Blue_Lion написа:PFCB написа:Матераци е велик![]()
[offtopic]Адаш, имаш ли рег в hooligans.bg ?[/offtopic]
Мне,страх ме еТи ?
Нямам, но редовно разглеждам форума и галерията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:PFCB написа:Матераци е велик![]()
[offtopic]Адаш, имаш ли рег в hooligans.bg ?[/offtopic]
Мне,страх ме еТи ?
g0sHky написа:Абе ако може да ми дадете визитка на Chelsea Headhunters, както тази на там агитката на Лацио и другите които сте дали преди доста време, ще ви бъда доста благодарен.
Blue_Lion написа:![]()
Малко са фракциите, които в световен мащаб имат популярността на Headhunters. Бандата зад „Челси” е и един от най-интересните примери за това как във футболното хулиганство се ражда криминален контингент. Или по-скоро обратното. Ядрото на Headhunters се състои от крайнодесни фенове, често свързвани с лидерите на националсоциалистическото британско формирование Combat 18, с крайнодясната политическа партия Национален Фронт NF. Многократно са изтъквани и като ревностни привърженици на т.нар. Ulster loyalism – идеологията на протестантите в Северна Ирландия, които се обявяват за Северна Ирландия в рамките на Великобритания. Десетки членове на Headhunters участват и в паравоенните формирования в Северна Ирландия като Ulster Defence Association и Ulster Volunteer Force. И все пак един от най-паметните моменти от безкрайния списък с проблеми, предизвикани от хулиганите от Западен Лондон, е през 1983 г. Срещата им с "Лийдс" тогава завършва с над 250 арестувани, а проблемите възникват преди, по време и след края на срещата. Полицията дори не успява да удържи бесните сини хулигани, които прескачат загражденията, прекосяват терена и изтласкват феновете на "Лийдс" на игрището, където се разиграват батални сцени. През не чак толкова далечната 1995 година случката се повтори, този път потърпевши се оказаха играчите на "Милуол", както и част от техните фенове.
Blue_Lion написа:
Факт,е че на Балканите са най-лудите и истински фенове ! Смятам,че само тук ULTRA културата е жива,но не можем да отречем и Италиянците и Англичаните ! Двете фракций който ти низвергна са големи,не може да им се отрече !
PFCB написа:Blue_Lion написа:
Факт,е че на Балканите са най-лудите и истински фенове ! Смятам,че само тук ULTRA културата е жива,но не можем да отречем и Италиянците и Англичаните ! Двете фракций който ти низвергна са големи,не може да им се отрече !
На английските стадиони в момента доминират семкарите и фотографите. Аз лично не им се възхищавам въобще.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта