Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

di4o
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот di4o » 28 дек 2011 11:10

naduvko написа:Ти наистина отказваш да мислиш от време на време. Крайно време е някои хора да разберат, че футбола е колективна игра. Няма футболист, който да може сам да бие друг отбор, въпреки че на някои им приписват такива свръхестествени качества. Ето силният характер Рууни, направи едно блестящо представяне на Световното. Вкара на...? Показа...? Роналдо също прояви характер наскоро, когато Барса ги направиха смешни... Все характери.

Браво ,Надувко! Харесват ми разсъжденията ти !

PS: Пък Меси с Аржентина печели всички титли ... :lol:
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 28 дек 2011 11:12

Alexx написа:Аз ти казвам как стоят нещата с Бербатов мачовете със силните отбори. Както искаш ме разбирай.

Ето статистика на хетриците във висшата лига. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pr ... hat-tricks

Офф този пак не разбра....не се мъчете,толкова му е акъла :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 дек 2011 11:58

Смешко не си ти който да ми казва какъв ми е акъла. Със сигурност имам повече акъл от теб. Ти си типичен пример за религиозен фанатик който кажат нещо против религията започва с епитетите срещу човек който използва факти.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 28 дек 2011 12:00

Alexx написа:Смешко не си ти който да ми казва какъв ми е акъла. Със сигурност имам повече акъл от теб. Ти си типичен пример за религиозен фанатик който кажат нещо против религията започва с епитетите срещу човек който използва факти.

ХАХАХАХАхаха факти..хаха :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 дек 2011 12:31

Момче както казах и аз харесвам Бербатов, но това не означава, че трябва да не му виждам недостатъците.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Бербатов задмина Кантона

Мнениеот obi4am_pirin » 28 дек 2011 13:49

Попаденията на Бербагол във Висшата лига са 73 за 5 сезона и половина. Бербатов надмина Краля. Ерик Кантона, коронясан за Крал на Юнайтед от феновете, има 70 гола във Висшата лига с червените дяволи и Лийдс. След като задмина една легенда на "Олд Трафорд", рекордната покупка на Юнайтед гони постижението на друга. Кристиано Роналдо заби 84 шампионатни гола за 6 г. Бербатов сега играе шестия си сезон и може да добави 11-те попадения, които го делят от португалеца, още до лятото на 2012 г.
Всички знаем кой е KING ERIC за Манчестър Юнайтед ... и същият този бе задминат от Бербатов!Всички знаем и кой е Роналдо...и при положене че се дава шанс на Берба и този рекорд ще замине!Всички хейтъри имат свободата сега да почнат да се упражняват на гърба на Берба! :)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Бербатов задмина Кантона

Мнениеот Kotooshu » 28 дек 2011 13:57

Браво
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 28 дек 2011 13:57

Крайно време беше Митко да го задмине. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 дек 2011 14:04

Всичко е в главата на съра. Пуска ли го, ще го задмине, но старчето предпочита мексиканският ялов Спиди.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 дек 2011 14:19

Дам, Бербатов е велик, с трите си гола срещу Уигън отново показа на всички... че е футболист за малките мачове. Цар да бележи по няколко попадения срещу отбори в дъното на таблицата, но никакъв го няма срещу големите отбори и във важните срещи. А иначе авторе, ти трябва да кандидатстваш за тренер на Ман Юн. Все пак много е чаткаш играта за разлика от "дъртака" начело на тима постигнал за 24 години начело на тима "само" 11 шампионски титли, два пъти Шампионската лига, един път световното клубно първенство, пет пъти Купата на Англия, КНК и др. Ама щом не пуска Барбалетка в игра, значи нищо не разбира от футбол тоз "дъртия". ;)

Върни се в “Футбол - Свят”