lebed4eto написа:Холандия, Дания, Швеция - там някъде е бъдещето на моето семейство, и разбира се бъдещата ни родина.
Ще се прераждаш ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lebed4eto написа:Холандия, Дания, Швеция - там някъде е бъдещето на моето семейство, и разбира се бъдещата ни родина.
cska_90 написа:
Аре заминавай за Германия тогава бе!!!![]()
![]()
Ебати курвенския народ сме!!![]()
ENTOMBED написа:cska_90 написа:
![]()
Половин година живея в Германия, другата за съжаление трябва да съм тук. Това, че съм се родил тук(за огромно съжаление), не ме кара да приемам България, като моя родина.
Bis bald.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ENTOMBED написа:cska_90 написа:
![]()
Половин година живея в Германия, другата за съжаление трябва да съм тук. Това, че съм се родил тук(за огромно съжаление), не ме кара да приемам България, като моя родина.
Bis bald.
Nightfate написа:Ебахти нещастника си честно.Как може да пишеш подобни работи незнам ...
tornadoto_96 написа:Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен.
За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска
federer90 написа:Винаги си викам за Холандия.Надявам се да се стегнат пак ,че нещо бая се отпуснаха в последно време.
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
megan fox написа:tornadoto_96 написа:Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен.
За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска
Това са глупости. Да не би винаги в цялата история на Ла Фурия 8 от титулярите да са били играчи на Барса? В момента каталунците имат силно поколение, нормално е да имат повечко национали. След някоя друга година играчите на Реал ще са повече, след това може на Валенсия да са повече..., виж изненада ще бъде ако баските станат най-много...Но когато подкрепяш някои национален отбор... ти го правиш заради футбола, който показват, а не заради игарчите, които играят в него! Ти си избрал Португалия заради КР ли?
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта