Купа на африканските нации (2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на африканските нации (2022)
Салах срещу Мане, точно това исках. 

В българското първенство футболът е много по-добър.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Двата финалиста ще имат още два мача помежду си за квота за световното.
1914.1902 написа:Салах срещу Мане, точно това исках.
Да да, как ли па не! И срещу Лестър теб ще те преквалифицирам по лявото, а аз ще се пусна от дясно понеже съм левичар.

- Udoji90
- Контакти:
Отпаднаха в квалификационна група с Гана и Судан.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Египет рекордьорът срещу Сенегал, които никога не са печелили. Все пак заради онова противно същество Мане искам Египет да си продължи с традицията. А и Мо играе чист футбол, та отнася ритниците (като на финала 2018 от Рамос), докато съотборника му от Ливърпул си е келеменце с протекции от ФА (не знам поради какви причини). Сега са двамата един срещу друг и ще ми е интересно ако Мо отнесе някоя балтия от Мане как ще реагира. 

Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
plmar написа:1914.1902 написа:Салах срещу Мане, точно това исках.
Да да, как ли па не! И срещу Лестър теб ще те преквалифицирам по лявото, а аз ще се пусна от дясно понеже съм левичар.
И мен ми се чини, че така ще стане. Ако се приберат на 8-и или 9-ти в Англия... Все пак не може, да не им се даде поне ден почивка и да хванат първия самолет след мача. Това няма да стане.
an4o_321 написа:plmar написа:1914.1902 написа:Салах срещу Мане, точно това исках.
И мен ми се чини, че така ще стане. Ако се приберат на 8-и или 9-ти в Англия... Все пак не може, да не им се даде поне ден почивка и да хванат първия самолет след мача. Това няма да стане.
Е единя е ясно че ще пирува поне три дни, другия ше точи ред сълзи, ред сополи още толко така че на върха съм написал кои ще бъдем!

Ще участвам в мача, нямам търпение.