На мач като на опера - без алкохол и цигари!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: На мач като на опера - без алкохол и цигари!

Мнениеот Blue1914 » 13 дек 2012 14:30

Опитват се тотално да скопят футболните фенове.

Да го направят направо като турците с Фенербахче- да забранят на мъжете да ходят по мачове! :mrgreen:

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 13 дек 2012 14:32

Цигари и алкохол нямат място на стадиона, а предварително почерпени фенове изобщо не бива да се допускат да влизат. Мен много ме дразни и люпенето на семки, което намирам за доста просташко.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 дек 2012 14:34

Що се правите на ощипани , кога и кой от вас си е взимал за последно бира от стадиона ? Аз поне от 20 години не помня да се минава свободно из секторите и да притичваме до барчето на стадиона ! За цигарите е абсурдно , все пак сме на открито , не виждам къде е проблема и как 100 години на никой не му пречеше а изведнъж стана вредно ? А иначе държавата си прибира по 200-300 милиона от нашите пари които даваме за цигари ! Значи хем да даваме по 3 лева от кутия на държавата , хем и тя да се гаври с нас :evil:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 13 дек 2012 15:07

Мен лично ме дразни когато някой до мен пуши, без значение дали е заведение, на стадиона,в колата итн. Нашите "стадиони" са от модерен съветски тип , така че дима бързо заминава и не вярвам че това е основния проблем. Относно пиенето, да видят как се работи в чужбина и дали и по колко бира се продава по стадионите. Щом са тръгнали да копират европейския модел, няма никакъв проблем. Лично бях на откриването на "Ауф Шалке арена" , показваха на видео стени, как работи собствената и пивоварна която е В СТАДИОНА. Това че голяма част от хората злоупотребяват с пиенето преди и след мачове , което евентуално създава безредици, може да се реши без проблем, но и тук сме много далеч от реалността. Забрани за по 4-5 години да присъстват на спортни събития за тези фенове и готово, само че не виждам как ще стане в България в този момент. Понеже Венци Стефанов каза че щом киното или театъра може да струват по 10 лева , значи и за футбол трябва да са толкова. Така че г-син Стефанов, но осигурете НОРМАЛНИ условия за гледане , все пък сме XXI век. Мразя да гледам мръсотия по трибуните, особено пък когато е съчетана и с такава по терена. Иначе се надявам че както всички Бойкови решения и това е предпоследно,може би и предпредпоследно , ако се наспи довечера утре може да обърне палачинката и феновете да си пушат отново !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 15:08

za nas e toj religiq написа: За цигарите е абсурдно , все пак сме на открито , не виждам къде е проблема и как 100 години на никой не му пречеше а изведнъж стана вредно ? А иначе държавата си прибира по 200-300 милиона от нашите пари които даваме за цигари ! Значи хем да даваме по 3 лева от кутия на държавата , хем и тя да се гаври с нас :evil:

Хах! На открито. Ама сме наблъскани като копърки в консерва. Разстоянието е малко между хората. Отделно от това, не ви ли се е случвало някой да ви изгори с огънчето си? "Извинявай", но сега да го карам ли да ми плати дрехата? Няма никаква дистанция и не е редно да пушим пасивно и тези, които не пушим активно. Проблемът с пушенето трябва да е за тези, които пушат. Останалите не ни търсете, но и не ни димете.
Между другото, забелязвам, че напоследък забраната за пушене на стадионите не се спазва особено. Не само, че на полувремето се пуши някъде по краищата на стадиона, но и по време на мача има отделни пушачи. Но не е проблем като масовото пушене. Само не знам докъде ще стигне.
И аз съм противник на люпенето на семки, но кой съм аз за да превъзпитавам другите? Което пряко ми пречи обаче - не искам да го търпя.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 дек 2012 15:24

tsonpen написа:
za nas e toj religiq написа: За цигарите е абсурдно , все пак сме на открито , не виждам къде е проблема и как 100 години на никой не му пречеше а изведнъж стана вредно ? А иначе държавата си прибира по 200-300 милиона от нашите пари които даваме за цигари ! Значи хем да даваме по 3 лева от кутия на държавата , хем и тя да се гаври с нас :evil:

Хах! На открито. Ама сме наблъскани като копърки в консерва. Разстоянието е малко между хората. Отделно от това, не ви ли се е случвало някой да ви изгори с огънчето си? "Извинявай", но сега да го карам ли да ми плати дрехата? Няма никаква дистанция и не е редно да пушим пасивно и тези, които не пушим активно. Проблемът с пушенето трябва да е за тези, които пушат. Останалите не ни търсете, но и не ни димете.
Между другото, забелязвам, че напоследък забраната за пушене на стадионите не се спазва особено. Не само, че на полувремето се пуши някъде по краищата на стадиона, но и по време на мача има отделни пушачи. Но не е проблем като масовото пушене. Само не знам докъде ще стигне.
И аз съм противник на люпенето на семки, но кой съм аз за да превъзпитавам другите? Което пряко ми пречи обаче - не искам да го търпя.

Къде си наблъскан бе моето момче ? Има си седалки и всеки си стои на неговата , като ти пречи някой пушач просто му направи забележка ! Ако не помогне в което не съм убеден , спокойно можеш да се преместиш! Стига сте биле по големи светци и от папата ! Безалкохолното е химия , храната ни е химия , смога който дишаме ежедневно е химия , що не ги забраним ? След като плащаме на държавата за да пушим , логично е поне на открито да имаме това право ! Не виждам къде е проблема да се обозначат зони за пушачи ? На кой ще пречим тогава ?
Последна промяна от za nas e toj religiq на 13 дек 2012 15:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 13 дек 2012 15:33

za nas e toj religiq написа: Къде си наблъскан бе моето момче ? Има си седалки и всеки си стои на неговата , като ти пречи някой пушач просто му направи забележка ! Ако не помогне в което не съм убеден , спокойно можеш да се преместиш! Стига сте биле по големи светци и от папата ! Безалкохолното е химия , храната ни е химия , смога който дишаме ежедневно е химия , що не ги забраним ? След като плащаме на държавата за да пушим , логично е поне на открито да имаме това право !

Пушете, стига да не пречите на околните! А защо не се преместиш ти,който пречиш с дима си на някого, спокойно заел мястото си?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 дек 2012 15:37

Svetlio написа:
za nas e toj religiq написа: Къде си наблъскан бе моето момче ? Има си седалки и всеки си стои на неговата , като ти пречи някой пушач просто му направи забележка ! Ако не помогне в което не съм убеден , спокойно можеш да се преместиш! Стига сте биле по големи светци и от папата ! Безалкохолното е химия , храната ни е химия , смога който дишаме ежедневно е химия , що не ги забраним ? След като плащаме на държавата за да пушим , логично е поне на открито да имаме това право !

Пушете, стига да не пречите на околните! А защо не се преместиш ти,който пречиш с дима си на някого, спокойно заел мястото си?

Не е проблем да се преместя , както казах една дума е достатъчна ! Нека да направят места за пушачи , няма да ме домързи да кача 20 стъпала ! Ама що трябва да ми казват да не пуша ?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 дек 2012 15:49

Ти ако искаш и друсай. Просто не пречи/смърди!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”