Отборите от столицата по време на комунизма
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отборите от столицата по време на комунизма
Гледам - тежката ни артилерия е налазила темата и красноармейците са избегали.
Rafa написа:Защо не ръкопляскатеИмаме човек, познал верният отговор
Много минутаемноговски подхождаш към дискусията

Captain Stottlemeyer написа:Rafa написа:Captain Stottlemeyer написа:Rafa написа:Кой български отбор чества годишнината си на рождената дата на Карл Маркс![]()
![]()
Даже и жокер няма да ви дам
Да не би да става дума за едно четирибуквие (защото това не е абревиатура), което използва стадиона в Борисовата градина (или Парка на свободата по тяхному), заграбен навремето от "АС-23"?!...
Ами не знам на кого са наследници, ама АС 23 е създаден на 28-ми Октомври, а те празнуват годишнините си заедно с Карл Маркс на 5-ти МайНе знам защо така
Какво общо има Карл Маркс с царските офицери, също не ми става ясно.
Просто царските офицери са били разстреляни по марксистки - елементарно, Уотсън!
Да, постъпка достойна за обявяване на датата за празник на червения, непримирим, армейски дух

Последна промяна от Rafa на 29 дек 2014 20:53, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
В по-малките държави, а повечето комунистически бяха точно такива, столиците са едни 30% от държавата, съответно и най-добрите спортни клубове е по-вероятно да са от въпросната столица. Няма общо с комунизъм. Ето ти примери, Бенфика, Аякс, Андерлехт, Копенхаген, АИК, Розенборг и т.н.
Единственната голяма държава със силен столичен отбор е Испания. А и там нещата не са много ясни, тъй като едни 50% от населението не се смятат за испанци, съответно Мадрид е по-скоро регионална столица.
Единственната голяма държава със силен столичен отбор е Испания. А и там нещата не са много ясни, тъй като едни 50% от населението не се смятат за испанци, съответно Мадрид е по-скоро регионална столица.
- Captain Stottlemeyer
NOMER14 написа:Гледам - тежката ни артилерия е налазила темата и красноармейците са избегали.
Те (красноармейците) никога не бягат. При тях командата гласи: Кругом и вперëд!...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Тая тема като гледам няма да има край... засегнаха се, че подхванах темата с Бащицата.... толкова ви е срам да го коментирате тоя човек, че е истина... а зад неговото име стоят всички велики успехи на вашия клуб.. зад един комунист, агент на ДС.. митингджия и т.н. ХАХА
Пак питам... говорете ми за Бащицата Ви господа...

Скоро време ще има песен... за Бащицата.. историята трябва да се знае от новото поколение което идва!
Комунист на комунист любовта предава...
честта на пагона, защото той е слава,
любовта търпи промени,
но фк левски си стой с партийните системи!

А наздраве!
Тодоре.. още дълги години да ни радваш начело на твоя любим отбор!
Пак питам... говорете ми за Бащицата Ви господа...

Скоро време ще има песен... за Бащицата.. историята трябва да се знае от новото поколение което идва!

Комунист на комунист любовта предава...
честта на пагона, защото той е слава,
любовта търпи промени,
но фк левски си стой с партийните системи!

А наздраве!
Тодоре.. още дълги години да ни радваш начело на твоя любим отбор!

Последна промяна от Teo на 29 дек 2014 21:19, променено общо 1 път.
Остави Бащицата - все пак сме в Демокрация и ФК Левски не може да загине.
Повече дължим на Солаков и по-късно на Принца на България (Иван Славков), че преживяхме КомунизЪма.
Повече дължим на Солаков и по-късно на Принца на България (Иван Славков), че преживяхме КомунизЪма.
NOMER14 написа:Остави Бащицата - все пак сме в Демокрация и ФК Левски не може да загине.
Срещу Бащицата няма как да вървиш.. клуба си е негов.. каквото си поиска това ще прави с него

Демокрация и ФК Левски имат нещо общо, колкото салама има нещо общо с халвата

Последна промяна от Teo на 29 дек 2014 21:22, променено общо 1 път.
Teo написа:
Срещу Бащицата няма как да вървиш.. клуба си е негов.. каквото си поиска това ще прави с него![]()
Лупи нещо по-различно ли прави? Или той се допитва първо до Теодосий?

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
zlato1234 написа:Teo написа:
Срещу Бащицата няма как да вървиш.. клуба си е негов.. каквото си поиска това ще прави с него![]()
Лупи нещо по-различно ли прави? Или той се допитва първо до Теодосий?
Чакай сега.. защо отклоняваш темата и ме насочваш в друга тема на разговор.. искам да коментирате Бащицата и неговите успехи... които ги има черно на бяло напечатани на хартия, филми и т.н. легендарния собственик на Левски извел отбора до прословутия четвъртфинал в купата на уефа.. множество тенекиени купи и т.н.. най-успешния собственик на ФК Левски за 100-те години...

И тук изниква въпроса, защо?
Защо след всичко това малцина от вас искате той да си даде неговия клуб на някой друг чичко-паричко?
Последна промяна от Teo на 29 дек 2014 21:28, променено общо 1 път.