siniq_fen написа:Никога не съм залагал (а и едва ли някога ще заложа на точен резултат), но държа да се похваля, че познах и двата от тази вечер
Браво!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Никога не съм залагал (а и едва ли някога ще заложа на точен резултат), но държа да се похваля, че познах и двата от тази вечер
we are the champions написа:П.пАз си знаех ,че трябва да играя Реал Х... само те ме дънят
dreben23 написа:siniq_fen написа:Никога не съм залагал (а и едва ли някога ще заложа на точен резултат), но държа да се похваля, че познах и двата от тази вечер
Браво!Аз в един сайт познах 1,5 гола за Дортмунд, х2 Ман. Юн и Юве вчера 2-3 гола, само моите хубавци от Валенсия не успях
(бетбг
)
we are the champions написа:[offtopic]Някой има ли на престава какъв е коеф Дортмунд да вдигне ШЛ ?[/offtopic]
Liquidator написа:we are the champions написа:[offtopic]Някой има ли на престава какъв е коеф Дортмунд да вдигне ШЛ ?[/offtopic]
В бет-а е 8.
we are the champions написа:Liquidator написа:we are the champions написа:[offtopic]Някой има ли на престава какъв е коеф Дортмунд да вдигне ШЛ ?[/offtopic]
В бет-а е 8.
Не е зле имам страмното чуство ,че Борусия ще вдигнат трофея... всеки ги отписва ама ... миналата година така отписваха и Челси
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост