За кого ще викаме ние на финалите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: За кого ще викаме ние на финалите?

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2011 22:33

lebed4eto написа:Холандия, Дания, Швеция - там някъде е бъдещето на моето семейство, и разбира се бъдещата ни родина. :P

Ще се прераждаш ли? :?

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 17 ное 2011 09:40

cska_90 написа:

Аре заминавай за Германия тогава бе!!! :evil: :evil:

Ебати курвенския народ сме!! :evil: :evil:

Половин година живея в Германия, другата за съжаление трябва да съм тук. Това, че съм се родил тук(за огромно съжаление), не ме кара да приемам България, като моя родина.
Bis bald.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 ное 2011 09:48

ENTOMBED написа:
cska_90 написа:

Половин година живея в Германия, другата за съжаление трябва да съм тук. Това, че съм се родил тук(за огромно съжаление), не ме кара да приемам България, като моя родина.
Bis bald.

Съжалявай си насаме, душевните ти терзания, че не си се родил ариец в Бавария или Саксония ни касаят толкова, колкото нивото на Дунав в сантиметри, нали. Хайл.........ааааааа, такова де, довиждане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 17 ное 2011 09:57

ENTOMBED написа:
cska_90 написа:

Bis bald.

Ебахти нещастника си честно.Как може да пишеш подобни работи незнам ... :o
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 17 ное 2011 10:06

Nightfate написа:Ебахти нещастника си честно.Как може да пишеш подобни работи незнам ... :o

Доста щастлив човек се чуствам. Все пак си мисля, че всеки човек има право на езбор. Аз избора за мен и моето семейство съм го направил.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 17 ное 2011 11:18

Винаги си викам за Холандия.Надявам се да се стегнат пак ,че нещо бая се отпуснаха в последно време.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 ное 2011 14:42

tornadoto_96 написа:
Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен. 8-)

За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска :)

Това са глупости. Да не би винаги в цялата история на Ла Фурия 8 от титулярите да са били играчи на Барса? В момента каталунците имат силно поколение, нормално е да имат повечко национали. След някоя друга година играчите на Реал ще са повече, след това може на Валенсия да са повече..., виж изненада ще бъде ако баските станат най-много... :mrgreen: Но когато подкрепяш някои национален отбор... ти го правиш заради футбола, който показват, а не заради игарчите, които играят в него! Ти си избрал Португалия заради КР ли? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 17 ное 2011 17:31

federer90 написа:Винаги си викам за Холандия.Надявам се да се стегнат пак ,че нещо бая се отпуснаха в последно време.

И на мен са ми най-симпатични от големите футболни сили. Тоталния футбол, тревата, хардкор музиката, даже и т.нар. "магистрални феи" - Холандия е столицата на всичко това :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 20 ное 2011 00:23

За Бундестима, разбирасе. :)

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 23 ное 2011 23:23

megan fox написа:
tornadoto_96 написа:
Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен. 8-)

За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска :)

Това са глупости. Да не би винаги в цялата история на Ла Фурия 8 от титулярите да са били играчи на Барса? В момента каталунците имат силно поколение, нормално е да имат повечко национали. След някоя друга година играчите на Реал ще са повече, след това може на Валенсия да са повече..., виж изненада ще бъде ако баските станат най-много... :mrgreen: Но когато подкрепяш някои национален отбор... ти го правиш заради футбола, който показват, а не заради игарчите, които играят в него! Ти си избрал Португалия заради КР ли? :lol: :lol: :lol:

Не, не харесвам Португалия заради КР7. Харесвам от времето, когато станах за Реал, защото тогава Фиго ми беше любимия футболист. Също така не харесвам Испания само заради самите играчи. Не ги харесвам заради това, че прехвърлят футбола от Барселона (цък, цък, цък). Този стил на игра ми е безкрайно скучен и отекчителен.
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”