Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Нали, Аллахсандров, това, написано от теб, звучи като комплимент.![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа: За мен няма да е изненада ако тревата е доставена от друга галактика
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:Страхотно съоръжениеСамо матушка Россия е способна да построи стадион с извънземни технологии и материали
За мен няма да е изненада ако тревата е доставена от друга галактика
yury_lodygin написа:1982 написа:Нали, Аллахсандров, това, написано от теб, звучи като комплимент.![]()
Казах ти да не ми приписваш твои заслуги на мен, ДАЕШ1982!
Blue1914 написа:На обекта все едно има по-малко хора, отколкото на нашето кретащо секторче.Директорът и той ми се чини... снощен
Идилийка!
![]()
Captain Stottlemeyer написа:Blue1914 написа:На обекта все едно има по-малко хора, отколкото на нашето кретащо секторче.Директорът и той ми се чини... снощен
Идилийка!
![]()
Те и темповете на работа са ни долу-горе еднакви - строежът на този стадион е започнат през 2007 година и ще струва някакви си 35 милиарда рубли...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Captain Stottlemeyer написа:Blue1914 написа:На обекта все едно има по-малко хора, отколкото на нашето кретащо секторче.Директорът и той ми се чини... снощен
Идилийка!
![]()
Те и темповете на работа са ни долу-горе еднакви - строежът на този стадион е започнат през 2007 година и ще струва някакви си 35 милиарда рубли...
СуперСега рублата е евтина
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта