Нужно ли е видео повторенията да бъдат въведени във футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- greenlandia
Re: Нужно ли е видео повторенията да бъдат въведени във футбола
Вчера Куинс парк Рейнджър вкараха страхотен гол, но не беше зачетен въобщевъпреки ,че вратаря изби топката на 30 см зад гол линията. Така че май е крайно време да има повторения и зачитането им.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- Thomas Müller
- Контакти:
Още не им е минало на английските фенове това 4-1! Само ме е яд, че не го признаха този гол да отнесете още че тези 4 ви бяха малко:) А иначе аз съм против въвеждането на всякакви технологии, тези грешки са си част от играта, всеки отбор е страдал от тях, но всеки отбор е бил и от печелившата страна. Достатъчно са променили футбола през годините, стига толкова!
MCMXIII написа:Твърдо съм против видеоповторението. Обаче съм твърдо ЗА да се сложи чип в топката, за да се разбере дали е минала голлинията.
Напълно съгласен! Някой беше споменал и за съдии на голлинията. Това също е добро решение според мен.

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Тази система работи зад океана.Дядо Сеп обаче е твърдо против.Сами се сещайте защо?
СПУКАНОГЪРНЕ
-
- Контакти:
Прекалено е скъпо и непрактично.По-добре да се използват топки с чип, ако са напреднали толкова технологиите.НА големите първенства и в Шампионската лига задължително трябва да има.
тове е пълна простотия така ще се изроди футбола

Roger_Federer написа:Against modern football! Най-великата игра достатъчно се комерсиализира, това пък ще е вече съвсем пряка намеса в изкуството и удоволствието, наречено футбол. В някои спортове въвеждането на технологии, чрез които да бъде проверявана точността на реферското отсъждане е допустимо и възможно, но не и в конкретния случай. Това ще накъса играта, съвсем друг е въпросът колко време ще се въвежда - примерно при нас това ще стане сигурно 5 г. по-късно, а и се губи драмата, всичко ще е очевидно. Съдийските грешки са част от играта, както грешките на ирачите са част от футбола- Ако състезателите не бъркат в отиграванията си, няма да има голове, ако няма голове, смисълът на тая игра го няма на практика. Същото е и с реферските отсъждания. Понякога се допускат грешки, но те се помнят и правят мачовете паметни. Когато дадено решение е тенденциозно, то си личи от километри. Така че аз съм твърдо пртив нови технологии във футбола. Достатъчно е, че на мачовете от ЕКТ гледам по 5 чернодрешковци, представям си какво ще е, ако се спира мач, за да се гледа на камера. А и тогава също всичко може да бъде лесно извъртяно.
МНЕНИЕТО!

Нелепо е дори да се говори за видеорешения в спорт, в който таймерът не се спира, за да отчита чистото игрово време.

Дай Боже никога да не се налага да сравняваме емоциите си от футбола с тези на съроптерите, разпявани от мажоретки!
-
- Контакти:
Да, но само, когато има съмнение за гол при преминаване на топката на голлинията! Само в този случай, категорично!
Blue1914 написа:
Нелепо е дори да се говори за видеорешения в спорт, в който таймерът не се спира, за да отчита чистото игрово време.А и американският масов спорт и фенове са тотално инфантилизирани, имат нужда от съвсем други атракции.
Дай Боже никога да не се налага да сравняваме емоциите си от футбола с тези на съроптерите, разпявани от мажоретки!
Абсолютно съм съгласен с колегата. Който иска хамерикански спортове, да си ги гледа. Аз харесвм футбол
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Трябва разбира се, не е нормално футбола да е в каменната епоха по този показател!