Шампионска лига с 64 отбора?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига с 64 отбора?
Прочетох само червения текст и мога да кажа само едно - пълна глупост. Така си е добре, а още по-добре ще стане, ако върнат КНК.

Искрено се надявам обединяването на двата турнира да не стане факт.
Мисля, че сегашния формат на Европейските турнири е доста добър: шампионска лига където играчт по-големите и богати отбори и Лига Европа за "по-малките" отбори където мачовете са много по-успорвани и има повече драма.
Който мисли, че Лига Европа е слаб турнир и няма смисъл от него - да не го гледа, да гледа само Шампионската лига и точка.
Друга причина поради която ми се струва доста глупаво да се обидинят двата турнира е факта, че ще трябва да се играят много повече мачове по едно и също време, а все пак въпреки че преди всичко тези турнири се правят за да се печелят пари (имайки предвид в какъв бизнес се превърна футбола в наши дни), то все пак се прави и за зрителите. Ако има 16 мача във вторник и 16 в сряда, как ще може да си изберем кой да гледаме и да поддържаме повече от един любим отбор???
Дано тази глупава идея да не се реализира. Мъчейки се да измислят постоянно нови работи (и аз не знам защо това е нужно), измислят доста големи глупости и е така не само във футбола.
Мисля, че сегашния формат на Европейските турнири е доста добър: шампионска лига където играчт по-големите и богати отбори и Лига Европа за "по-малките" отбори където мачовете са много по-успорвани и има повече драма.
Който мисли, че Лига Европа е слаб турнир и няма смисъл от него - да не го гледа, да гледа само Шампионската лига и точка.
Друга причина поради която ми се струва доста глупаво да се обидинят двата турнира е факта, че ще трябва да се играят много повече мачове по едно и също време, а все пак въпреки че преди всичко тези турнири се правят за да се печелят пари (имайки предвид в какъв бизнес се превърна футбола в наши дни), то все пак се прави и за зрителите. Ако има 16 мача във вторник и 16 в сряда, как ще може да си изберем кой да гледаме и да поддържаме повече от един любим отбор???
Дано тази глупава идея да не се реализира. Мъчейки се да измислят постоянно нови работи (и аз не знам защо това е нужно), измислят доста големи глупости и е така не само във футбола.
LIVERPOOL RULZZ
Ако питате мен най-много искам всичко да си е както преди 20 години:
КЕШ - турнир в който играят само и само Шампионите
Купа на Уефа или Лига Европа - турнир само за Вицешампионите
КНК- турнир само за носителите на Национални купи
Само така мисля че нивото на първенствата в Европа ще се изравнят и купите на страните няма да се подценяват толкова много
Лично аз не одобрявам отбор , който не е бил шампион да вземе купата на Евро шампиона , примери са Челси или Ливърпул , който 20 години не е вземал Шампионата ( нищо лично нямам против 2та тима)
КЕШ - турнир в който играят само и само Шампионите
Купа на Уефа или Лига Европа - турнир само за Вицешампионите
КНК- турнир само за носителите на Национални купи
Само така мисля че нивото на първенствата в Европа ще се изравнят и купите на страните няма да се подценяват толкова много
Лично аз не одобрявам отбор , който не е бил шампион да вземе купата на Евро шампиона , примери са Челси или Ливърпул , който 20 години не е вземал Шампионата ( нищо лично нямам против 2та тима)
За нашите отбори е все едно и 128 отбора да има пак няма да сме там. Трябва да се върне стария формат, да има две групови фази - пак ще има повече мачове каквато е и целта на тази идея с 64-те отбора 

- the_blue_fan
- Контакти:
Спокойно , наще ще ги гледаме в БАЛКАНСКАТА ЛИГА, която ще е вторият по сила турнир след ШЛ 

ЛЕВСКИ СОФИЯ
- vratar4eto
- Контакти:
От една такава идея печелят само големите. Нали се сещате, че вероятно броя на квотите от страна ще е сбор от сегашните квоти за ШЛ и ЛЕ. И в тоя турнир ще участват по 7-8 отбора от големите. Така шанса някой по-малък тим да направи нещо запомнящо се се свежда до минимум.
- chelseaboy
- Контакти:
Поредната тъпа идея на ПлатиМи.
-
То в момента наименованието "Шампионска лига" е празно от садържание, какво остава да наричат така турнир със 100 и кусур участници ...
Какво Шампионско ще има в него ??
Да си правят каквото си щът !
УЕФА, а и ФИФА, немогат да спрът създаването на "Супер Европейска" лига от 20 тима.
Това не е въпрос дали ще стане, а кога ще се случи ...
Така или иначе бъдещето на европейският футбол е в регионални лиги - "Скандинавска", "Източно-Европейска", "Балканска" и т.н.
Както казва Гацо Бацов - "Можеш ли да спреш гората да се разлиства" ...
Какво Шампионско ще има в него ??
Да си правят каквото си щът !
УЕФА, а и ФИФА, немогат да спрът създаването на "Супер Европейска" лига от 20 тима.
Това не е въпрос дали ще стане, а кога ще се случи ...
Така или иначе бъдещето на европейският футбол е в регионални лиги - "Скандинавска", "Източно-Европейска", "Балканска" и т.н.
Както казва Гацо Бацов - "Можеш ли да спреш гората да се разлиства" ...

КНК няма как да има. Просто няма как да бъде приложен. Просто защото в повечето случая отборите които са от първо до четвърто място вземат купата.Получава се така,че ще участват в този турнир много слаби отбори и интереса ще е много слаб.
Ще гледаме супер смешни мачове между Барселона и Хановер завършващи 6-7-8:0.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...