Искам да гледам нашите във вечерните мачове на Мондиала, дали ще е лудница да гледаш в 4 часа нощта България и Аржентина примерно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Levskar_forever написа:Бием ли Чехия в София сме на баражЧе даже и хикс може, да ни стигне за 2-рото място
kingofpop написа:Бахти след тоя мач толкова се надявам да се класираме, че ако не идем в Бразилия адски ще ме заболи![]()
Искам да гледам нашите във вечерните мачове на Мондиала, дали ще е лудница да гледаш в 4 часа нощта България и Аржентина примерно![]()
kingofpop написа:Бахти след тоя мач толкова се надявам да се класираме, че ако не идем в Бразилия адски ще ме заболи![]()
Искам да гледам нашите във вечерните мачове на Мондиала, дали ще е лудница да гледаш в 4 часа нощта България и Аржентина примерно![]()
stn написа:kingofpop написа:Бахти след тоя мач толкова се надявам да се класираме, че ако не идем в Бразилия адски ще ме заболи![]()
Изморително е. Справка САЩ 94 и мачовете ни срещу Нигерия и Аржентина
saso_big написа:kingofpop написа:Бахти след тоя мач толкова се надявам да се класираме, че ако не идем в Бразилия адски ще ме заболи![]()
България Нигерия беше посред нощ! Не помня в колко започна но беше късно. И България-Аржентина също. Това през 94-та
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта