ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот Blue_Lion » 27 май 2010 22:56

PFCB написа:Виж, по принцип само феновете на "грандовете" ходят най-често когато отбора е силен, при по-малките отбори не е така ;)

Ми не бих се съгласил с теб на 100 %,въпреки,че има доста такива фенове който гледат мачовете на Левски или ЦСКА от Сектор "Т",но иначе са най-големите Левскари/Армейци !Това което бяха Левски и ЦСКА в момента дори не е и слаба сянка,на онези отбори преди 20 год. ! Плюс това,ние сме двата отбора който най-често играят в Европа и си сверяваме часовниците с други страни и на базата на това което виждаме навън и това което виждаме у нас,просто много хора се разочароваха ! Уговорени мачове,скандали,порутени стадиони,медийте насаждат страх у хората с някви пресилени хулигански случки,некви чужденци взимат хляба на родните таланти,слаби отбори,слаби мачове в Европа...за 20 год. нормално е хората да бъдат изгонени от стадионите ! От както дават и мачовете от Англия,Италия,Испания и т.н. още по-малко почнахме да ходим ! Убиха страстта у хората :( В момента всички в "А" и "В" са семкари-специалисти,а в "Б" или "Г" освен некви пишлемета,който не знаят кво е ULTRAS,има хора който билетите са им скъпи в другите сектори,но не пеят ! И въпреки това,Сини и Червени са с класи над другите в България ! Дербито го доказва,поне откъм агитки ;) А що се отнася до другите фенове,ми с малки изключения,другите отбори събират едвам половината на обикновен мач на Левски и ЦСКА ! Само като се играе срещу грандовете се пълнят стадионите...факт ! Дано скоро нещата се оправят,че скоро ще минаваме на ТАБЛА :?: :!: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 май 2010 22:59

За сравнение с родната сцена :

Изображение

Изображение

ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ :!:
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 май 2010 23:04

Брат ако вземем ЛЕ мислиш ли ,че не може да стане.Преди години когато Левски имаше успехи си спомням,че след мача в с Удинезе имаше задръстване на Паметника Левски.Беше пълно с хора!Сигурно им е било яко! :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 май 2010 23:11

Rodn1 написа:Брат ако вземем ЛЕ мислиш ли ,че не може да стане.Преди години когато Левски имаше успехи си спомням,че след мача в с Удинезе имаше задръстване на Паметника Левски.Беше пълно с хора!Сигурно им е било яко! :lol:

Абе на мача с Жилина,след БАТ3,след Вуцов,след всичко което изтърпяхме тогава,отивахме на мач все едно е финал на ШЛ ! ЛУДНИЦА :!: Проблема е,че нямаме отбор който да го постигне ! Поне не в момента...Ако имаме такъв отбор,значи футбола ни е в добро състояние и ще имаме ULTRAS сцена,пред която DELIJE и BAD BLUE BOYS ще изглеждат смешни ! Сигурен съм ;)
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 23:13

Rodn1 написа:Брат ако вземем ЛЕ мислиш ли ,че не може да стане.Преди години когато Левски имаше успехи си спомням,че след мача в с Удинезе имаше задръстване на Паметника Левски.Беше пълно с хора!Сигурно им е било яко! :lol:

Съгласен съм.Ако един ден български отбор е на ниво да играе в заключителните кръгове на евротурнирите,то тази гледка ще иглежда като детска игра 8-)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 май 2010 23:32

niki87 написа:

Съгласен съм.Ако един ден български отбор е на ниво да играе в заключителните кръгове на евротурнирите,то тази гледка ще иглежда като детска игра 8-)

Аз от личен опит мога да ти кажа...след мача с тулуза,седях на езерото с лилиите и ревах като малоумен!Просто ние имаме гореща кръв и жажда за успехи.Един ден и те ще дойдат!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 23:37

Rodn1 написа:Аз от личен опит мога да ти кажа...след мача с тулуза,седях на езерото с лилиите и ревах като малоумен!Просто ние имаме гореща кръв и жажда за успехи.Един ден и те ще дойдат!

Така е,аз бях същата картинка след Жилина...Дано си прав за успехите ;)

[offtopic]След мача ви с Тулуза бях на противоположния полюс спрямо теб :oops: ...Кво да се прави-кръвта вода не става :?[/offtopic]

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 май 2010 23:41

niki87 написа:
Rodn1 написа:Аз от личен опит мога да ти кажа...след мача с тулуза,седях на езерото с лилиите и ревах като малоумен!Просто ние имаме гореща кръв и жажда за успехи.Един ден и те ще дойдат!

Така е,аз бях същата картинка след Жилина...Дано си прав за успехите ;)

[offtopic]След мача ви с Тулуза бях на противоположния полюс спрямо теб :oops: ...Кво да се прави-кръвта вода не става :?[/offtopic]

[offtopic]А както разбрах баща ти сигурно те е биел с точилка![/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 23:43

Rodn1 написа:[offtopic]А както разбрах баща ти сигурно те е биел с точилка![/offtopic]

[offtopic]Нищо подобно,все пак имаме еднаква любовница-Байерн Мюнхен :)[/offtopic]

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 май 2010 23:47

niki87 написа:
Rodn1 написа:[offtopic]А както разбрах баща ти сигурно те е биел с точилка![/offtopic]

[offtopic]Нищо подобно,все пак имаме еднаква любовница-Байерн Мюнхен :)[/offtopic]

Ако и баща ти е такъв фен като теб на Байерн.....не ми се мисли какво е у вас!

Върни се в “Футбол - Свят”