Изоставането на Англия футболно и новият футбол у нас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изоставането на Англия футболно и новият футбол у нас.
Moмче, те преди 15-20 години такива като теб говореха как англичаните са изостанали заради използването на лично покритие, сега същите като теб капацитети говорят обратното ...
Alexx написа:Moмче, те преди 15-20 години такива като теб говореха как англичаните са изостанали заради използването на лично покритие, сега същите като теб капацитети говорят обратното ...
Да така е.Едното не изключва другото.
Бяха ама сега обратното е грешно. Защото персоналното покритие е много рисково.
Alexx написа:Бяха ама сега обратното е грешно. Защото персоналното покритие е много рисково.
Щом тия дето са разправяли че англичаните изостават заради използването на лично покритие и са излезли прави а сега същите говорят обратното,значи е много вероятно и сега да са прави.
Както в модата всичко се връща с леко изменение,така е и във футбола.То на пръв поглед и начина по който Барселона се защитават е много рисков ,ама виж че владеят топката 70 % от времето в един мач.Това не си мисли че е само заради това че футболистите са им технични и умеят да разиграват а е и от това че умеят много бързо да си връщат владението на топката.Как го правят? По най-рисковия на пръв поглед начин.Всички който са близо до топката отиват към футболиста който владее топката някой път отиват по 4-5 играча,по този начин привидно е много рисковано,защото откриват много празни пространства,но както виждаш,отборите не могат да изнесат топката и Барселона я печели много бързо.Това че е много рисково не е аргумент а е просто едно мнение.
Пак ти казвам че си супер много ( и не само ти а и такива като теб) зомбиран от силните мъже на диема и не виждаш нищо друго, въпреки че фактите говорят сами по себе си , а аз не се превя на специалист а се опитвам да си обяснявам фактите и това което виждам.Еми това виждам ,това пиша.Това което си го мисля и тука го пиша ,го пиша на базата на много гледане на футбол от различни първенства.Ти от испанското колко мача си изгледал? Или хайде на е от испанското,от италианското първенство,колко мача си гледал този сезон?
По логиката с връщането на модата, означава,че Ливърпул другия сезон ще са шампиони и носители на ШЛ заради сегашния си мениджър който е от дизайнер от старата мода. 

Alexx написа:По логиката с връщането на модата, означава,че Ливърпул другия сезон ще са шампиони и носители на ШЛ заради сегашния си мениджър който е от дизайнер от старата мода.
Ами колко му е.При толкова слаби претенденти.
Значи да сложа апартамента си на Ливърпул догодина за титла и шл ? 

Alexx написа:Значи да сложа апартамента си на Ливърпул догодина за титла и шл ?

sl321, не знам защо английския футбол ти е трън в очите... според теб като испанския е по-добър защо се занимаваш с "дърветата" от Англия
Фен си на Реал, мисли как ще спечелите Ла Лига и ни остави да си се радваме на простичкия футбол от Албиона 

MuFc1878 написа:sl321, не знам защо английския футбол ти е трън в очите... според теб като испанския е по-добър защо се занимаваш с "дърветата" от АнглияФен си на Реал, мисли как ще спечелите Ла Лига и ни остави да си се радваме на простичкия футбол от Албиона
Ами вие ме дрънкате не аз.На всякъде чета и слушам как английския футбол бил най-добър ,с класи над другите и т.н.,за това ми е трън в очите.Защото според мен не така.И ви провокирам, да ми дадете аргументи за твърденията но така и не можете.А след като не можете да дадете аргументи ,по-добре спрете да повтаряте и имайте малко повече уважение към такива които обичат друг тип футбол.А не да гледате от високо и да чета въпроси от рода на "Как е било възможно на някой да му харесва Осасуна-Билбао"? ( примерно) Ами ей така!
За това като гледам такъв мач като този между седмия и първия в Англия се кефя и като видя че в европейските турнири имате един отбор а Испания 5 ,мисля че е точния момент да отговоря на въпроса.Това е ,просто отговарям,нищо повече.Нали някой като зададе въпрос иска да му се отговори?