xWarden написа:Димо, не ми ги показвай тези снимки, че да не почна аз![]()
На 10 май, 2008 чак и кенефа бутнаха.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
xWarden написа:Димо, не ми ги показвай тези снимки, че да не почна аз![]()
Blue_Lion написа:Aре без да се храниме на футболна основаЛевски срещу ЦСКА на стадиона,не тука ! Тука се уважаваме въпреки различията !
cska_90 написа:Blue_Lion написа:Aре без да се храниме на футболна основаЛевски срещу ЦСКА на стадиона,не тука ! Тука се уважаваме въпреки различията !
Не бе Павка-ние приятелски се бъзикаме!!Поне от моя страна де!!!Весело ни е!![]()
![]()
Нали това е целта на темата!
cska_90 написа:Blue_Lion написа:Aре без да се храниме на футболна основаЛевски срещу ЦСКА на стадиона,не тука ! Тука се уважаваме въпреки различията !
Не бе Павка-ние приятелски се бъзикаме!!Поне от моя страна де!!!Весело ни е!![]()
![]()
Blue_Lion написа:cska_90 написа:Blue_Lion написа:Aре без да се храниме на футболна основаЛевски срещу ЦСКА на стадиона,не тука ! Тука се уважаваме въпреки различията !
![]()
Тихо бе,прасе![]()
![]()
Да,бе загрях ! Аз обаче мноУ се кефа на нашитИе агиткиЕ,щото ем нЕмаме стадиони,ем си ги трошим !
xWarden написа:
[/img]
cska_90 написа:Абе ти защо си махна подписа!!Да не си склонил за нови ШЕФ!!![]()
![]()
![]()
PFCB написа:cska_90 написа:Абе ти защо си махна подписа!!Да не си склонил за нови ШЕФ!
Естествено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта