Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Гошо от Почивка изригна срещу сър Алекс (видео)

Мнениеот sMotLiO » 30 авг 2011 01:55

reh4o написа:Най ме кефи на Гошо тази песен
http://vbox7.com/play:baa8350c

Няма такава малоумщина
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 авг 2011 02:30

reh4o написа:Най ме кефи на Гошо тази песен
http://vbox7.com/play:baa8350c

Велика ееееееееееееееее.... ама ЖиПи вече почна се прай на рапър и спря с тоя тип песни :/
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2011 02:41

И Сър Алекс си го премести от левия в десния крачол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот naduvko » 30 авг 2011 09:55

Lyubooo написа:по-добре 3-та резерва на Рууни, отколкото първа на Ето'О!
определено нашето момче ше поиграе някоя и друга минутка, ама аз лично като негов фен съм много разочарован, че реши да остане дълбока резерва, вместо да отиде в друг клуб и да ни радва редовно с красивия си футболен стил на игра!

Ааааа, не бързайте да го пенсионирате... Сезона още не е започнал, а единият титуляр се контузи за няколко седмици. При все, че Рууни започва сезона страхотно, няма гаранция как ще го завърши. Миналогодишната сензация - партньорът му в атака, смятам че ще е тазгодишната ни дупка(не че преди не беше дупка, но поне вкарваше.... с нос, с тил, с гъз... с квото му падне). Така че, не го отписвайте нашия. Освен това съм почти сигурен, че ще е титуляр в ШЛ.

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 30 авг 2011 10:29

http://sport.webcafe.bg/id_1628882534_Benefisat_na_Berbatov

Може да прочетете за бенефиса на Бербатов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 авг 2011 14:49

naduvko написа:
Lyubooo написа:по-добре 3-та резерва на Рууни, отколкото първа на Ето'О!
определено нашето момче ше поиграе някоя и друга минутка, ама аз лично като негов фен съм много разочарован, че реши да остане дълбока резерва, вместо да отиде в друг клуб и да ни радва редовно с красивия си футболен стил на игра!

Ааааа, не бързайте да го пенсионирате... Сезона още не е започнал, а единият титуляр се контузи за няколко седмици. При все, че Рууни започва сезона страхотно, няма гаранция как ще го завърши. Миналогодишната сензация - партньорът му в атака, смятам че ще е тазгодишната ни дупка(не че преди не беше дупка, но поне вкарваше.... с нос, с тил, с гъз... с квото му падне). Така че, не го отписвайте нашия. Освен това съм почти сигурен, че ще е титуляр в ШЛ.

Рууни колкото и зле да играе пак ще е титулар :( САФ много си го обича и държи на него.... преди една година Уейн играеше трагично, беше най-слабият на терена за Юнайтед, но въпреки това играеше... и на всичкото отгоре ако трябваше да се сменя нападетел това бе Ернандез/Бербатов :|

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 авг 2011 12:02

Сър Алекс обявил в интервю относно ситуацията около наш Митко, че ще го ползва като почне сгъстения цикъл от мачове. А именно след паузата за националите. Ще видим!

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Бербатов пред завръщане в националния на България

Мнениеот kirchaka » 19 сеп 2011 20:43

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов може отново да облече националния екип на страната, твърди английския таблоид Daily Star. Според изданието, голмайсторът на Висшата лига се е надявал отказването от държавния тим да подпомогне кариерата му в клубния отбор, но се е случило точно обратното, затова той вече преосмисля решението си.

В конкуренцията на Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек, Бербатов все по-рядко получава шанс за изява в Манчестър Юнайтед. Затова, твърди Daily Star, нападателят умува дали не е време да се завърне да играе за България.

Вестникът припомня, че Берба не пропуска възможност да се прибере до София, за да наблюдава на живо изявите на „трикольорите“, и е присъствал на евроквалификацията с Англия по-рано този месец.

Daily Star хапливо отбелязва, че евентуално появяване отново с екипа на националния ще донесе поне малко игрови минути за Бербатов този сезон, а и това, че в България всички ще се радват да го видят отново на терена, тъй като определено липсва на селекцията ни.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Re: Бербатов пред завръщане в националния на България

Мнениеот Hristos » 19 сеп 2011 20:45

Няма да се върне :!:
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Бербатов пред завръщане в националния на България