Нужно ли е видео повторенията да бъдат въведени във футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Нужно ли е видео повторенията да бъдат въведени във футбола

Мнениеот greenlandia » 11 мар 2012 09:11

Вчера Куинс парк Рейнджър вкараха страхотен гол, но не беше зачетен въобщевъпреки ,че вратаря изби топката на 30 см зад гол линията. Така че май е крайно време да има повторения и зачитането им.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 11 мар 2012 09:42

Още не им е минало на английските фенове това 4-1! Само ме е яд, че не го признаха този гол да отнесете още че тези 4 ви бяха малко:) А иначе аз съм против въвеждането на всякакви технологии, тези грешки са си част от играта, всеки отбор е страдал от тях, но всеки отбор е бил и от печелившата страна. Достатъчно са променили футбола през годините, стига толкова!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 11 мар 2012 12:11

MCMXIII написа:Твърдо съм против видеоповторението. Обаче съм твърдо ЗА да се сложи чип в топката, за да се разбере дали е минала голлинията.

Напълно съгласен! Някой беше споменал и за съдии на голлинията. Това също е добро решение според мен. ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 11 мар 2012 12:19

Тази система работи зад океана.Дядо Сеп обаче е твърдо против.Сами се сещайте защо?
СПУКАНОГЪРНЕ

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 11 мар 2012 12:27

Прекалено е скъпо и непрактично.По-добре да се използват топки с чип, ако са напреднали толкова технологиите.НА големите първенства и в Шампионската лига задължително трябва да има.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 11 мар 2012 12:43

тове е пълна простотия така ще се изроди футбола :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 11 мар 2012 12:43

Roger_Federer написа:Against modern football! Най-великата игра достатъчно се комерсиализира, това пък ще е вече съвсем пряка намеса в изкуството и удоволствието, наречено футбол. В някои спортове въвеждането на технологии, чрез които да бъде проверявана точността на реферското отсъждане е допустимо и възможно, но не и в конкретния случай. Това ще накъса играта, съвсем друг е въпросът колко време ще се въвежда - примерно при нас това ще стане сигурно 5 г. по-късно, а и се губи драмата, всичко ще е очевидно. Съдийските грешки са част от играта, както грешките на ирачите са част от футбола- Ако състезателите не бъркат в отиграванията си, няма да има голове, ако няма голове, смисълът на тая игра го няма на практика. Същото е и с реферските отсъждания. Понякога се допускат грешки, но те се помнят и правят мачовете паметни. Когато дадено решение е тенденциозно, то си личи от километри. Така че аз съм твърдо пртив нови технологии във футбола. Достатъчно е, че на мачовете от ЕКТ гледам по 5 чернодрешковци, представям си какво ще е, ако се спира мач, за да се гледа на камера. А и тогава също всичко може да бъде лесно извъртяно.

МНЕНИЕТО! :mrgreen:

Нелепо е дори да се говори за видеорешения в спорт, в който таймерът не се спира, за да отчита чистото игрово време. ;) А и американският масов спорт и фенове са тотално инфантилизирани, имат нужда от съвсем други атракции.

Дай Боже никога да не се налага да сравняваме емоциите си от футбола с тези на съроптерите, разпявани от мажоретки!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 11 мар 2012 12:54

Да, но само, когато има съмнение за гол при преминаване на топката на голлинията! Само в този случай, категорично!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 мар 2012 13:13

Blue1914 написа:

Нелепо е дори да се говори за видеорешения в спорт, в който таймерът не се спира, за да отчита чистото игрово време. ;) А и американският масов спорт и фенове са тотално инфантилизирани, имат нужда от съвсем други атракции.

Дай Боже никога да не се налага да сравняваме емоциите си от футбола с тези на съроптерите, разпявани от мажоретки!

Абсолютно съм съгласен с колегата. Който иска хамерикански спортове, да си ги гледа. Аз харесвм футбол
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 мар 2012 13:40

Трябва разбира се, не е нормално футбола да е в каменната епоха по този показател!

Върни се в “Футбол - Свят”