Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Без име » 27 дек 2011 22:35

pomiqrat написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Old_death написа:......Вие кръстихте стадиона си на един футболист,най-известен с един гол в приятелски мач на Уембли,но отричате най-добрия ни футболист,само защото не е играл със синия екип.Ако бе направил тая грешка,сигурно стадион Георги Аспарухов щеше да се намира на улица "Димитър Бербатов"!

:lol: Ти дотолкова не си в час, че не знаеш дори към кого се обръщаш! :lol: А футболистът, когото визираш, едва ли е признат за най-великия футболист на България за ХХ-ти век само заради гола си на "Уембли", драги ми Смехурко! :lol: Принуден съм и на теб, както и на повечето ваши фенчета, подвизаващи се във форума, да цитирам стихотворението на дядо Вазов: "Чети дърварче, чети"! :mrgreen:
П.П. Много ви е къса паметта на вас, червенушковците от Панчарево. ;) Забравили сте, как псувахте Бербатов под път и над път, заради пропуските му срещу "Левски"... :lol:

Признат е, защото е имало много комплексирани сини журналистчета в анкетата и за нищо друго. Има десетки по-добри футболисти от Георги Аспарухов.

Помияре, ти пък защото си го гледал..
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 27 дек 2011 23:14

Изображение
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 дек 2011 23:49

Надувке

Силен характер във футбола. Това имам предвид. Бербатов за това никога не е играл силно в силните мачове. Вкарва голове срещу отбори като Уигън. Просто няма манталитет на победител. От времето си в ЦСКА не се е променил ... супер срещу Спартак Вн, Локо София, Конструкторул, но пък срещу Левски,Литекс, МТК ... бе пълен фигурант. За това се изисква манталитет на победител. Нещо което нашия няма. За това блестеше в Тотнъм и Леверкузен, а в ЦСКА и Юнайтед бе втора цигулка. Иначе аз го харесвам от времето в ЦСКА и с надявах да се промени, но уви манталитета се изгражда от малък .

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2011 23:57

Alexx написа:Надувке

Силен характер във футбола. Това имам предвид. Бербатов за това никога не е играл силно в силните мачове. Вкарва голове срещу отбори като Уигън. Просто няма манталитет на победител. От времето си в ЦСКА не се е променил ... супер срещу Спартак Вн, Локо София, Конструкторул, но пък срещу Левски,Литекс, МТК ... бе пълен фигурант. За това се изисква манталитет на победител. Нещо което нашия няма. За това блестеше в Тотнъм и Леверкузен, а в ЦСКА и Юнайтед бе втора цигулка. Иначе аз го харесвам от времето в ЦСКА и с надявах да се промени, но уви манталитета се изгражда от малък .

Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул, Байерн М, Интер, Рома, Реал М са всичките слаби отбор, на които Бербатов е вкарвал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 дек 2011 23:59

Ясно, че е вкарал аз не го отричам, но това са изключения. За мен Бербатов в напечени ситуации не може да разкрие пълния си потенциал. Той не трябва да бъде притискам от обстоятелствата, че да играе своята игра. Когато има някаква тежест на рамената му той не показва това което може.

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 28 дек 2011 00:02

Да затова Манчестър Юнайтед миналата година станаха шампиони защото вземаха тези мачове срещу Уигън Блякбърг Съндърланд и другите отбори в които Челси Арсенал и Манчестър Сити се спънаха защото нямат Футболист като Бербатов да вкарва на малките отбори а само легенди които играят силно само срещу силните.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 28 дек 2011 00:51

Много е важно Бербо да набута един два гола срещу Блекбърн и тогава вече другаря Фъргюсън съвсем ще изкука от размисъл какво да прави с него :) Ако чавка му е изпила мозъка нека го продаде! Пусни го бе Сър! Пусни Бербо да играе! Успех!
Последна промяна от Iso24 на 28 дек 2011 02:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 28 дек 2011 01:58

Слушайте какво ви пее радиото. Берба от сега нататък започва да бъде титуляр, не се месете в работата на Сър-а. Неслучайно той е треньор повече от четвърт век.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 28 дек 2011 10:41

Alexx написа:Ясно, че е вкарал аз не го отричам, но това са изключения. За мен Бербатов в напечени ситуации не може да разкрие пълния си потенциал. Той не трябва да бъде притискам от обстоятелствата, че да играе своята игра. Когато има някаква тежест на рамената му той не показва това което може.

Едно си баба знае, едно си бае...
Ти наистина отказваш да мислиш от време на време. Крайно време е някои хора да разберат, че футбола е колективна игра. Няма футболист, който да може сам да бие друг отбор, въпреки че на някои им приписват такива свръхестествени качества. Ето силният характер Рууни, направи едно блестящо представяне на Световното. Вкара на...? Показа...? Роналдо също прояви характер наскоро, когато Барса ги направиха смешни... Все характери.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 дек 2011 11:07

Аз ти казвам как стоят нещата с Бербатов мачовете със силните отбори. Както искаш ме разбирай.

Ето статистика на хетриците във висшата лига. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pr ... hat-tricks

Върни се в “Футбол - Свят”