Борусия Дортмунд - Хановер 96

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Rudolf Hess
Контакти:

Re: Борусия Дортмунд - Хановер 96

Мнениеот Rudolf Hess » 23 фев 2012 12:33

BoB0 написа:При положение сигурната победа на Шалке в Мюнхен, Борусия няма да изпуснат да се отдалечат още точки пред Байерн. Прогноза 2:0.

Със сигурната победа на Шалке нещо много се обърка. Миньорите са един от най лесните противници на баварския панцер. Иначе за мача, много трудна победа за Дортмунд. Хановер правят много добри гостувания. Прогноза 1:0
Фалшива коса, фалшив футбол!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 23 фев 2012 14:09

Победа за Дортмунд, нещо от рода на 3-1 :?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 23 фев 2012 18:26

kingofpop написа:Дали Дортмунд ще излязат пак с Бариос, или само с Левандовски на върха, защото когато Лукас играе, поляка май е по крилото :?

Не ми харесаха с Бариос отпред мисля че трябва да пусне Лайтнер и атаката да я води Левандовски
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 23 фев 2012 18:34

alexveselinov написа:
kingofpop написа:Дали Дортмунд ще излязат пак с Бариос, или само с Левандовски на върха, защото когато Лукас играе, поляка май е по крилото :?

Не ми харесаха с Бариос отпред мисля че трябва да пусне Лайтнер и атаката да я води Левандовски

И аз съм на това мнение. Лайтнер е много креативен играч и би се справил 3 пъти по-добре от Лукас. Срещу Херта Клоп не беше на това мнение, дано този път е и го пусне титуляр.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 23 фев 2012 19:04

За съжаление на всички, Лайтнер отпада за цялата седмица, има вирусна чревна инфекция ( насрал се е демек :mrgreen: ) Кагава се надяват да е на 100% възстановен и това е възможно според Клоппо (дай боже!) . Вероятно ще пусне опорни Кел и Бендер,а отпред Илкай или Перишич.
Добрата новина е ,че Сантана иска да се маха лятото, сумата в договорът му е 3,5 млн, но смятам,че под 5 млн евро няма кой да го пусне никъде. Не го харесвам просто Сантана, не е лош играч иначе. както казах, ще имаме нужда от хубава селекция за догодина.
Прогнозата ми е за победа,но ще е трудна, защото Хановер са във възход и се борят вече (като цел си го поставиха) за места в ЕКТ.
2:0 за Дортмунд.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 23 фев 2012 19:04

pesho_1913 написа:
alexveselinov написа:

И аз съм на това мнение. Лайтнер е много креативен играч и би се справил 3 пъти по-добре от Лукас. Срещу Херта Клоп не беше на това мнение, дано този път е и го пусне титуляр.

Според мен много лесно се отказахте от Гюндоган.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 фев 2012 19:18

Между другото ще го пробвам хикс тоя мач с някоя десетачка, Борусия имат 6 поредни победи в първенството и тая серия трябва да свърши рано или късно, а Хановер са много грамотен отбор ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 23 фев 2012 19:18

Доколкото разбрах и Гюндоган също има някаква контузия и едва ли ще играе.
п.п. Сега прочетох, че Кагава се завръща!
Последна промяна от pesho_1913 на 23 фев 2012 19:53, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 фев 2012 19:30

kingofpop написа:Между другото ще го пробвам хикс тоя мач с някоя десетачка, Борусия имат 6 поредни победи в първенството и тая серия трябва да свърши рано или късно, а Хановер са много грамотен отбор ;)

Като стигнат тази вечер до дузпи у Брюж, после няма да могат да ходят. Забрави! Хановер ще се хвърлят на макс тази вечер в ЛЕ, няма да могат да играят толкова силно с Дортмунд, поне не толкова, че да вземат точки.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 фев 2012 19:47

drvasko98 написа:
kingofpop написа:Между другото ще го пробвам хикс тоя мач с някоя десетачка, Борусия имат 6 поредни победи в първенството и тая серия трябва да свърши рано или късно, а Хановер са много грамотен отбор ;)

Като стигнат тази вечер до дузпи у Брюж, после няма да могат да ходят. Забрави! Хановер ще се хвърлят на макс тази вечер в ЛЕ, няма да могат да играят толкова силно с Дортмунд, поне не толкова, че да вземат точки.

Вярно е, добре че ме подсети, че Хановер играят довечера :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Футбол - Свят”