Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Дузполона

Мнениеот magga » 04 апр 2012 01:14

Dexter Lord написа:То, ако свирят такива дузпи, на мач ще има по - 5 - 6 само за единия отбор.

Поне :lol: Сега ще ми е интересно дали Челси ще ги бият или пак ще има яко съдийско бутане, което вече ще е мега наглото .. не че Милан щяха да вкарат 5, ама 1-1 си беше идеално за тях и с някоя контра щяха да ги приспят второто полувреме ...

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 апр 2012 01:18

magga написа:
Dexter Lord написа:То, ако свирят такива дузпи, на мач ще има по - 5 - 6 само за единия отбор.

Поне :lol: Сега ще ми е интересно дали Челси ще ги бият или пак ще има яко съдийско бутане, което вече ще е мега наглото .. не че Милан щяха да вкарат 5, ама 1-1 си беше идеално за тях и с някоя контра щяха да ги приспят второто полувреме ...

Демек или трябва да паднеме или да ни подпрат.... аиде даите малко шанс бе :evil: :twisted:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 апр 2012 01:18

turbogena написа:
Santiago Munezz написа:
turbogena написа:Викаш ,ако не беше гадния съдия Милан щеше да бие насред Камп Ноу? :lol:

:o да не би да има правило в наредбите на УЕФА което забранява да губите на Камп Ноу?

Е как можехте да биете? Та вие нямахте чисто положение цял мач освен гола. С толкова страхлива игра няма как да стане ;) Гответе се да загубите и титлата в Италия ;)

А вие освен двете дузпи много ли голови положения имахте???Освен дузпите кво положение толкова имахте,а след като ви изравнихме бяхте адски объркани и при такава смешна дузпа в края на полувремето отбора рухна психически и беше лесно за вас да ни довършите второто.При 1-1 на почивката нещата щяха да са съвсем различни,може да си сигурен.А за положението срещу Ибра в началото на втората част?За такова нещо на вас ви свирят дузпа на секундата.
А вие се гответе отново Моу да ви пердаши,после да слушаме пак за антифутбола ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 04 апр 2012 01:20

mormona написа:
magga написа:

Демек или трябва да паднеме или да ни подпрат.... аиде даите малко шанс бе :evil: :twisted:

АЙде научи, че има Й в азбуката и тогава пиши, а това, че вас до преди 5-6 години ви нямаше по Европа не го помните, нали ? Или не сте били фенове на Барса тогава :lol:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 апр 2012 01:22

Santiago Munezz написа:А вие освен двете дузпи много ли голови положения имахте???Освен дузпите кво положение толкова имахте,а след като ви изравнихме бяхте адски объркани и при такава смешна дузпа в края на полувремето отбора рухна психически и беше лесно за вас да ни довършите второто.При 1-1 на почивката нещата щяха да са съвсем различни,може да си сигурен.А за положението срещу Ибра в началото на втората част?За такова нещо на вас ви свирят дузпа на секундата.
А вие се гответе отново Моу да ви пердаши,после да слушаме пак за антифутбола ;)

Брат ,не съм голям фен на Барса ,така че не ми се карай толкова на мен ;) Просто съм за тях в Испания и днес бях за тях. Казвам ,че Милан игра доста плахо днес и трудно можеше да направи нещо дори да не беше тая прословута 2-ра дузпа.

Любимият ми чужд отбор е Ювентус ;) Стягайте се ,че битката за Скудетото ще е голяма :twisted:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 04 апр 2012 01:24

А бе правите се на много духовити смешни каталунци,но сте пълни мизерници съдийте не дават да се играе срещу вас.Радвайте се на такива победи.Но вие нямате напрегнат мач,който да сте взели без съдийска помощ.2006 отмениха чист гол на Шевченко и продължихте.Мазен отбор и мазни фенове сте.След няколко загуби половината ще се откажете от този отбор.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 04 апр 2012 01:26

Да попитам, според вас какъв картон трябваше да се даде на Антонини при нарушението за първата дузпа ? Защото все си мисля, че когато един футболист се явява последен в защитата на отбора си и извършва нарушения, то той заслужава директен червен картон. А сега си направете сметката, ако Милан играеше от десетата минута с човек по-малко докъде ще ше да го докара. Три или четири на нула ?
Колкото до втората дузпа, си мисля, че трябва да спирате звука на телевизора си докато гледате футболни срещи, защото идиотите които ги коментират, с знанията си, или по-скоро с незнанието си ви объркват тотално. Има ли нарушение на Неста ? Има! В какво се изразява то ? В задържането с не една, а две ръце на противников състезател. Какво трябваше да свири холандеца ? А и да разгледаме в какво се изразяваха мотивите на коментиращите за това, че дузпа е нямало. Цитирам дословно думите на Алекси Сокачев: ".. това бе дузпа, която попринцип трябва да се свири, но някак си дойде в повече..". Каква логика, а ? Значи щом веднъж в срещата е отсъдена дузпа в полза на Барселона, от тук нататък не трябва никога повече да се отсъжда такава без значение какво правят футболистите срещу тях. Дето вика Гацо Бацов "няма кръв, няма фаул"..
Та в заключение да кажа, недейте да слушате идиотите които коментират футболните срещи, и разсъждавайте над ситуациите сами, защото повечето от тях са телевизионни плъхове, които през живота си не са се докосвали до топка, а ако са го правили то е защото ги е ударила по главата случайно.
Последна промяна от MoNteSo на 04 апр 2012 01:32, променено общо 2 пъти.

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 04 апр 2012 01:29

Сега ако Милан загуби титлата в Италия ще ми е много интересно дали ще държат на теорията, че са били ощетени.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 апр 2012 01:30

turbogena написа:
Santiago Munezz написа:А вие освен двете дузпи много ли голови положения имахте???Освен дузпите кво положение толкова имахте,а след като ви изравнихме бяхте адски объркани и при такава смешна дузпа в края на полувремето отбора рухна психически и беше лесно за вас да ни довършите второто.При 1-1 на почивката нещата щяха да са съвсем различни,може да си сигурен.А за положението срещу Ибра в началото на втората част?За такова нещо на вас ви свирят дузпа на секундата.

Брат ,не съм голям фен на Барса ,така че не ми се карай толкова на мен ;) Просто съм за тях в Испания и днес бях за тях. Казвам ,че Милан игра доста плахо днес и трудно можеше да направи нещо дори да не беше тая прословута 2-ра дузпа.

Любимият ми чужд отбор е Ювентус ;) Стягайте се ,че битката за Скудетото ще е голяма :twisted:

Не се карам просто дискутираме.А дали е плахо или не,положението на Ибрата си е дузпа ако се свири с еднакъв аршин...но уви.
А щом харесваш повече Юве трябва да си притеснен,че сега ще се съсредоточим повече върху Калчото и ще ви е по-трудно.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 апр 2012 01:31

fero написа:Сега ако Милан загуби титлата в Италия ще ми е много интересно дали ще държат на теорията, че са били ощетени.

Кво общо има титлата в Калчото с това дали сме били ощетени тая вечер или не?

Върни се в “Футбол - Свят”