Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Lyubooo » 23 авг 2011 07:37

Бербо каза, че иска да приключи с футбола в МЮ, и явно вече го е направил, нищо че по документи още се води активен футболист! остава само да се сети, че от ВИП ложата се вижда по-хубаво мача, от колкото от резервната скамейка!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 23 авг 2011 09:23

РЕЗЕРВАТОВ :mrgreen:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 авг 2011 09:29

george_speed75 написа:РЕЗЕРВАТОВ :mrgreen:

Ганьо си е Ганьо.... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 23 авг 2011 10:18

Защо да напуска? Може да стане още веднъж шампион на Англия. Има шансове да играе някой и друг мач в шампионска лига. Догодина ще си тръгне като свободен агент. Юнайтед може и да им се иска да го задържат още една година, но 100 бона са си 100 бона... Да държиш играч на пейката и да му плащаш една кола пари на седмица... би било изключително тъпо. Че го прецакаха Митко - прецакаха го, но и той няма да им остане длъжен :) (надявам се)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 авг 2011 12:43

Просто ситуацията на Сър Алекс е доста сложна в този аспект. В нападение има страшно талантливи играчи и все млади. Дани, Чича, Македа. Вече лидера на тима Рууни, опита на Оуен и тук е вече Берба. Сами си направете извода. Няма как да спре развитието на някои играчи. Все пак гради новото поколение на Юнайтед, което ще мачка. А и подготвя почвата за следващия........

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 23 авг 2011 15:32

Сега, това повечето за изтъркани заучени фрази. Не знам миналия сезон какво точно градеше, когато закотви Митко на пейката... То тая теза смърди яко, и от самолет се вижда, че изобщо проблемите не са футболни, но някои хора отказват да го приемат. Е, то си е техен проблем. Сега изведнъж си върна младоците и не знае кво да ги прави... Е не го слуша главата вече. Нормално. Старческата деменция не прощава. Не че не ми хареса отбора снощи... добре стоеше, но... Много е раничко да се правят генерални изводи.
А иначе, както спомена някакъв гонзовец по-рано - всичко се връщало :) И на Фърги някой ден ще му се върне :) Аз съм далеч от мисълта, че Ернандез ще направи великия сезон... същото важи и за Уелбек... Дано само не опрем до там старите кошници да му решават сезона на Съра...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 авг 2011 18:35

Сър Алекс: Имам проблем с нападателите, твърде много са

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън призна, че има сериозен проблем с нападателите в своя състав. В момента шотландецът разполага с цели седем футболисти в предни позиции след завръщането в състава на Дани Уелбек, Маме Бирам Диуф и Федерико Македа от престои под наем в други отбори.

Последните двама изобщо не бяха в групата при победата с 3:0 над Тотнъм, заедно с Майкъл Оуен, който бе контузен. Голмайсторът в първенството за миналия сезон Димитър Бербатов изгледа целия мач от резервната скамейка, а откритието Хавиер Ернандес поигра само няколко минути при завръщането си в игра. Титулярите Дани Уелбек и Уейн Рууни играха отлично и вкараха по един гол, с което съвсем затрудниха Фъргюсън, който цяла седмица ще трябва да се чуди кой да пусне в игра в дербито с Арсенал на „Олд Трафорд” през уикенда. „Ако погледнете Бербатов, Оуен, Ернандес и Рууни, те всичките имат различни качества. Трябва да вземем предвид всичко това и да правим най-добрите възможни смени. Ужасната част за мен сега е връщането на Хавиер, какво правим? Ще бъде голям проблем за мен”, оплака се Фърги.

Според английските медии е неизбежно поне един от седемте нападатели да бъде продаден или даден под наем. Това обаче със сигурност няма да е младият Дани Уелбек, който е титуляр от началото на сезона за сметка на Димитър Бербатов и вече успя да впечатли своя мениджър.

„Дани (Уелбек) е голямо момче с дълги крака, което може да тича много бързо. Когато краката му заработят той е бърз. Той е добър футболист и има отлично поведение, когато загуби топката. Той винаги е имал качествата, но направи малък прогрес, защото докато растеше той имаше проблеми с колената, свързани с растежа, така че знаехме, че трябва да изчакаме за него”.

„Дадохме го под наем в Съндърланд миналия сезон и тогава той се превърна в мъж. Той порасна. Все още е само на 20 години и има страхотно бъдеще”, допълни Сър Алекс.

САФ говори за връщането на Хавиер в състава.... :? и май е отписал наш Митко.... И вече все по-сериозно си мисля, че Митко ще бъде трансфериран... ДАНО!

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 23 авг 2011 21:42

За целта той трябва да иска.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 24 авг 2011 00:32

Ами Митко неведнъж е казвал, че за него МЮ е най-великият клуб и иска там да си завърши кариерата, тъй като няма по-високо ниво за него... но пък ще е глупост да стои резерва в по-голяма част от сезона само заради името на клуба :oops:

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 24 авг 2011 10:58

И на мен ми се иска Бербатов да играе, но това че е резерва не е учудващо:
1. Той е на 31 години. Няма водещ отбор в Англия с централен нападател титуляр на такава възраст.
2. За мен Бербатов никога не е бил резерва на Чичерито или Уелбек например. В схемата на Съра, единия нападател се връща малко назад да поеме топката или да върже играта, а другия търчи. В състава тази година, а и втория полусезон на миналата това е задача на Руни, а през първия беше на Бербо. Така, че реално Бербатов е по-скоро резерва на Руни.
3. Както казах Бербо е на 31. Нормално е да влиза като резерва и да помага с опит когато се налга, ако иска да е титуляр трябва да отиде в отбор с по-малки претенции. Аз лично не виждам причина да го прави. Не е на 25, да е жаден за игра и успехи. На фона на останалите си български колеги последните 10 години, той е постигнал всичко.

Върни се в “Футбол - Свят”