Колко пари даде Титан на Пирин за Карачанков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

malko_zai4e
Контакти:

Re: Колко пари даде Титан на Пирин за Карачанков?

Мнениеот malko_zai4e » 10 апр 2012 15:05

Blagoy написа:
malko_zai4e написа:Аз не знам и мафиозите от БФС какво дремят ане подкарат с ответни удари престъпниците от цска!Случаи като този с Пирин колкото щеш!Предполагам че ги чакат!Много ми е странно как във ФИФА и УЕФА гледат на престъпления от рода:Делев и ЦСКА разтрогват и подписват нов договор за да не постъпят пари от трансфера му в Пирин!Като са подписали на ново той не си ли остава пак юноша на Пирин?!Мафията е повсеместна!

Не съм цесекар, не съм и левскар. Но, извинявай, това, което си написал е пълна глупост! Кое му е незаконното да разтрогнеш договор по взаимно съгласие и след това да подпишеш друг? Не е в разрез с нито една разпоредба. Друг е въпросът доколко е морално, но ти все пак пишеш за законност.

Виждам че си интелигентен човек!Знаеш ли точно от такива вратички българския футбол е умрял!Затриха Пирин затриха и други отбори които създават е и...сега от къде ще взимат?Кой ще създава?Всичко на пръв поглед е "законно"!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 10 апр 2012 15:06

Яки историйки.. Ето обаче истината:

За Делев е плащана трансферна цена, първо за наема, където е имало опция за закупуване.
След като Пирин се разпадна, футболистите останаха без договори и съответно свободни агенти. ЦСКА взе Карачанаков и Костов, но Левски също прилапа няколко играчи, главно за отбора си под 17 години. С една дума - не е плащана трансферна сума, защото са дошли като свободни агенти и на практика няма за какво да се плаща на един вече несъществуващ клуб. Айде сега започвайте да пишете как това са глупости и вадете сините тези.

malko_zai4e
Контакти:

Мнениеот malko_zai4e » 10 апр 2012 15:08

vayk написа:Къде са парите от трансфера на Делев в Турция които се полагат на Пирин?

Ти къде си видял в договора, че има такава клауза?[/quote]
ХЕХЕ е ти изби рибата!Тва е законоустановено от Европейската футболна централа!Бербатов Манолев и куп други момчета които са излезли от Пирин за тях са постъпвали пари от транферите!

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 10 апр 2012 15:10

Жоржиньо написа:Без пари както Спас Делев,Якимов и Костов затова и Пирин са в такова положение. ;)

Сашенце, много си зле, за Спас дадохме поне 500к лева.

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 10 апр 2012 15:11

malko_zai4e написа:
vayk написа:За Делев беше сериозна сума. Друг е въпроса, че тя потъна в джобовете на един от безбройните акционери в Пирин, ако не се лъжа Байкушев или нещо подобно му беше името. След като Пирин бе изваден от А група играчите му автоматично станаха свободни агенти и така Костов, Карачанаков и Якимов дойдоха в ЦСКА, а Башлиев отиде в Левски. Това, че Левски са се прецакали и са взели куц кон си е техен проблем. Не виждам какви пари би следвало ЦСКА да дължи на Пирин. Или въпроса е да се пише нещо срещу ЦСКА пък дали вярно или не няма значение.

Къде са парите от трансфера на Делев в Турция които се полагат на Пирин?

При мен са парите анална принцесо - ела да ти ги дам, ама си вземи вазелин, че доста ще се трудиш.....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 10 апр 2012 15:11

batmanlevski написа:цска освен за съдий за друго на плаща ! това се видя и снощи срещу Светкавица .

Къде беше проблема снощи на мача със Светкавица ?

malko_zai4e
Контакти:

Мнениеот malko_zai4e » 10 апр 2012 15:12

Янис Зику написа:Яки историйки.. Ето обаче истината:

За Делев е плащана трансферна цена, първо за наема, където е имало опция за закупуване.
След като Пирин се разпадна, футболистите останаха без договори и съответно свободни агенти. ЦСКА взе Карачанаков и Костов, но Левски също прилапа няколко играчи, главно за отбора си под 17 години. С една дума - не е плащана трансферна сума, защото са дошли като свободни агенти и на практика няма за какво да се плаща на един вече несъществуващ клуб. Айде сега започвайте да пишете как това са глупости и вадете сините тези.

Съгласен съм с това което написа!Карачанаков Костов Якимов дойдоха като свободни агенти .....но защото ЦСКА не си плати полагаемото на Пирин с протекцията на БФС!За Делев ЦСКА трябва да плати процент на Пирин при последващ трансфер!И не защото има договорка между двата клуба а защото Делев е юноша на Пирин и Пирин го е създал!Фонд Солидарност!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 10 апр 2012 15:17

malko_zai4e написа:Виждам че си интелигентен човек!Знаеш ли точно от такива вратички българския футбол е умрял!Затриха Пирин затриха и други отбори които създават е и...сега от къде ще взимат?Кой ще създава?Всичко на пръв поглед е "законно"!

Може и така да е, но монетата има две страни- законна и морална. Законната в случая не е нарушена. А конкретно Пирин го затриха най-вече "кадърните" му ръководители, защото в България на всеки лаик би трябвало да му е ясно, че един футболен клуб няма как да се издържа само и единствено от изходящи трансфери. А и дори да бяха постъпили някакви пари от ЦСКА, вероятно щяха да потънат отново в нечий джоб. Къде са парите от Бербатов и Манолев тогава в Пирин и какъв е резултатът от постъпилите средства? Аз нищо не виждам налице.
Ние в България за абсолютно всичко сме свикнали да обвиняваме някой друг, а почти никога не си гледаме в собствената градинка. Това не е само във футбола, а е повсеместно.
Последна промяна от Blagoy на 10 апр 2012 15:18, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 10 апр 2012 15:18

malko_zai4e написа:
Янис Зику написа:Яки историйки.. Ето обаче истината:

Съгласен съм с това което написа!Карачанаков Костов Якимов дойдоха като свободни агенти .....но защото ЦСКА не си плати полагаемото на Пирин с протекцията на БФС!За Делев ЦСКА трябва да плати процент на Пирин при последващ трансфер!И не защото има договорка между двата клуба а защото Делев е юноша на Пирин и Пирин го е създал!Фонд Солидарност!

кво е създал Пирин бе келеш - тия всичките футболисти стават такива в ЦСКА заради хора като Димитър Пенев и Стойчо Младенов, които ги учат на футбол и развиват качествата им. Като дойдоха в ЦСКА кви футболисти бяха - талантливи момчета, с които трябва да се работи за да се развиват. По малоумната Ви логика - дай шефа ми да плаща заплата на майка ми и баща ми, защото са ме създали пък аз съм кадърен и му върша работа. Достатъчно пари взехте от ЦСКА - защо не питаш къде са тези пари ?
Последна промяна от Sh. Group на 10 апр 2012 15:20, променено общо 1 път.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

malko_zai4e
Контакти:

Мнениеот malko_zai4e » 10 апр 2012 15:19

Sh. Group написа:
malko_zai4e написа:
vayk написа:За Делев беше сериозна сума. Друг е въпроса, че тя потъна в джобовете на един от безбройните акционери в Пирин, ако не се лъжа Байкушев или нещо подобно му беше името. След като Пирин бе изваден от А група играчите му автоматично станаха свободни агенти и така Костов, Карачанаков и Якимов дойдоха в ЦСКА, а Башлиев отиде в Левски. Това, че Левски са се прецакали и са взели куц кон си е техен проблем. Не виждам какви пари би следвало ЦСКА да дължи на Пирин. Или въпроса е да се пише нещо срещу ЦСКА пък дали вярно или не няма значение.

Къде са парите от трансфера на Делев в Турция които се полагат на Пирин?

При мен са парите анална принцесо - ела да ти ги дам, ама си вземи вазелин, че доста ще се трудиш.....

1
Последна промяна от malko_zai4e на 10 апр 2012 15:29, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”