Dexter Lord написа:То, ако свирят такива дузпи, на мач ще има по - 5 - 6 само за единия отбор.
Поне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dexter Lord написа:То, ако свирят такива дузпи, на мач ще има по - 5 - 6 само за единия отбор.
magga написа:Dexter Lord написа:То, ако свирят такива дузпи, на мач ще има по - 5 - 6 само за единия отбор.
ПонеСега ще ми е интересно дали Челси ще ги бият или пак ще има яко съдийско бутане, което вече ще е мега наглото .. не че Милан щяха да вкарат 5, ама 1-1 си беше идеално за тях и с някоя контра щяха да ги приспят второто полувреме ...
turbogena написа:Santiago Munezz написа:turbogena написа:Викаш ,ако не беше гадния съдия Милан щеше да бие насред Камп Ноу?
да не би да има правило в наредбите на УЕФА което забранява да губите на Камп Ноу?
Е как можехте да биете? Та вие нямахте чисто положение цял мач освен гола. С толкова страхлива игра няма как да станеГответе се да загубите и титлата в Италия
mormona написа:magga написа:Dexter Lord написа:То, ако свирят такива дузпи, на мач ще има по - 5 - 6 само за единия отбор.
ПонеСега ще ми е интересно дали Челси ще ги бият или пак ще има яко съдийско бутане, което вече ще е мега наглото .. не че Милан щяха да вкарат 5, ама 1-1 си беше идеално за тях и с някоя контра щяха да ги приспят второто полувреме ...
Демек или трябва да паднеме или да ни подпрат.... аиде даите малко шанс бе![]()
Santiago Munezz написа:А вие освен двете дузпи много ли голови положения имахте???Освен дузпите кво положение толкова имахте,а след като ви изравнихме бяхте адски объркани и при такава смешна дузпа в края на полувремето отбора рухна психически и беше лесно за вас да ни довършите второто.При 1-1 на почивката нещата щяха да са съвсем различни,може да си сигурен.А за положението срещу Ибра в началото на втората част?За такова нещо на вас ви свирят дузпа на секундата.
А вие се гответе отново Моу да ви пердаши,после да слушаме пак за антифутбола
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
turbogena написа:Santiago Munezz написа:А вие освен двете дузпи много ли голови положения имахте???Освен дузпите кво положение толкова имахте,а след като ви изравнихме бяхте адски объркани и при такава смешна дузпа в края на полувремето отбора рухна психически и беше лесно за вас да ни довършите второто.При 1-1 на почивката нещата щяха да са съвсем различни,може да си сигурен.А за положението срещу Ибра в началото на втората част?За такова нещо на вас ви свирят дузпа на секундата.
А вие се гответе отново Моу да ви пердаши,после да слушаме пак за антифутбола
Брат ,не съм голям фен на Барса ,така че не ми се карай толкова на менПросто съм за тях в Испания и днес бях за тях. Казвам ,че Милан игра доста плахо днес и трудно можеше да направи нещо дори да не беше тая прословута 2-ра дузпа.
Любимият ми чужд отбор е ЮвентусСтягайте се ,че битката за Скудетото ще е голяма
fero написа:Сега ако Милан загуби титлата в Италия ще ми е много интересно дали ще държат на теорията, че са били ощетени.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта