Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Мнениеот ShooterMan » 15 мар 2012 21:16

Позицията на България ли?Ами тя е следната - БЮРМ да се ликвидира.Албанците в Албания,Косово в Албания.Македонци няма.Македонски език няма.Всичко от албанско насам си е българско и точка,както хората,така и земята.И междудругото е крайно време да се заеме тази позиция,защото разпадането на БЮРМ-а в въпрос на немного години,да кажем 2-3-4,максимум пет,а гърците не спират да лаят като бесни псета,че Македония е гръцка област и гръцко име и исторически имат немалко мотиви за това.Нашият е,че народа там е български и ако си мълчим като пу*ки,т.е. както винаги на грешната позиция да сме току виж Гърция и Сърбия пак ни издействат зад гърба.Сигурно е,че тази измислица БЮРМ няма бъдеще и кой как ще се нареди започва от сега и не става с мълчане,а с вряскане.Ей го Любчо Георгиевски,цял бивш премиер на Македония се призна за българин и дойде тука,това трябва да се тръби по медиите ден през ден,а тоя Любчо да е редовен гост на всякакви предавания и използван и навиран постоянно в мазните мутри на сърбоманите отатък
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Етническите сблъсъци доведоха до спиране на македонското пър

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2012 21:17

ЕМИЛ написа:
Red Warrior написа:
ЕМИЛ написа:Изкъсо следя ситуацията в тази държавица просто защото там живеят жена ми и дъщеря ми .Това което се случва в Македония си е направо гражданска война .И спирането на първенството си е точно на място .Просто защото най-популярният македонски клуб гостува в албански град и щяха да се избият.

Там се надига война и скоро ще се разрасне с целда се направи голема Албания .И мисля ,че ще го постигнат .

Интересно каква ще е позицията на България в конфликта .

Какво правят жена ти и дъщеря ти там? :?

Живеят . Дъщеря ми си я обичам .Жена ми вече не .

А....значи ти е бивша - ясно! Кофти само за дъщеря ти. За съжаление жените са с предимство при развод в отглеждането на децата :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 мар 2012 21:18

v.r.s. написа:То това е целта на Американците, разсичането на Православните народи и осъществяването на тъй наречената ислямска дъга и заради това подържат албанската кауза. Заради това мен ме притеснява разпадането на Македония и въобще не се радвам, че това ще стане, тъй като след създаването на Косово и евентуално бъдеща албанска държава на територията на Македония, ще дойде ред и на Родопите. А това, че сме в НАТО и ЕС по никакъв начин няма да окаже влияние и спре осъществяването на този план.

А на мен точно това ми е надеждата за България- ЕС и НАТО да си запазим територията и да грабнем нещо от от Македония .

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 15 мар 2012 21:20

ЕМИЛ написа:прав си .и аз същото казах по-горе .Това е правилната позиция .

Правилната позиция? Това не е сериозно.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2012 21:20

Дано след 50-на години и ние не сме изправени пред този проблем с над 25%-та
цигани от населението на България . Мислете по въпроса !!!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 15 мар 2012 21:22

ЕМИЛ написа:
Purple Kush написа:И с какво ще се изразява позицията на България ? С поредните изказвания на Бойко пред бТВ ?

Според мен изобщо нямаме позиция .[/quote

Който търси истината, Бог вижда, който лъже, Бог вижда. На бюромците българите направиха много добрини. И бюромците ги забравиха, но Бог вижда.

Каква позиция очаквате? Най-добре албанците да смачкат макетата. Ренегатите трябва да си получат заслуженото.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 мар 2012 21:22

Hrabar написа:
ЕМИЛ написа:прав си .и аз същото казах по-горе .Това е правилната позиция .

Правилната позиция? Това не е сериозно.

Защо да не е сериозно ?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2012 21:22

Според Любчо Георгиевски, Македония ще се разпадне до 10-20 години, но може и да стане много по-бързо.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
tendulkar
Контакти:

Мнениеот tendulkar » 15 мар 2012 21:22

Pichichi написа:Дано след 50-на години и ние не сме изправени пред този проблем с над 25%-та
цигани от населението на България . Мислете по въпроса !!!

И то с правилната глава

Върни се в “Футбол - Свят”