар и Дрогба ще се завърнат по-силни отвсякога,дали домакините ЮАР ще успят да спечелят трофея след повече от 15г,или пък Мали ще триумфира за първи път в историята....наистина ни предстои едно вълнуващо мини-първенство
И анализирайки внимателно отборите,мисля че Замбия едва ли ще успеят да защитят титлата си!...но по-важното нещо е,че вниманието ми бе привлечено от един отбор,който лично за мен има страхотни шансове да спечели турнира-Ангола.
Реформите на Густаво Ферин начело на отбора,до този момент носят страхотни дивиденти на Ангола-изградил е много добър и балансиран състав,практикуващ по-дефанзивен стил на игра,ефективността в атаката(изградена от опитни играчи-Манучо,Нандо Рафаел,Джалма) също е сравнително добра и отборът постоянно се развива и усъвършенства.
Турнирът винаги е привличал доста сериозен интерес,не само със своята екзотика,но и поради непрекъснато израстване в класата на участниците.
За немалка част от футболистите това е и страхотен шанс,да привлекат вниманието на някои големи европейски отбори!
Миналата година отборът на Замбия предивзика истински фурор,спечелвайки КАН по доста драматичен начин,дали ще успее да защити своя трофей!?
Дали Кот д'Ивоар и Дрогба ще се завърнат по-силни отвсякога,дали домакините ЮАР ще успят да спечелят трофея след повече от 15г,или пък Мали ще триумфира за първи път в историята....наистина ни предстои едно вълнуващо мини-първенство
И анализирайки внимателно отборите,мисля че Замбия едва ли ще успеят да защитят титлата си!...но по-важното нещо е,че вниманието ми бе привлечено от един отбор,който лично за мен има страхотни шансове да спечели турнира-Ангола.
Реформите на Густаво Ферин начело на отбора,до този момент носят страхотни дивиденти на Ангола-изградил е много добър и балансиран състав,практикуващ по-дефанзивен стил на игра,ефективността в атаката(изградена от опитни играчи-Манучо,Нандо Рафаел,Джалма) също е сравнително добра и отборът постоянно се развива и усъвършенства.
Последна промяна от smoothc на 02 яну 2013 20:42, променено общо 2 пъти.
- modor
- Контакти:
Rodn1 написа:Камерун пак са отпаднали.Хм.
Както и Египет ...
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Мен много ме кефят Буркина Фасо, ама надали ще направят нещо тази година.
Надявам се поне Гана да спечелят, че имат много симпатични играчи. 
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Аз искам Кот д'Ивоар да стигне финал. 
- TEDIMAR99
- Контакти:
Кот д'Ивоар!!!Иначе и аз съм съгласен да направим една игра с прогнози. 
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]